Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
θυμησου περυσι στο τορινο τι εγινε...Θέλει πολύ προσοχή το ΣΚ...διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων και ακολουθεί Τσου Λου!
Εκτιμώ χωρίς να έχω διαβάσει ρεπορτάζ ότι ένα Χ δεν θα χαλάσει κανέναν στο ντέρμυ των σιχαμένων Ίντερ-Γιούβε!![]()

αδερφε καλη σου επιτυχιακαι σε οποιο παλικαρι σε ακολουθησει
τι να πω ειναι ολη η ομαδα γκαυλωμενη μεχρι το κοκαλο
για το 3 συνεχομενο πρωταθλημα και οχι μονο
πραγματοποιει προτζεκτ εξω απο το juventus σταδιο 350 εκατομμυριων ευρω αντι να τα βαλει για παικτες
τα βαζει για καινουργιες προπονιτικες εγκαταστασεις χωρους ξενοδοχειο για τους παικτς και οτιδηποτε αλλο αφορα την ομαδα εστιατορια κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ
Εχει αυτοπεποιθηση που χτυπαει τελικη απο f1 χωρις τον κοφτι
![]()
![]()
Μιλαμε αυτην την στιγμη για μια ομαδα που η ιντερ και η μιλαν την βλεπουν με βαση τα δικα τους δεδομενα την υπαρχουσα χρονικη στιγμη γιγαντα
ελεφαντα
δεινοσαυρο
![]()
Το ποσοστο τις για το πρωταθλημα απο 1,70 πηγε στο 1,50(αυτο μπορει να μην λεει και τιποτα
) παικτες αλλων ομαδων στην ιταλια δηλονουν οτι η γιουβεντους ειναι 2 επιπεδα πιο πανω απο τους αλους προπονητες αλλων ομαδων λενε 1 επιπεδο.. κτλ κτλ κτλ
![]()
Ερηξε 8 γκολ την λατσιο μεσα σε 10 μερες.. Ο βιδαλ ειναι φορμαρισμενος ο πογκμπα θα μας την ακουμπισει και σε εμας εδω μεσα στο μπουρδελα κομ απο την γκαυλα του
![]()
![]()
Ο μπουφον ειναι ο καλυτερος τερματοφυλακας στην γη ο τεβεζ θα απο την γκαυλα θα γαμησει τον πιργο τις πιζας και θα ισιωσει
![]()
![]()
ο λιχνεσταιερ ειναι απο τα καλυτερα μπακ χαφ του πλανητη ενταξει μην πω ολους τους παικτες εναν εναν εχουν απο περσι την εμπειρια παλι του cl η διοικηση ειναι στην ομαδα 90 χρονια ο προπονητης ειναι φολα οπαδος της γιουβεντους τους εχει στην πριζα
Αλλα οτι και να πουμε.. Εμεις τα παντα θα φανουν στο χορταρι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ.. Τα λογια μου ειναι λογια οπαδου και οχι αναλυτη ανθρωπου για το στοιχημα δεν ειμαι αντικιμενικος οποτε ζητω απο οσους διβασουν να μην τα λαβουν σοβαρα υποψην τους
![]()
Γιατι ειμαι οπαδος της γιουβεντους και δεν ειμαι αντικειμενικος αλλα υποκειμενικος..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

[move][glow=red,2,300]Το σημειο που εχω να παραθεσω για το βραδι αργα και πιστευω να επαληθευτει ειναι Φλαμεγκο Ασσος!!!!!!
[move][glow=red,2,300][/glow][/move]Ταμειοοοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοοο Ταμειοοοοοοοοοοοοο
στα αρχιδια μας !!! χαχαχα σιγα ρε μπαμια πως κανεις ετσι !!!

Οποτε θα πηγαινω ταμειο και θα στελνω και κοσμο στο ταμειο αυτο αυτοματος θα μεταφραζεται με ενα μεγαλο καβλι στον κωλο σου μεσα βαθεια........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δες και την υπογραφη μου εσυ κατατασεσαι στον 3το μερος στους Ηλιθιους επιδει επιμενεις....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν νομιζω να σε εμπιστευεται κανεις απο εδω μεσα φιλε ! και αν το αγορασε καποιος το σημειο σιγουρα δεν το εκανε επειδη το ειπες εσυ !!! παπαρα αμυαλε σκατοβλαχε !!
Τουρ G/G, ΠΑΛΕΡΜΟ 1καλησπερα..
τρουα-σατορου 1
μπορντο-παρι 2