Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Mα πήγες και έπαιξες την 8κτάδα....τα ελεγα απο εχθες![]()

ειναι απολυτο λογικο αν ειχαμε και εμεις τοσα λεφτα που εχουν αφτοι θα ποντερναμε χειροτερα δεν ειναι παραλογοΣημερα πχ ενας γνωστος μου φορτωσε ΠΑΟΚ Ολυμπιακο ετσι οπως τον ειδα πανω απο 2000 χιλιαδες ευρω ναι αλλα τα εχει.. Ετσι παει οταν εχεις ποντερνεις καλα και μετα κανεις και 30 δελτια του κωλου με δυο δυο ευρω αν θες
![]()
Ετσι κανουν και αυτοι βγαζουν εκατομμυρια ευρω απο το ποκερ απο διαφημησεις σπονσορες κτλ κτλ κτλ και δεν συμαζευεται και λενε ας βαλουμε και 100000 ευρω ενα στοιχημα του κωλου οτι δεν θα πιουμε πχ ουισκη για 1 χρονο και ολη μερα θα ειμαστε μετα γκαιντα εκε χασαμε 100000 ευρω μια τριχα απο τις πουτσοτριχες μας
![]()
![]()
![]()
Ετσι παει το γραμμα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθενουν οι νεωτεροι κοιταξτε στο τελος με τους πανηγυρισμους με μια ελλινικια σημαια ενας ελληναςολη η ελλαδα ειναι λιβερπουλ
συγκινητικο βιντεο αν θελετε κλαψτε δεν σας βλεπει κανεις βγαλτε τα συναισθηματα σας παιδια δεν ειναι ντροπη οι γυναικες ειναι πιο δυνατες ψυχολογικα απο εμας και ομως κλαινε..
![]()
![]()
![]()
![]()

και η πορτο του 1.20 με τα χιλια ζορια νικησεΖιλ Βιθέντε - Μπράγκα 1-0 στο 4,15...
Έβαλε το γκολ στο 66' και έπαιζε με 9 από το 58'!!!
Ρε ΟΥΣΤ λέμε....δεν ακουμπάω Πορτογαλία φέτος, εκτός και με πάρει ο Πρόεδρος της Πόρτο για κάτι σίγουρο!!!!
η λιβερπουλ ειναι θρησκεια οπως και ο θρυλοςgl μονο εσυ με καταλαβαινεις![]()
![]()
![]()
![]()
για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθενουν οι νεωτεροι κοιταξτε στο τελος με τους πανηγυρισμους με μια ελλινικια σημαια ενας ελληναςολη η ελλαδα ειναι λιβερπουλ
συγκινητικο βιντεο αν θελετε κλαψτε δεν σας βλεπει κανεις βγαλτε τα συναισθηματα σας παιδια δεν ειναι ντροπη οι γυναικες ειναι πιο δυνατες ψυχολογικα απο εμας και ομως κλαινε..
![]()
![]()
![]()
![]()
ετσι ρε gl ετσιη λιβερπουλ ειναι θρησκεια οπως και ο θρυλος
αλλα αν ο θρυλος ειχε την διαιτησια που ειχε σημερα η λιβερπουλ ενατιων τις μαν γιου ελα ρε νευμαρ ετσι 3στα 3 παμε γερα μην μασας και εγω εχω δακρυσει αφου ειμαι λιομα λιβερπουλ ασχετα που δεν το βγαζω καλα δεν ασχολουμε επιτιδες με την ομαδα για να μην στεναχοριεμεΑ ρε Χρηστάρα τι μου έκανες...
Μα τω θεό παίδες δάκρυσα...
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΡΕ! Πάμε σαν άλλοτε....
ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ!!!
ελα ρε νευμαρ ετσι 3στα 3 παμε γερα μην μασας και εγω εχω δακρυσει αφου ειμαι λιομα λιβερπουλ ασχετα που δεν το βγαζω καλα δεν ασχολουμε επιτιδες με την ομαδα για να μην στεναχοριεμε![]()
![]()
ετσι αδερφεΌταν έχασε ο Σεφτσένκο το πέναλτι , έκανα σαν παιδάκι 5 χρονών....
Είχα εκστασιαστεί....
Απίστευτες στιγμές...
Τα τελευταία χρόνια έχουμε φάει πίκρες (παρακολουθώ κάθε χρόνο τους αγώνες μας).
Φέτος έχουμε ξεκινήσει καλά...Μακάρι να βγούμε 4άδα και θα πάρει τον δρόμο των επιτυχιών ξανά η ομάδα...
YNWA!!