Επισκέπτης
όχι ρε συ. Στο μητρωο της εφορίας εννοώ.
Ενα ΑΦΜ. Το ΑΦΜ πάει στον άνθρωπο όχι στην επιχειρηση.
Με ένα ΑΦΜ θα έχεις όλες τις δραστηριότητες.
άρα θα είναι μία Ατομική Επιχείρηση έτσι; Με κοινά βιβλία, Ή κάθε μαγαζί έχει τα δικά της;
όχι ρε συ. Στο μητρωο της εφορίας εννοώ.
Ενα ΑΦΜ. Το ΑΦΜ πάει στον άνθρωπο όχι στην επιχειρηση.
Με ένα ΑΦΜ θα έχεις όλες τις δραστηριότητες.
τύπε κάποια στιγμή θα γυρίσει η κατάσταση :S
τύπε τα λεφτά χαλάνε τον άνθρωπο, είναι νόμος
τυπε γιατι να επενδυσει κανεις, π.χ. ενα μυριο στην ελλαδα; :S
Τεράστια ερωτηση και θέμα ανοιγεις...
Πάντως για να πληρώνω κάτι αρχίδια σαν τον oxiagapesmonosex σίγουρα όχι.
Ούτε ένα ευρώ στην Ελλάδα.

Τεράστια ερωτηση και θέμα ανοιγεις...
Πάντως για να πληρώνω κάτι αρχίδια σαν τον oxiagapesmonosex σίγουρα όχι.
Ούτε ένα ευρώ στην Ελλάδα.
Αυτο περιμενω κι εγω! Να χαλασω εντελως!![]()

Αυτο περιμενω κι εγω! Να χαλασω εντελως!![]()
ειναι ο κλασσικος ελληνας επιχειρηματιας τυπεΟ majestic εχει ανοιξει πανω απο 20![]()
άρα θα είναι μία Ατομική Επιχείρηση έτσι; Με κοινά βιβλία, Ή κάθε μαγαζί έχει τα δικά της;
οταν βλεπεις επιχειρησεις να κλεινουν καθημερινα,δεν σκεφτεσαι,"α,παω να παρω ενα μεριδιο απο την πιτα",γιατι η πιτα εξαφανιζεται σιγα σιγα.1.000.000ευρω (το ποσο ειναι τυχαιο,το αναφερω απλως επειδη το ειπε ο φιλος σκιουρος) ειναι καλα λεφτα να τα επενδυσεις εξω.οχι εδω.τουλαχιστον τωρα,και για τα επομενα 5 χρονια πιστευω
Και όμως τύπε θα σου πω μια προσωπική μου άποψη που πιστεύω ότι είναι σωστή και δεν έχει παρατηρηθεί-συζητηθεί ακόμη:
Πολλά από τα μαγαζιά που κλείνουν είχαν χρόνια προβλήματα, μερικά εκ των οποίων όχι απαραίτητα με την ίδια την επιχείρηση, και τα οποία δεν μπορούσαν να σταθούν
ΩΣΤΟΣΟ
Αν ανοίξει στο ίδιο ακριβώς σημείο, μια νέα ακριβώς ίδια επιχείρηση, από άλλο άτομο μπορεί να δουλέψει καλά και βιώσιμα...

τωρα τα εχει κονομησει τυπεειναι ο κλασσικος ελληνας επιχειρηματιας τυπε![]()

τωρα τα εχει κονομησει τυπε![]()
![]()

δεκτο τυπε.ομως εαν μια επιχειρηση μαζευει προβληματα την εποχη των παχιων αγελαδων (εχει ξεχασει κανεις το αφθονο χρημα της περασμενης δεκαετιας;),τοτε πως μια παρομοια επιχειρηση (οπως αναφερεις),θα σταθει ορθια στην κριση;![]()
τυπε παρε παραδειγμα το ελληνικο χρηματιστηριο.χωρις να ξερεις τα κολπα (προσωπα και πραγματα δηλαδη),θα επενδυες στο ΧΑΑ αυτη την στιγμη που μιλαμε;![]()