Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 153 άτομα (0 μέλη και 153 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 326 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 232 22,9%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 454 44,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.012

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
13.916
Πόντοι
2.886
πως τα καταφερε και έχασε η Σεντ Ετιεν στο γηπεδό της ;  :idiot:

Από την Εσμπιεργκ !

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
13.916
Πόντοι
2.886
Δεν το είχες ποντάρει και το παίζεις λαρτζ Χρηστάρα! :2funny:

Εγώ που πόνταρα στη Σεντ Ετιεν 1 ,δεν ξαναποντάρω σε Γαλλική ομάδα !  :2funny:

Και η Λυόν δεν τα έκανε θάλασσα με τη Σοσιεδαδ ;

Στη Γαλλια θα πονταρεις για καλο φαγητό ,όχι για ποδοσφαιρο  :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
τωρα ειδα την κληρωση του τσου λου :grin: Ας παρει και τον spiderman η ρεαλ :grin: στην ιταλια θα το ματωσει το βρακι της :grin: :grin:  αλεξ αφιερομενο ντελ πιερο κοντρελιερο :grin: Στο γκολ του νετβεντ ανατριχιασαν και οι πουτσοτριχες μου :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Εδω  και τα χυσια ΜΕΣΑ :grin:.. ολα ΜΕΣΑ :grin:... :grin: :grin: Ακαποτο..!! :grin: :grin: :grin: δεν φοβομαστε μην κολλισουμε κατι η ρεαλ προσεχει :grin: :grin: Αφιερομενο στον σταμ90 αυτο :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera. 3,5 οβερ την κομπρεολα για το 2υτερο ημιχρονο. Αιτιοπογω αν και δεν παιζει στην φυσικι της εδρα αυτο ειναι ενα - για εμας τους παικτες του στοιχηματος.. τεσπα :grin: Πιστευω οτι ειναι πολυ ρισκαδορικο δεν ξερω αν μετραει το εκτος εδρας γκολ αν μετραει καλυτερα.. Τωρα απο τα ρεπορταζ διαβασα οτι οι κολομβιανοι εχουν φιλοτιμο μπορει να γινει ενα 2-1 και μετα αν μετραει το εκτος εδρας γκολ να ανοιχτουν να ψαξουν το γκολ για την ισοφαριση και την προκριση.. οι χιλιανοι σαν ομαδα ειναι ποιοτικοι εχουν τεχνιτες ποδοσφαιριστες αν το κανουν  2-1 και ανοιχτει η κολομβιακη ομαδα πιστευω να βρουν γκολ για να καθαρισουν το ματς.. Τωρα το σκεπτικο μου ειναι πριν γινουν αυτα που ειπα γιατι μπορει να μην γινει τιποτα αν η λα εκιδαδ κατσει πισω λεοφορειο συνεργειο :grin: Η αν προηγηθει η λαεκιδαδ και μετραει το γκολ εκτος εδρας δεν ξερω αν εχουν οι χιλιανοι τα ψυχικα αποθεματα να πιστεψουν οτι μπορουν να βαλουν αλλα 2 γκολ χωρις να δεχτουν για να περασουν στην επομενι φαση.. Ειναι και αυτο πολυ ρισκαδορικο στοιχημα γιατι δεν εχω ενα σκορ 2-1 η 1-2 για να εχω πιο σαφη εικονα του ματς στο μυαλο μου :grin: Προτρεχω κατα καποιον τροπο το παιχνιδι :grin: :grin: :grin: 3 ευρω πονταρισμα αλλα 30 λεπτα :grin: :grin: :priest:

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
τωρα ειδα την κληρωση του τσου λου :grin: Ας παρει και τον spiderman η ρεαλ :grin: στην ιταλια θα το ματωσει το βρακι της :grin: :grin:  αλεξ αφιερομενο ντελ πιερο κοντρελιερο :grin: Στο γκολ του νετβεντ ανατριχιασαν και οι πουτσοτριχες μου :grin: :grin:
Nedvent Davids Alex :) αντε καλα

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλησπερα..... :grin:  Την ειδα λιγο με τους ελληνικους αγωνες αυτο το σουκου οποτε :grin:    272=Παναθηναικος-Βεροια=Χ,    247=αΕΛ-Καλλονης-Πας Γιαννινα=2,     369=Ατρομητος-Αρης=2,     370=Πανθρακικος-Παναιτωλικος=2,     383=Λεβαδειακος-Ολυμπιακος=Χ,     416=Οφη-Πλατανιας=Χ Ακομα δεν τα εχω παιξει αλλα θα τα παιξω στον οπαπ η 4-5-6 που κανει 6,60 αν θυμαμαι καλα εχω να παιξω καιρο συστημα :grin: Η 5-6 αυτο δεν ξερω αν υπαρχει στον οπαπ :grin: Θεωρω πως υπαρχει και ειναι πιο φτηνο απο το 4-5-6 :grin: :grin: ;   DΥΓ.. Τον ολυμπιακο Χ γιατι εχει και 3 βαθμους διαφορα με τον ΠΑΟΚ και ενα Χ δεν τον χαλαει που λεει ο λογος μπορει να ληξει 0-4 για πλακα αλλα στο συστημα ρισκαρεις παραπανω :grin: :grin: Το εχει και κοκκινο ο οπαπ ε ας πιασουμε το χ που ειναι 4,50 βαρβατο παχουλο ζουμερο χιναρι :grin: :grin: :grin: :grin:  Μια  :priest: ΥΓ2.. Την ωρα που εγραφα αυτα εδω :grin: Πηρα μολις τωρα τον προποτζη μου το συστημα 5-6 νομιζω εχει με ειπε μολις τωρα 2,10 Ευρω Και το 4-5-6 που τελικα το επαιξα 6,60  Μεγιστο κερδος Αν βγουν και τα 6 παιχνιδια      2003 ΕΥΡΩ...   Μπας και παω   στο τορινο να δω το παιχνιδι   Γιουβεντους-Ρεαλ Μαδριτης :grin: :grin: :grin:  ΥΓ3..  αΠΟ Σημεια θα επαιζα ΠΑΟΚ   ξανθη και Αστερα τριπολης αλλα δεν θα τα παιξω :grin: :grin: :grin:ΥΓ4.. τΟΝ Παναθηναικο  χ γιατι ειναι και το ποσοστο 1,55 που οι προλυπτικοι λενε οτι το 1,55 σπαει ας σπασει σε εμας και ας τσιμπισουμε το 3,35 του χιναριου :grin: :grin:ΥΓ..5 Τον αρη διπλο γιατι θα ειναι κουρασμενος ο ατρομητος και εκτος αυτου θα εχει και απαγοιτευση γιατι εφτασε στην πηγη και δεν ηπιε νερο :grin: ΥΓ..6 Τον οφη Χ γιατι ειναι ντερμπι ειναι κατι σαν χερι χερι με τον καρατζαφερι απο 1 βαθμο στο παντελονι και το βραδυ για κανα ποτακι μαζι οι παικτες του οφη και του πλατανια να ρηξουν κανα γκομενακι :grin: :grin:ΥΓ7.. Τον Παναιτωλικο διπλο γιατι τον ειδα αγριεμενο με τον ΠΑΟΚ εχει και  μεγαλυτερη λαικη βαση οπαδικη οντοτητα :grin: :grin:  ΥΓ8.. Πας γιαννινα λογο επειδη εκανε την μαλακια η καλλονη και δηλωσε το οακα σαν εδρα και οχι ΠΧ την τουμπα που ειναι κλουβι :grin: Και λογο τις εμπειριας που εχει εχουν τα γιαννινα :grin: Μην ερθει μονο κανα 2-2 σκορ :grin: :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
2 ευρω πονταρισμα  οβερ 2,5 στον αγωνα πεγκασους-Χαπη βαλλευ στην στοιχιμαν :priest: Δεν εχει ιδιαιτερη σκεψη απλα το επαιξα γιατι λεω μπορει να βγει :grin: Δεν βαζω παπα αλλα 5 λεπτα για το 1 ημιχρονο :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera agen :grin: 18 ευρω πονταρισμα οβερ 3,5 στον αγωνα χανγκζου-Κινγκνταο αιτιολογω ειναι 2-1 απο 2-0 εχει ακομα 30 λεπτα πηρε θαρος αυτη που μειωσε λογικα θα ανοιχτει ακομα πιο πολυ για να κανει την ισοφαριση η γυπεδουχος που κερδιζει με 2-1 θελοντας και μη η θα το φαει το γκολ γιατι θα θελησει να καυτσει πισω η θα σκοραρει για να καθαρισει το παιχνιδι ειναι πρωταθλημα δεν εχει την σκοπιμοτητα ενος κυπελλου και το τελευτεο ειναι οτι στην στοιχιμαν θα κλεισω τον κωδικο γιατι δεν μου τεριαζει οποτε ειναι κατι και σαν απαγοιτευση αυτο το πονταρισμα και οχι τοσο με σκεψη :grin: Οποτε οταν δεν εχει κατι 100% καθαρη προσεγγιση σαν σκεπτικο παμε κουβα :grin: δεν βαζω παπα γιατι δεν το πιστευω :grin:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
52
Πόντοι
16
Τη Βίλεμ και τη Μπάγερν στον ΑΣΣΟ πως τις βλέπετε ;

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Τη Βίλεμ και τη Μπάγερν στον ΑΣΣΟ πως τις βλέπετε ;
η βιλεμ νομιζω ευκολα η δυσκολα θα περασει.
η μπαγερν δεν εχει ρολαρει ακομα.στον οπαπ τη δινουνε με αποδοση 1,68.πολυ μικρο μου φαινεται.εγω παντως θα την παιξω αντερ.ο μουρινιο δεν ανοιγεται σε κατι τετοια ματς.
το ειδαμε κ προσφατα με τη ματσεστερ.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
58.563
Πόντοι
12.756
ετσι για το καλο λανσ γαλατα τσελση χ2  30 ευρω... την αλλη καβα πεφτει μελετη τωρα για σκ... :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
513
Πόντοι
4.906
κι εγω μετα την νικη της ζουλτε χτες ρισκαρω τσελσι παλι ξερο διπλο.....ξερει ο μουρινιο τον τροπο

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.031
Πόντοι
26.470
κι εγω μετα την νικη της ζουλτε χτες ρισκαρω τσελσι παλι ξερο διπλο.....ξερει ο μουρινιο τον τροπο
μυρίζομαι μη το πάει η κουφάλα στο Χ....λάου λάου κ έτσι...θα δούμε...και γω για διπλό ψήνομαι...

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
58.563
Πόντοι
12.756
ναι το ειπεσ για τη ζουλτε και το ειχα δει και εγω και ετσι το παιξαμε.. :thumbsup: :thumbsup:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλησπερα λαχτι κουοπιο οβερ 3μ5 για το 1 ημιχρονο αλλα 25 λεπτα πονταρισμα 2 ευρω στην βετ365 προιστορια ειχαν ενα 8-0 φουλ οβερ και οι δυο  στα τελευταια παιχνιδια τους για να δουμε :) :) :priest: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom