Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 84.362
- Πόντοι
- 12.756
τι εγινε? μας την επεσε κανας πουστης παλι?![]()
περιπου :S
τι εγινε? μας την επεσε κανας πουστης παλι?![]()
να στειλουμε το σταματακη να μας ενημερωσει![]()
![]()
Που θα πας ραντεβου ? ειπατε μερος ?

ετσι ακριβωςε ναι, εχουμε αρχισει λιγο διαιτα για να ειμαστε ακομη πιο ευκινητοι (τωρα ειμαστε σαν αστραπη) οταν τραμπουκιζουμε πιρφοραγαπουληδεςσκαμε μπροστα τους απο το πουθενα χωρις να μας παρουν ηδηση και το τελευταιο πραγμα που βλεπουν τα ματια τους πριν πανε οριστικα στον αλλο κοσμο ειναι η οργισμενη φατσα του λουστφορλαϊφ η οποια κρυβεται απο το μπουκετο που τους σκαει στη μαπα
![]()
να στειλουμε το σταματακη να μας ενημερωσει![]()

ξεροχυνω με ρεντμαν φτοφαλαφελ, νωντισμος,
ρωσσιδια και φαπες σε
τραβελοφιλους
πιρφοραγαπουληδες
κοτοπουλακηδες![]()
ηλικια 32.Λιγο μεγαλη ειναι 
μαλακες θα ερθει να με παρει ο φιλος μου με το τουτου,την γυναικα του :S και την υποψηφια νυφηθα παμε Ν.Ηρακλειο.Μου ειπαν για Μαρουσι αλλα εκει με ξερουν δεν θελω να καρφωθω
αλλα επειδη με εχουν φαει λιγο οι αγαμιες θα παω να δω τι παιζει
![]()

αχαχαχαχχαχαχαχααχνα στειλουμε το σταματακη να μας ενημερωσει![]()
θα ενημερωσω αμεσως μολις γυρισω 
ωραιοςμαλακες θα ερθει να με παρει ο φιλος μου με το τουτου,την γυναικα του :S και την υποψηφια νυφηθα παμε Ν.Ηρακλειο.Μου ειπαν για Μαρουσι αλλα εκει με ξερουν δεν θελω να καρφωθω
![]()
απαξ και την γαμησει θα την πατρευτεις να το θυμασαι :Sμαλακες θα ερθει να με παρει ο φιλος μου με το τουτου,την γυναικα του :S και την υποψηφια νυφηθα παμε Ν.Ηρακλειο.Μου ειπαν για Μαρουσι αλλα εκει με ξερουν δεν θελω να καρφωθω
![]()
αν ειχε πολυ χρημα ναι θα ελεγα ευχαριστωκαλά στέφανα τύπε![]()
μην μπεις στο αμαξι μημαλακες θα ερθει να με παρει ο φιλος μου με το τουτου,την γυναικα του :S και την υποψηφια νυφηθα παμε Ν.Ηρακλειο.Μου ειπαν για Μαρουσι αλλα εκει με ξερουν δεν θελω να καρφωθω
![]()

λες να ειναι παρθενα;απαξ και την γαμησει θα την πατρευτεις να το θυμασαι :S

μην μπεις στο αμαξι μη
στην εκκλησια θα σε πανε![]()

επειδη ειμαι φιλος
μπα θα την κανω ρομπα κατευθειαν ρε.Πρωτη φορα θα ειναι;αν ειναι μαλακισμενη θα υποστει τις συνεπειεςεπειδη ειμαι φιλος
αν δεις και στενευουν τα πραγματα
παιξε το παπατρολης
κατι εχεις μαθει απο τον γκεουλα μας![]()
μπα θα την κανω ρομπα κατευθειαν ρε.Πρωτη φορα θα ειναι;αν ειναι μαλακισμενη θα υποστει τις συνεπειες![]()
γι'αυτο του λεω να το παιξει καλλιτεχνηςμην γινεις μαλακας , να εισαι ευγενικος , ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει , να την δεις αυριο μεθαυριο με καμια μουναρα φιλη της , να σε δω τι θα λες μετα

γι'αυτο του λεω να το παιξει καλλιτεχνης
ολιγον μπαι αλλα οκ ειναι καλλιτεχνικη αδεια![]()