J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 14
- Πόντοι
- 76
νοβα....Τον Βαζελο ποιο καναλι τον δειχνει ? Νοβα η ΟΤΕ ?
νοβα....Τον Βαζελο ποιο καναλι τον δειχνει ? Νοβα η ΟΤΕ ?

τι εγινε τυπε τον εριξες τον πουτσο?

Εργοδότες κρατούσαν τις εισφορές για πάρτη τους! Στον αέρα 500.000 συνταξιούχοι – Έρχεται νέο μαχαίρι στις επικουρικές
![]()
![]()

τι εγινε τυπε τον εριξες τον πουτσο?![]()
θα την προσκαλεσω σπιτι για δειπνο
δεν νομιζω να παει με αλλον εκτος απ την μοναδική αγάπη της...δες παρακατωτι εγινε τυπε τον εριξες τον πουτσο?![]()
λοιπον ο αρχοντας σισιεςες εχει ραντεβου 2230 μαλλον τυφλο ραντεβου απο φιλο μου παντρεμενολετε να ειναι καμμια σαυρα; :S
ε ναι, εχουμε αρχισει λιγο διαιτα για να ειμαστε ακομη πιο ευκινητοι (τωρα ειμαστε σαν αστραπη) οταν τραμπουκιζουμε πιρφοραγαπουληδεςσιγα τα πολλα που φαγατε
σκαμε μπροστα τους απο το πουθενα χωρις να μας παρουν ηδηση και το τελευταιο πραγμα που βλεπουν τα ματια τους πριν πανε οριστικα στον αλλο κοσμο ειναι η οργισμενη φατσα του λουστφορλαϊφ η οποια κρυβεται απο το μπουκετο που τους σκαει στη μαπα 
μπα το πολυ κανα κουναβιλοιπον ο αρχοντας σισιεςες εχει ραντεβου 2230 μαλλον τυφλο ραντεβου απο φιλο μου παντρεμενολετε να ειναι καμμια σαυρα; :S
ειναι σιγουρα σαυρα και μαλιστα απελπισμενηλοιπον ο αρχοντας σισιεςες εχει ραντεβου 2230 μαλλον τυφλο ραντεβου απο φιλο μου παντρεμενολετε να ειναι καμμια σαυρα; :S

που θα την πας ρε να φαυε δειπνο με τη μαμα![]()
![]()
![]()
![]()
δεν νομιζω να παει με αλλον εκτος απ την μοναδική αγάπη της...

τι εγινε? μας την επεσε κανας πουστης παλι?ειχαμε ενα θεμαμε τον Πακι δεν προλαβε να παει![]()
φαλαφελ, νωντισμος,ε ναι, εχουμε αρχισει λιγο διαιτα για να ειμαστε ακομη πιο ευκινητοι (τωρα ειμαστε σαν αστραπη) οταν τραμπουκιζουμε πιρφοραγαπουληδεςσκαμε μπροστα τους απο το πουθενα χωρις να μας παρουν ηδηση και το τελευταιο πραγμα που βλεπουν τα ματια τους πριν πανε οριστικα στον αλλο κοσμο ειναι η οργισμενη φατσα του λουστφορλαϊφ η οποια κρυβεται απο το μπουκετο που τους σκαει στη μαπα
![]()

να την συστήσω κιόλας...που θα την πας ρε να φανε δειπνο με τη μαμα![]()
οταν λενε αλητης οι γυναικες σημαινει την παρατησε στα κρυα του λουτρουτι μου ειπε στο κινητο.Φιλη της γυναικας του απο την δουλεια.Τα ειχε χρονια με εναν που αποδειχτηκε ΑΛΗΤΗΣ :S και ψαχνει να κανει κατι σοβαρο με ενα καλο παιδιτα επιασε τα λεφτα της τωρα
![]()

μην κανει ομως αδιακριτες ερωτησειςνα την συστήσω κιόλας...

τι μου ειπε στο κινητο.Φιλη της γυναικας του απο την δουλεια.Τα ειχε χρονια με εναν που αποδειχτηκε ΑΛΗΤΗΣ :S και ψαχνει να κανει κατι σοβαρο με ενα καλο παιδιτα επιασε τα λεφτα της τωρα
![]()

τεχυρετι μου ειπε στο κινητο.Φιλη της γυναικας του απο την δουλεια.Τα ειχε χρονια με εναν που αποδειχτηκε ΑΛΗΤΗΣ :S και ψαχνει να κανει κατι σοβαρο με ενα καλο παιδιτα επιασε τα λεφτα της τωρα
![]()