kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τυπε καποιο λαθος κανεις.για ρωτα τον απολυτο να σου πει...Η γυναικα μεχρι την εμμηνοπαυση ειναι με τα Ποδια ψηλα..Μετα την εμμηνοπαυση ειναι με τα χερια ψηλα
![]()
![]()
τυπε καποιο λαθος κανεις.για ρωτα τον απολυτο να σου πει...Η γυναικα μεχρι την εμμηνοπαυση ειναι με τα Ποδια ψηλα..Μετα την εμμηνοπαυση ειναι με τα χερια ψηλα
![]()
![]()
no goal Παοκ,διπλο μπαρτσα..εχθες μεγαλη νιλα εχασα την γαμω γουιγκαν :-ρεντ τυπε μου τι επαιξες σημερα?
και γκολ γκολ ειναι καλο η μπαρτσα!!no goal Παοκ,διπλο μπαρτσα..εχθες μεγαλη νιλα εχασα την γαμω γουιγκαν :-
κωστα μαλλων μπερδευτικεςδεν προσφερεται για παιχνιδι το σημερινο κουπονι.ολα ειναι αμφιρροπα.ακομα και του παοκ.η αρσεναλ μετα το καζο απο αστον βιλα οπου δεν επαιξε και καλα δεν ξερω πως θα αντιδρασει.ισως παιξει συντηριτικα και τα δωσει ολα στην επαναληψη αλλα ετσι και πιασει αποδοση μπορει και το διπλο.φυσικα ειναι αμφιρροπο και ολα τα σημεια ειναι μεσα.δεν ξερω τι ροστερ εχουν φετος οι τουρκοι.
no goal Παοκ,διπλο μπαρτσα..εχθες μεγαλη νιλα εχασα την γαμω γουιγκαν :-

αστο και το ξεχασα και εγω καργιολα λυων! >αστα τυπε μου...
και εγω εχασα την Λυων![]()
![]()
![]()
εγω δεν περιμενα να νικησει η λυων καμια σχεση με την παλια ομαδα,η σοσιεδαδ εχει ανεβει πολυ απο περσυ :-αστα τυπε μου...
και εγω εχασα την Λυων![]()
![]()
![]()

εγω δεν περιμενα να νικησει η λυων καμια σχεση με την παλια ομαδα,η σοσιεδαδ εχει ανεβει πολυ απο περσυ :-

καλησπερα σε ολους...εχτες τζιφος ...οποτε παμε για αλλα σημερακαλησπερα σε ολους ...δεν εκανα το απολυτο προχτες ελεω βαασα...δεν πειραζει αφου με τα αλλα δυο ειχα παλι θετικο προσημο
σημερα αλλα και τις αλλες δυο μερες που ακολουθουν σε γενικες γραμμες και απο την μικρη εως τωρα μελετη που εχω κανει το κουπονι ειναι αρκετα πιο δυσκολο απο οτι αρχικα δειχνει..και νομιζω οτι θα υπαρξουν κηδειες..δεν το ευχομαι βεβαια διοτι θα ακολουθησουν ολοι τα φαινομενικα φαβορι ...αλλα θελει προσοχη κατα την γνωμη μου....
ετσι εγω σημερα επαιξα 2 την μιλαν 30 ευρω με αποδοση 2.62
και μια τριαδα 10 ευρω με αποδοση 3.48 η οποια εχει τρεις διπλες ευκαιριες
χ2 μιλαν -σελτικ -ρεαλ σοσιεδαδ
καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετε
πολυ πιθανογια σήμερα ένα σημείο επέλεξα με ΤΕΡΑΑΑΑΣΤΙΟ ΡΙΣΚΟ(οπότε το να πάρω τα @@ μου είναι αναμενόμενο![]()
) και είναι η ισοπαλιά μεταξύ Φενέρ και Άρσεναλ...
κι αμα ρθει 2-0 τι θα πεις;αχαστο οβερ σημερα το σαλκε - Μπαοκ
σιγουρο ταμειο