ολα καλα;καλως σε βρηκα μαστορα![]()

ολα καλα;καλως σε βρηκα μαστορα![]()
αλες γκουτ...ακομα χωνευω το αρνι....ολα καλα;![]()
μια εσυ,μια ο μπαρος ντερλικωνετε μονο εγω τρωω μεσογειακα;αλες γκουτ...ακομα χωνευω το αρνι....
μια εσυ,μια ο μπαρος ντερλικωνετε μονο εγω τρωω μεσογειακα;![]()
μπραβο προσεχεις την σιλουετα σου.Χρειαζεταιτα τοστάκια μου είναι πλούσια σε πολυακόρεστα και ω3![]()
τα τοστάκια μου είναι πλούσια σε πολυακόρεστα και ω3![]()
τζαμπα μου τα φέρνουν .... (την εισπραξη)εσενα τσαμπα σε παιρνουν στην πλατεια;ή τους πληρωνεις τα ναυλα;
ελα ρε τυπε που εισαι;σπερμα3 μαλλον ηθελες να πεις
σπερμα3 μαλλον ηθελες να πεις
ελα ρε τυπε που εισαι;![]()
φίλε είσαι 40ρης και ο νιπλ 35ρης γι'αυτό τα βρίσκετε![]()
Και εσυ ξεκωλιαρης και ο gl πουστρακι γι αυτο τα βρισκετε
εχουμε επιπεδο εμεις.Τσακω και εσυφίλε είσαι 40ρης και ο νιπλ 35ρης γι'αυτό τα βρίσκετε![]()
περιμενει απο ωρες να μπεις να σε παραθεσει να παρει λιγο χρωμα η μονοτονη ζωη τουσαν καβλωμένη ρόγα πετάχτηκες![]()
εσυ μπαινεις μονο οταν ειναι ο βατραχος.Περιμενετε ο ενας τον αλλοπεριμενει απο ωρες να μπεις να σε παραθεσει να παρει λιγο χρωμα η μονοτονη ζωη του![]()
εγω φυλαω σκοπια μαν.....πρεπει να κραταω καθαρες τις συλλογεςεσυ μπαινεις μονο οταν ειναι ο βατραχος.Περιμενετε ο ενας τον αλλο![]()
πρεπει να οργανωσω καταδρομικη προς τα εκειεγω φυλαω σκοπια μαν.....πρεπει να κραταω καθαρες τις συλλογες
περιμενει απο ωρες να μπεις να σε παραθεσει να παρει λιγο χρωμα η μονοτονη ζωη του![]()
μαν 8 αστερια εχει.Τρελα λεφτα εχει χαλασει στις πουτανες.Εχει χρημα ο τσομπανης εγω στο εχω πει.Τα ζωντανα και τα σπαρτα τα εχει πλεον για ξεκαρφωμαΠες την αληθεια , αν δεν ειχες τα ζωντανα θα ειχες δωσει τελος στην ζωη σου ...