Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 83.693
- Πόντοι
- 12.756
Μήπως δεν είστε και εσείς καλά,το σκέφτηκες αυτό;;;![]()
Σιγουρα δεν ειμαστε τυπε ..
Μήπως δεν είστε και εσείς καλά,το σκέφτηκες αυτό;;;![]()
κουνάει το κεφάλι "σαν" αυτιστικός με σταθερό ρυθμό θα προτιμούσα αυξομειώσεις στην ταχύτητα ;)
τί πάει να πει: "σαν";κουνάει το κεφάλι "σαν" αυτιστικός με σταθερό ρυθμό θα προτιμούσα αυξομειώσεις στην ταχύτητα ;)
τσακω και εσυτο τρολάρισμα είναι όπως αν τον φας,αν το κάνεις μια φορά μετά θες συνέχεια....![]()
κουνάει το κεφάλι "σαν" αυτιστικός με σταθερό ρυθμό θα προτιμούσα αυξομειώσεις στην ταχύτητα ;)
φίλε ο μόνος λόγος που δεν θα τον έτρωγα ποτέ είναι ότι έχω αιμορροϊδικές,αλλιώς για την καριέρα και μόνο μπορεί να το έκανα.τσακω και εσυ![]()
![]()
τί πάει να πει: "σαν";
μαλάκα μερικές φορές πετάς κάτι ατάκες τόσο καρφιά που ξεπερνάς και τον έκτορα.![]()
με εναφίλε ο μόνος λόγος που δεν θα τον έτρωγα ποτέ είναι ότι έχω αιμορροϊδικές,αλλιώς για την καριέρα και μόνο μπορεί να το έκανα.![]()
αυτό ξανά πες το,βγάζει τον σατανά από μέσα σου πολύ εύκολα....το νετ είναι το τελειότερο εργαλείο του διαβόλου![]()
και η φλεγμονή του εντέρου;;;;με εναμπορει να στην μαζεψει
με εναμπορει να στην μαζεψει
γαμιεταιο zfuck υπάρχει ακόμα ή είναι μπαναρισμένος![]()
κοιταξε τοκαι η φλεγμονή του εντέρου;;;;
να το επανεξετάσω αν είναι να θεραπευτώ....![]()
εσυ γαμησες καθολου η μονο μπανακι,μασα,πιωμα και μπου;να 'ναι καλά το παλικάρι καλό ξημέρωμα να έχει![]()
θα ρωτήσω τον γαστρεντερολόγο μου πρώτα....δεν θα με παρασύρεις έτσι εύκολα στον δρόμο της ακολασίας.κοιταξε το![]()
ρωτα τον Λιλα καλυτεραθα ρωτήσω τον γαστρεντερολόγο μου πρώτα....δεν θα με παρασύρεις έτσι εύκολα στον δρόμο της ακολασίας.![]()
εχει φαει καταρα απιστευτηο σταματακης παλι φολα εφαγε σημερα..
εσυ γαμησες καθολου η μονο μπανακι,μασα,πιωμα και μπου;![]()