Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Σε ψυχίατρο ρε μαν...δεν έχω να κρύψω κάτι...μανιοκαταθλιπτικός είμαι με τάσεις αυτοκτονίας και αυτοκαταστροφής.σε ψυχίατρο λες ότι πηγαίνεις ή σε ψυχολόγο![]()
Σε ψυχίατρο ρε μαν...δεν έχω να κρύψω κάτι...μανιοκαταθλιπτικός είμαι με τάσεις αυτοκτονίας και αυτοκαταστροφής.σε ψυχίατρο λες ότι πηγαίνεις ή σε ψυχολόγο![]()
Σε ψυχίατρο ρε μαν...δεν έχω να κρύψω κάτι...μανιοκαταθλιπτικός είμαι με τάσεις αυτοκτονίας και αυτοκαταστροφής.![]()
Δεν μου δίνει χάπια.... :- είναι οπαδός της ψυχανάλυσης....σε βάζω κάτω και σου αλλάζω τον αδόξαστο και έτσι...με παιδική ηλικία και τέτοια....νομιζω τιποτα απο τα 2 απλα πινει κανα χαπι
Μια χαρα εισαι τυπε...
Α ξέχασα πως έχω και έντονο θυμό μέσα μου....Μια χαρα εισαι τυπε...
δεν θα γινεις καλαΔεν μου δίνει χάπια.... :- είναι οπαδός της ψυχανάλυσης....σε βάζω κάτω και σου αλλάζω τον αδόξαστο και έτσι...με παιδική ηλικία και τέτοια....![]()
Α ξέχασα πως έχω και έντονο θυμό μέσα μου....
Δεν βαριέσαι...και εσείς που είστε καλά τι καταλάβαινε,2:57 τα ξημερώματα μαζί μου μιλάτε αντί να κάνετε τσιγάρο μετά την πέμπτη φορά σεξ.δεν θα γινεις καλα
Δεν βαριέσαι...και εσείς που είστε καλά τι καταλάβαινε,2:57 τα ξημερώματα μαζί μου μιλάτε αντί να κάνετε τσιγάρο μετά την πέμπτη φορά σεξ.![]()
Να σου πω...κάποιες φορές νιώθω να με ελέγχει και να μου γαμάει την ψυχολογία....κάποιες άλλες νιώθω πως αν κάνω 2-3 βήματα είναι από αυτό.Ρε εισαι περδικι μιλαμε ...
Κοφτον τον μαλακα... εισαι οκ
γιατι εμεις ειμαστε καλα;Δεν βαριέσαι...και εσείς που είστε καλά τι καταλάβαινε,2:57 τα ξημερώματα μαζί μου μιλάτε αντί να κάνετε τσιγάρο μετά την πέμπτη φορά σεξ.![]()
Μήπως δεν είστε και εσείς καλά,το σκέφτηκες αυτό;;;Γι αυτο σου λεω μια χαρα εισαι ....
Δεν βαριέσαι...και εσείς που είστε καλά τι καταλάβαινε,2:57 τα ξημερώματα μαζί μου μιλάτε αντί να κάνετε τσιγάρο μετά την πέμπτη φορά σεξ.![]()
Αυτό είπα και εμμέσως πλην σαφώς.γιατι εμεις ειμαστε καλα;![]()
πιπωνει καλα;εμένα εδώ και 10 λεπτά με τσιμπουκώνει ο αχαχούχαςόπου να 'ναι θα τον χύσω να πάει για ύπνο κι αυτός
![]()
ποτεΑυτό είπα και εμμέσως πλην σαφώς.
Γαμώ την εποχή μου...γαμώ την τύχη μου,εγώ πότε θα γίνω μάνα;![]()
οκ,εσύ απολαμβάνεις την χαρά του gay στοματικού τουλάχιστον...είσαι στην καλύτερη θέση απ'όλους μας.εμένα εδώ και 10 λεπτά με τσιμπουκώνει ο αχαχούχαςόπου να 'ναι θα τον χύσω να πάει για ύπνο κι αυτός
![]()
Αυτό είπα και εμμέσως πλην σαφώς.
Γαμώ την εποχή μου...γαμώ την τύχη μου,εγώ πότε θα γίνω μάνα;![]()
πιπωνει καλα;![]()
το τρολάρισμα είναι όπως αν τον φας,αν το κάνεις μια φορά μετά θες συνέχεια....από τις 10 κουβέντες που λες οι 7 είναι τρολάρισμακαι οι 3 πραγματικότητα συνήθως άρθρα, αντωνυμίες κλπ
![]()