memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
δε θα φας και τιποτα?βάζεις και τα μεταφορικά 20-25e?![]()
δε θα φας και τιποτα?βάζεις και τα μεταφορικά 20-25e?![]()
τι εχουν ρε μαλακα οι μογγολοιΡε μογγόλε άντε πάνε για νανάκια,φτάνει.
αύριο στο επισκεπτήριο θα τα ξανά πούμε......![]()
πιοα ειναι αυτηνομιζα την αλλη αλιονα απο διδυμου

οχι βεβαιαβάζεις και τα μεταφορικά 20-25e?![]()
εγω εδωσα δυο παραδειγματα μετα υπαρχει σαφως βουδισμος ινδουισμος κλπο χοντρός τί είναι,αίρεση,θεός ή προφήτης;;;
![]()

τελοσπάντων όποιος γουστάρει πιστεύει,το θέμα θρησκεία είναι λίγο σαν το ποδόσφαιρο που οι γυναίκες και γω το βρίσκουμε απαίσιο και μαλακία και οι ούνοι και απολίτιστοι όπως εσείς προσκυνάτε τους ηλίθιους αμόρφωτους που το μόνο που ξέρουν στην ζωή τους είναι να κλωτσάνε καλά ένα τόπι!!!!!στο πρώτο ναι, στο δεύτερο ένας είναι ;)
δεν ειπες θα φυγεις;ρε αυτιστικο χρυσαυγουλο του κωλου αντε τσιμπουκωσου απο τα πακια και σπασε γιατι πολυ μου κωλοτριβεσαι και δεν γαμαω πουστρακια.![]()
![]()
![]()
λοιπον αλλαζω την λεξη θρησκεια κ την κανω εκκλησια(για μενα εχει διαφορα) οποτε νομιζω θα συμφωνησεις στα υπολοιπατο αίμα βαρύνει τους φορείς όχι τα δόγματα, ιδίως όταν αυτά είναι φιλειρηνικά και διδάσκουν αγάπη
πιστεψε ρε μαλακα θα κανει καλο στην ψυχη σου μην εισαι αλβανοςτελοσπάντων όποιος γουστάρει πιστεύει,το θέμα θρησκεία είναι λίγο σαν το ποδόσφαιρο που οι γυναίκες και γω το βρίσκουμε απαίσιο και μαλακία και οι ούνοι και απολίτιστοι όπως εσείς προσκυνάτε τους ηλίθιους αμόρφωτους που το μόνο που ξέρουν στην ζωή τους είναι να κλωτσάνε καλά ένα τόπι!!!!!![]()
εντάξει 1e την τυρόπιτα θα την πληρώσω από την τσέπη μου,μην είμαστε και τσίπιδεςδε θα φας και τιποτα?![]()

Ειπε η βουκολικια ψωλαρπαχτρα και αναθαρρησεαρα ο φοβος σου για τα ΣΜΝ ειναι η μονη αναστολη που εχεις να σου βγει η ομοφυλοφιλικη σου πλευρα.....ενδιαφερον![]()

η αλιονα απο διδιμου ρε?η μιλφορωσσιδα που σου ρουφαει τα παντα ακα? :S δεν την ξερεις?τι εχουν ρε μαλακα οι μογγολοι
ο τζεκις χαν παραλιγο να γαμησει τον κοσμο
πιοα ειναι αυτη
εγω λεω στο μεταξι
απο φυλης πλεον μονο η νταιανα μου εχει ξεφυγει
την ειδα προχθες με ισιο μαλακι και ηταν μες στη καυλα
οχι βεβαια
εγω εδωσα δυο παραδειγματα μετα υπαρχει σαφως βουδισμος ινδουισμος κλπ
δεν θα κατσω να πιασουμε μια μια της θρησκειες
αλλα οι λεγομενοι θεοι ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα
και στο τελος ολοι κατα βαθος αναφερωνται σε εναν
στον νωντα![]()
κοίτα εγώ όχι απλά δεν πιστεύω αλλά αν μπορούσα θα κρέμαγα όλους τους ιερείς και θα έκαιγα κάθε χώρο λατρείας,είτε αυτό λέγεται τζαμί/είτε εκκλησία(ορθόδοξη ή καθολική)πιστεψε ρε μαλακα θα κανει καλο στην ψυχη σου μην εισαι αλβανος![]()

πάνε κοιμήσου μωρή άρρωστη μογγολίασηΕιπε η βουκολικια ψωλαρπαχτρα και αναθαρρησε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ξεκαρδιστηκες παλι ρε μουνι....παλι μεσα σου την εχεις;Ειπε η βουκολικια ψωλαρπαχτρα και αναθαρρησε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
λοιπον αλλαζω την λεξη θρησκεια κ την κανω εκκλησια(για μενα εχει διαφορα) οποτε νομιζω θα συμφωνησεις στα υπολοιπα
δεν θα επιστρεψεις ρεεντάξει 1e την τυρόπιτα θα την πληρώσω από την τσέπη μου,μην είμαστε και τσίπιδες![]()
![]()

δεν παω στον επικινδυνο πεζοδρομο της διδυμουη αλιονα απο διδιμου ρε?η μιλφορωσσιδα που σου ρουφαει τα παντα ακα? :S δεν την ξερεις?

πιστεψε ρε μαλακα θα κανει καλο στην ψυχη σου μην εισαι αλβανος![]()

εισαι λαθοςκοίτα εγώ όχι απλά δεν πιστεύω αλλά αν μπορούσα θα κρέμαγα όλους τους ιερείς και θα έκαιγα κάθε χώρο λατρείας,είτε αυτό λέγεται τζαμί/είτε εκκλησία(ορθόδοξη ή καθολική)![]()
![]()
ρασπουτινμα η εκκλησία είναι ο φορέας και στο κάτω κάτω της γραφής ποιόν πληθυσμό αιματοκύλησε η ανατολική ορθόδοξη εκκλησία![]()
τα αιγοπροβατα το πασχαμα η εκκλησία είναι ο φορέας και στο κάτω κάτω της γραφής ποιόν πληθυσμό αιματοκύλησε η ανατολική ορθόδοξη εκκλησία![]()