baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.861
- Πόντοι
- 7.265
θα παω μετα τις δωδεκα ρεΕσυ τι λεs....πρεπει να γαμησει σημερα γιορτη???
Τα αλλα που ειπε ειναι για να θολωσει τα νερα

θα παω μετα τις δωδεκα ρεΕσυ τι λεs....πρεπει να γαμησει σημερα γιορτη???
Τα αλλα που ειπε ειναι για να θολωσει τα νερα

Θα σου ελεγα να ερθεις να μου παρεις μια γερη πιπα για να χαλαρωσω αλλα φοβαμαι μην με κολησεις τιποτα απο τα βουκολικα που κανεις στο τσαντιρι με τα πακια και τα αιγοπροβαταελα να σε χτυπησω να ρευτεις τα πακικα φλοκια...![]()
μου χρωστάς 20e για τα μαθήματα που κάναμε σήμερα.οτι μπορει ο καθενας
εσυ δεν οποτε σκασε και διαβαζε μονο![]()
Kοσμά εσύ δηλαδή πιστεύεις σε πράγματα που δεν βλέπεις,δεν αισθάνεσαι και γενικώς δεν υπάρχει καμιά απόδειξη ύπαρξης τους;
Γίνεται να υπάρχουν 1εκ. θεοί όσες είναι και οι θρησκείες περίπου στον πλανήτη;;;;;![]()
![]()
δεν πρέπει![]()
δεν ειναι 1 εκατομυρια θεοι ρε παπαραKοσμά εσύ δηλαδή πιστεύεις σε πράγματα που δεν βλέπεις,δεν αισθάνεσαι και γενικώς δεν υπάρχει καμιά απόδειξη ύπαρξης τους;
Γίνεται να υπάρχουν 1εκ. θεοί όσες είναι και οι θρησκείες περίπου στον πλανήτη;;;;;![]()
![]()
εχω διαχωρισει την Θρησκεια απο τους παπαδες.Πιστευω γνωριζεις οτι ειμαι λατρης του τριπτυχου Πατρις-Θρησκεια-Οικογενειακάτι κάνεις αλλά σε φρενάρει η λογική σου![]()
Ρε μογγόλε άντε πάνε για νανάκια,φτάνει.Θα σου ελεγα να ερθεις να μου παρεις μια γερη πιπα για να χαλαρωσω αλλα φοβαμαι μην με κολησεις τιποτα απο τα βουκολικα που κανεις στο τσαντιρι με τα πακια και τα αιγοπροβατα![]()
ελα να σε κερασω αλιοναμου χρωστάς 20e για τα μαθήματα που κάναμε σήμερα.![]()
θα παω μετα τις δωδεκα ρε![]()
νομιζα την αλλη αλιονα απο διδυμουναι αλλα εχθες διαβασα ηταν κλειστη η περδικα
και αν την παρω σημερα ποια θα παρω την παρασκευη
οτι μπορει ο καθενας
εσυ δεν οποτε σκασε και διαβαζε μονο![]()
ο χοντρός τί είναι,αίρεση,θεός ή προφήτης;;;δεν ειναι 1 εκατομυρια θεοι ρε παπαρα
πχ ο χριστιανισμος εχει καμια χιλιαρα θρησκειες και αιρεσεις ο θεος ειναι ενας
μετα εχουμε τον μωαμεθ που δεν ειναι θεος αλλα προφητης![]()
με το παλιο σου νικ ομως....εχω γραψει και εγω καποιες φορες.![]()
βάζεις και τα μεταφορικά 20-25e?ελα να σε κερασω αλιονα
θα κερνουσα το σταματακη αλλα δεν θελει![]()
εχω διαχωρισει την Θρησκεια απο τους παπαδες.Πιστευω γνωριζεις οτι ειμαι λατρης του τριπτυχου Πατρις-Θρησκεια-Οικογενεια

σωστος
ο άγιος κοσμάς ο αιτωλός είχε πει το εξής: αν δεις κάποτε έναν ιερέα και δίπλα του να στέκεται ένας άγγελος, πρώτα να χαιρετήσεις τον ιερέα και μετά τον άγγελο, γιατί ο ιερέας είναι ανώτερος στο αξίωμα ;)
ελα να σε κερασω αλιονα
θα κερνουσα το σταματακη αλλα δεν θελει![]()
ενα ειναι το νικ μου αποτυχημενε κλωνοκυνηγεμε το παλιο σου νικ ομως....![]()

ρε αυτιστικο χρυσαυγουλο του κωλου αντε τσιμπουκωσου απο τα πακια και σπασε γιατι πολυ μου κωλοτριβεσαι και δεν γαμαω πουστρακια.Ρε μογγόλε άντε πάνε για νανάκια,φτάνει.
αύριο στο επισκεπτήριο θα τα ξανά πούμε......![]()

αρα ο φοβος σου για τα ΣΜΝ ειναι η μονη αναστολη που εχεις να σου βγει η ομοφυλοφιλικη σου πλευρα.....ενδιαφερονΘα σου ελεγα να ερθεις να μου παρεις μια γερη πιπα για να χαλαρωσω αλλα φοβαμαι μην με κολησεις τιποτα απο τα βουκολικα που κανεις στο τσαντιρι με τα πακια και τα αιγοπροβατα![]()