Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 84.362
- Πόντοι
- 12.756
Τρεχα νασου για να σου βγαλουν γαλα βουκολοβοσκε
![]()
Καλα που ηρθες γιατι εχει παρει πολυ αερα η πορνη σου
Τρεχα νασου για να σου βγαλουν γαλα βουκολοβοσκε
![]()
κοσμα τι προτεινεις
να παω σημερα να γαμησω μια φορα
η την παρασκευη δυο
βεβαια η παρασκευη η σαββατο θα ειναι ανεξαρτητος του σημερα![]()

καλώς την και ας άργησε,φραπεδάκι μέχρι τώρα;;;;;Τρεχα νασου για να σου βγαλουν γαλα βουκολοβοσκε
![]()
εσύ με τον αυτιστικό μογγόλο λαχειοπώλη είσαι;;;;Καλα που ηρθες γιατι εχει παρει πολυ αερα η πορνη σου
Καυλωστην GAY DOLLY που την εχουν παρει ολοικαλώς την και ας άργησε,φραπεδάκι μέχρι τώρα;;;;;![]()
κοιτα σημερα θα δωσω 15 να παρω αλιοναάρα το ερώτημα είναι αν θα γαμήσεις σήμερα ή όχιτι τα γράφεις τα υπόλοιπα
![]()
εχω γραψει και εγω καποιες φορες.νομίζω είμαι ο μόνος στο σάιτ που επιχειρηματολογεί υπέρ ορθοδοξίας και εκκλησίας άντε και λίγο ο φούφουτος![]()
άρα το ερώτημα είναι αν θα γαμήσεις σήμερα ή όχιτι τα γράφεις τα υπόλοιπα
![]()
αλιονα εγγυηση ;) μπορει να την παρω κι εγω αμα δε βρω κατι καλυτεροκοιτα σημερα θα δωσω 15 να παρω αλιονα
προταση σταματακη
παρασκευη αν δε παω σημερα θα παρω αλιονα και μετα νταιανα αρα 35
το θεμα ειναι αν παω σημερα στην αλιονα
ποια θα γαμησω φθηνα την παρασκευη![]()
δεν νομιζω να υπαρχει ανθρωπος περισσοτερο αυτιστικος και μογγολος απο σενα την πιθηκιναεσύ με τον αυτιστικό μογγόλο λαχειοπώλη είσαι;;;;![]()
καλα δεν ερχομαι να φερω αντιπαραθεση ο καθενας στα πιστευω του
αλλα ψαξε θα δεις οτι οι περισοτερες βραζουν στο ιδιο καζανι, αλλες λιγο, αλλες πολυ ολες εχουν τις μαυρες σελιδες τους.
αυτο εννοω, οτι θελουμε να ξεχαστει.
ο λογος που η ιερα εξεταση της καθολικης εκκλησιας δεν ξεχνιετε, οσο κ να το θελουν ειναι λογο του ευρους κ του μεγεθους που ειχε/εχει σαν θρησκεια, αλλα κ το μεγεθος των κ της διαστασεις, που ειχε παρει ο φοβος εκεινη την περιοδο
κ μην κσεχνας οτι η νεα ιστορια η δικια μας ειναι προσφατη, πολυ προσφατη κ πολλα εχουν ξεχαστει, με οσα την εχουν διαπερασει αναμεσα στο σχισμα/τουρκοκρατια κ λοιπα...
ειχαν την δυνατοτητα να ξεχαστουν.
το καλο που εκανε η δικια μας εκκλησια ηταν οτι δεν αφησε να ξεχαστει η ιστορια μας σαν ελληνες η ριζες μας
βεβαια κοντευουν να το πετυχουν σημερα οι πολιτικοι μας αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα
ολες οι θρησκειες σερνουν κ εναν αιματοβαμενο παρελθον.
πολύ γαμάς,κατούρακοιτα σημερα θα δωσω 15 να παρω αλιονα
προταση σταματακη
παρασκευη αν δε παω σημερα θα παρω αλιονα και μετα νταιανα αρα 35
το θεμα ειναι αν παω σημερα στην αλιονα
ποια θα γαμησω φθηνα την παρασκευη![]()
και λίγο

ελα να σε χτυπησω να ρευτεις τα πακικα φλοκια...Παω για υπνο .... παραεφαγα μαλλον μπεεεεεεερπ

εχω γραψει και εγω καποιες φορες.![]()
δεν νομιζω να υπαρχει ανθρωπος περισσοτερο αυτιστικος και μογγολος απο σενα την πιθηκινα![]()
Εσυ τι λεs....πρεπει να γαμησει σημερα γιορτη???
Τα αλλα που ειπε ειναι για να θολωσει τα νερα
ναι αλλα εχθες διαβασα ηταν κλειστη η περδικααλιονα εγγυηση ;) μπορει να την παρω κι εγω αμα δε βρω κατι καλυτερο

οτι μπορει ο καθεναςπολύ γαμάς,κατούρακαι λίγο
![]()
![]()

http://[URL unfurl="true"]www.poiein.gr/wp-uploads/big-ear3.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ωραία ανάλυση η φώτο :thumbsup:
Kοσμά εσύ δηλαδή πιστεύεις σε πράγματα που δεν βλέπεις,δεν αισθάνεσαι και γενικώς δεν υπάρχει καμιά απόδειξη ύπαρξης τους;κάτι κάνεις αλλά σε φρενάρει η λογική σου![]()