Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 84.362
- Πόντοι
- 12.756
εγω ειχα παει μια φορα σε μια καφετερια και επιασα την παρλα σε 5 γκομενακια που καθοντουσαν στο διπλανο τραπεζι για το νωντισμο....τελικα τις πηδηξα και τις 6 ;)

εγω ειχα παει μια φορα σε μια καφετερια και επιασα την παρλα σε 5 γκομενακια που καθοντουσαν στο διπλανο τραπεζι για το νωντισμο....τελικα τις πηδηξα και τις 6 ;)

χοντρυνες και κανεις διαιτα μαν;μη μου μιλατε για φαγητο μονο![]()
να τον παρω τον βαρο 1 μηνα για προπονηση θα επιστρεψει κτηνοςθα σε τρεξει ο σταμουλης![]()

ελα να σε ταισω και λιγο νεκταρ να σου κατεβει η αμβροσια καλυτερα......τα φαλαφελ δεν ειναι φαγητο, ειναι νωντοαμβροσια ;)

και χεστης σαν εσενα?να τον παρω τον βαρο 1 μηνα για προπονηση θα επιστρεψει κτηνος![]()

ελα να σε ταισω και λιγο νεκταρ να σου κατεβει η αμβροσια καλυτερα......![]()
![]()
![]()
![]()

τι μου λες καίγαν μάγισσες και στην Πόλη?![]()
να τον παρω τον βαρο 1 μηνα για προπονηση θα επιστρεψει κτηνος![]()
θα τον προπονησει στις αντοχεςΘα τον παρειs για μονομαχο????Ο ανθρωποs..... εραστηs θελει να γινει....οχι να παλευει με τιs τιγρειs και να του φωναζουν Αβε

Να μην ματώνει εύκολα ο κώλος του;;;;;θα τον προπονησει στις αντοχες
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τωρα μπορω να πω οτι ιοσως να με βαζει κατωθα σε τρεξει ο σταμουλης![]()
ναι ναιΟταν λειπει ο Μητσος μπαινεις και κανεις τις μαγκιες σου εσυ , μολις μπει ομως![]()

εσύ από κάτω και αυτός από πάνωτωρα μπορω να πω οτι ιοσως να με βαζει κατω![]()
έτσι σου αρέσει;;;;;; θα τον προπονησει στις αντοχες
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παπατρολη το ταισες το ζωντανοεσύ από κάτω και αυτός από πάνωέτσι σου αρέσει;;;;;;
![]()
λεω κατι που θελουν να ξεχαστει υπηρχε μια εκκλησια
χριστιανικη το 1054 εγινε το λεγομενο "σχισμα" πιο πολυ για λογους εξουσιας
ως τοτε υπηρχαν αλλα δικαστηρια της εκκλησιας που ειχαν κανει πολλα
οπως κ η ορθοδοξη ειχε ιερα εξεταση υστερα
το περισοτερο αιμα της ιστοριας εχει χυ8ει απο την θρησκεια οποια κ να ειναι αυτη
αμφιβαλεις?
εχει καθολου μουνι στο κεντρο τωρα ? αξιζει να κατεβω?παπατρολη το ταισες το ζωντανο
αντε αγορι μου![]()
Να μην ματώνει εύκολα ο κώλος του;;;;;

οι κακιες συνηθειες κοβοντε δυσκολα![]()
![]()
Θα πρεπει να μαθει χορο κατ αρχαs
Δευτερον ....θα πρεπει να σταματησει να λεει σε καθε γυναικα που βλεπει την φραση "Ποσο παει"Τριτον θα κερναει σε λογικα πλαισια

τουριστ τουριστεχει καθολου μουνι στο κεντρο τωρα ? αξιζει να κατεβω?