αρχοντας.Να πας και λεωφορο οταν παιξουμε με τους απογονους.Θα ξανακανουμε φετος τα γνωσταδεν είμαι χουλιγκάνος φίλε όταν πάω γήπεδο μόνο βρίζωαπό μάνες μόνο του μαρινάκη καμμία άλλη
![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Neymar
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 47
- Πόντοι
- 366
δεκτονε ειναι γνωστο οτι πιανεις ολα τα βαθεια νοηματα
μαν ειδικά εκεί στο τέλος που σπάει ο τζόνυ και διηγείται την ιστορία με τον φίλο του που πήγε να του βάψει τις αρβύλες ένας μικρός βιετκόνγκ και το κασελάκι ήταν παγιδευμένο και εξεράγη και ο φίλος του φώναζε ότι ήθελε να πάει σπίτι του και ο ράμπο δεν μπορούσε να βρει τα πόδια του :'(
και τα μουνόπανα οι χίπιδες τους περίμεναν στο αεροδρόμιο διαδηλώνοντας και κατηγορώντας τους βετεράνους του ναμ ως φονιάδες μωρών και μαλακίες, αυτοί ήταν οι συριζίτες της τότε αμερικής σκατάδες ολκής

βαθυ το νοημα.μαν ειδικά εκεί στο τέλος που σπάει ο τζόνυ και διηγείται την ιστορία με τον φίλο του που πήγε να του βάψει τις αρβύλες ένας μικρός βιετκόνγκ και το κασελάκι ήταν παγιδευμένο και εξεράγη και ο φίλος του φώναζε ότι ήθελε να πάει σπίτι του και ο ράμπο δεν μπορούσε να βρει τα πόδια του :'(
και τα μουνόπανα οι χίπιδες τους περίμεναν στο αεροδρόμιο διαδηλώνοντας και κατηγορώντας τους βετεράνους του ναμ ως φονιάδες μωρών και μαλακίες, αυτοί ήταν οι συριζίτες της τότε αμερικής σκατάδες ολκής![]()

axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Βαζελιτσα !!!!!!!στις χαρές και στις λύπες μαζί![]()
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 47
- Πόντοι
- 366
βαθυ το νοημα.![]()
το νόημα είναι ότι όσα και να κάνεις για την πατρίδα σου υπάρχουν αμέτρητοι σκατάδες συμπατριώτες σου που θα σε ακυρώσουν με τον χειρότερο τρόπο, στην ουσία ο ράμπο πολεμούσε για μια ιδέα αλλά δεν είναι οι ιδέες που σε καταξιώνουν, οι άνθρωποι το κάνουν, και δυστυχώς πολλές φορές επικρατούν τα ΣΚΑΤΑ

kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 47
- Πόντοι
- 366
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 97
- Πόντοι
- 2.357
Πολυ βαθυ....Ο φτωχοs μαχητηs δεν δικαιωθηκε ποτε......Γυρισε το κεφαλι του απ την αλλη πλευρα και χαθηκε στο δρομο........βαθυ το νοημα.![]()
τυπε για αυτο ειμαι Πατριωτης-Βασιλοφρων.Ειμαι γεματος αξιες και ιδανικατο νόημα είναι ότι όσα και να κάνεις για την πατρίδα σου υπάρχουν αμέτρητοι σκατάδες συμπατριώτες σου που θα σε ακυρώσουν με τον χειρότερο τρόπο, στην ουσία ο ράμπο πολεμούσε για μια ιδέα αλλά δεν είναι οι ιδέες που σε καταξιώνουν, οι άνθρωποι το κάνουν, και δυστυχώς πολλές φορές επικρατούν τα ΣΚΑΤΑ![]()
τυπε με εχει συγγκλονισει το βατραχι.Βλεπει μακριαΠολυ βαθυ....Ο φτωχοs μαχητηs δεν δικαιωθηκε ποτε......Γυρισε το κεφαλι του απ την αλλη πλευρα και χαθηκε στο δρομο........
μαν ειδικά εκεί στο τέλος που σπάει ο τζόνυ και διηγείται την ιστορία με τον φίλο του που πήγε να του βάψει τις αρβύλες ένας μικρός βιετκόνγκ και το κασελάκι ήταν παγιδευμένο και εξεράγη και ο φίλος του φώναζε ότι ήθελε να πάει σπίτι του και ο ράμπο δεν μπορούσε να βρει τα πόδια του :'(
και τα μουνόπανα οι χίπιδες τους περίμεναν στο αεροδρόμιο διαδηλώνοντας και κατηγορώντας τους βετεράνους του ναμ ως φονιάδες μωρών και μαλακίες, αυτοί ήταν οι συριζίτες της τότε αμερικής σκατάδες ολκής![]()

Eμετικο ποστ.
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
το παστελι και την τουλουμπα μου βαλτην στον πατο σουτσιμπα παστελακι και εσυ![]()
![]()
παρε και το μελιτο παστελι και την τουλουμπα μου βαλτην στον πατο σου![]()

Εμετικος πουστης.το παστελι και την τουλουμπα μου βαλτην στον πατο μου![]()

life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 97
- Πόντοι
- 2.357
Βλεπει την αδικια μαν....Ισωs και την αχαριστια....Οι βετερανοι πρεπει να ειναι σεβαστοιτυπε με εχει συγγκλονισει το βατραχι.Βλεπει μακρια![]()
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
καπως πρεπει να περασει η ωρα μου ......θες να τ'ακούσεις τώρα εσύ![]()
Σαμπως και θα τα ακουσω ?

Μπενακης βγαινακης θα ειναι ολα
συμπλεω μαζι σου.Απομενει να μας πει και την γνωμη του ο νιπλΒλεπει την αδικια μαν....Ισωs και την αχαριστια....Οι βετερανοι πρεπει να ειναι σεβαστοι
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
;)
Το μελι μου αρεσει ταμαλα πανω σε γυμνο γυκαικειο κορμιπαρε και το μελι![]()
![]()
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 47
- Πόντοι
- 366
τυπε για αυτο ειμαι Πατριωτης-Βασιλοφρων.Ειμαι γεματος αξιες και ιδανικα
και πάλι δεν υπάρχουν καλά και κακά πολιτεύματα, υπάρχουν καλοί και κακοί εφαρμοστές τους
στην περίπτωση της μοναρχίας έχεις 50-50 να σου τύχει ένας έντιμος και ικανός μονάρχης που θα επιβάλλεται με την δύναμη της εξουσίας στους παρατρεχάμενους σκατάδες και θα επικρατεί η θέλησή του για προαγωγή της κοινωνίας
στην κοινοβουλευτική δημοκρατία οι καλοί που έτσι κι αλλιώς αποτελούν την μειοψηφία στην κοινωνία χάνονται μέσα στο πλήθος των σκατάδων που τους καταπίνουν και δεν έχουν ευκαιρία να κάνουν κάτι καλό
σημειωτέον ότι ο καποδίστριας που ίδρυσε κράτος από το 0 μέσα σε 2 χρόνια είχε συγκεντρωτική εξουσία έχοντας προηγουμένως ζητήσει και εξασφαλίσει την αναστολή του συντάγματος και την διάλυση της (διεφθαρμένης/ανίκανης) βουλής
οπότε οι πιθανότητες είναι με τον έναν