kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 47
- Πόντοι
- 366
καλως τον ξεκωλιαρη.Ομολογω οτι με εχει εκνευρισει η νεα σου τακτικη.Αλλαξε την
![]()
βαριέμαι που ζω

καλως τον ξεκωλιαρη.Ομολογω οτι με εχει εκνευρισει η νεα σου τακτικη.Αλλαξε την
![]()
μια απο τα ιδια.βαριέμαι που ζω![]()
μια απο τα ιδια.
γαμανε.Εχω ξεκωλιαστει να κατεβαζω ταινιες και βαριεμαι να τις δω ρε.Καταντιαθα δω κανένα επεισόδιο σίμπσονς έχω κατεβάσει την 4η σεζόν![]()
γαμανε.Εχω ξεκωλιαστει να κατεβαζω ταινιες και βαριεμαι να τις δω ρε.Καταντια![]()
εχω βρει και ενα που τα βλεπεις με στριμινγκ χωρις να κατεβασεις με υποτιτλους ολα κομπλετα ίδια μέχρι και το γκέιμ οβ θρόουνς έχω κατεβάσει που κορόιδευα τον βάροπερνάει η ώρα κατεβάζοντας ειδικά όταν δεν βρίσκεις εύκολα υπότιτλους
![]()
εχω βρει και ενα που τα βλεπεις με στριμινγκ χωρις να κατεβασεις με υποτιτλους ολα κομπλε![]()
ανωμαλο βατραχιτο ξέρω αλλά δεν θέλω να τα δω να κατεβάζω θέλω![]()
ανωμαλο βατραχι![]()
κοιτάζω τις αυξομειώσεις της ταχύτητας και του χρόνου ολοκλήρωσης του download είναι καλή φάση πάντα μου άρεσε![]()
αυτή τη στιγμή κάνω σίντινγκ σε 6 ταινίες και λιτσάρω την 2η σεζόν του γκέιμς με γκρικ σαμπς ;) πώς σου φαίνεται την κατέχω την ορολογία![]()
αυτή τη στιγμή κάνω σίντινγκ σε 6 ταινίες και λιτσάρω την 2η σεζόν του γκέιμς με γκρικ σαμπς ;) πώς σου φαίνεται την κατέχω την ορολογία![]()
μια χαρα τα πας
![]()
Απόψε top gear μεγάλε!Τι λέει?
αυτή τη στιγμή κάνω σίντινγκ σε 6 ταινίες και λιτσάρω την 2η σεζόν του γκέιμς με γκρικ σαμπς ;)
πολύ επικίνδυνα ζεις βάτραχε....
ηρέμησε λίγο![]()
![]()
![]()
![]()
Εννοειτε τυπε , ολα καλα εδω , εκει τι λεει ?
Ψυχοπλακωτικό το προηγουμενο top gear με την Ισπανια τυπε , πολυ κριση τυπε εκει
Καλά, όλα οκ!
Ισπανία άσε, μετά λέμε για την δική μας κατάσταση....πόλεις φαντάσματα σου λέει και περιοχές εγκαταλελειμμένες λίγο έξω απ' την Μαδρίτη....