gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 511
- Πόντοι
- 4.906
και οπως ειπε και ο τσωρτσιλ Θα δείξουμε έλεος αλλά δεν θα το ζητήσουμε.ολα μεσα και οι κλωνοι![]()
και οπως ειπε και ο τσωρτσιλ Θα δείξουμε έλεος αλλά δεν θα το ζητήσουμε.ολα μεσα και οι κλωνοι![]()
ετσι.Νo mercyκαι οπως ειπε και ο τσωρτσιλ Θα δείξουμε έλεος αλλά δεν θα το ζητήσουμε.
Μην την ενοχλεις γιατι τωρα παιρνειΓλιτσα ?![]()
Παρε τα αρχιδια μου μαντα τελικα αποτελεσματα για το ποιοι πρεπει να διαγραφουν απο το σαϊτ παραυτα ειναι
1. Αχαχουχας με 25 ψηφους
2. ΠορνοΠαπος με 22 ψήφους
άντε το μπουλο![]()
στα παπαρια μουαγαπαμε αχαχουχα
Αυτό δεν είναι το τέλος. Δεν είναι καν η αρχή του τέλους. Ίσως είναι το τέλος της αρχής.ετσι.Νo mercy
γιατι τον βριζεις μαν αφου σε στηριζει;στα παπαρια μου
μητσε εισαι εξωσυτακισμενος δειξε χαρακτηραΠαρε τα αρχιδια μου μαν![]()
μα δεν τον εβρισα .....γιατι τον βριζεις μαν αφου σε στηριζει;
ετσι ειναι οι ελλεηνιδες μαν....δεν εχουν μπεσα.....γιατι τον βριζεις μαν αφου σε στηριζει;
ενταξει τον απαξιωσες ασχημαμα δεν τον εβρισα .....
ετσι ειναι οι ελλεηνιδες μαν....δεν εχουν μπεσα.....
Στα αρχιδια μας μωρηΑυτό δεν είναι το τέλος. Δεν είναι καν η αρχή του τέλους. Ίσως είναι το τέλος της αρχής.
μην μασας.ο νικ07 μου στέλνει μυνηματακια με απειλες οτι θα με κανει να αισθανθω ασχημα οπως της αλλες φορες...
θα τα βγάλω στη φορα ετσι να τον γελοιοποιησω..
αφηστε δε που η αναφορες με πμ ειναι χειρότερες απο αναφορες στο φορουμ..
ωραια λεξη μαν....τι σημαινει;μητσε εισαι εξωσυτακισμενος δειξε χαρακτηρα![]()
τελοσπαντων το μπαν ειναι ζητημα χρονου για το πουτανόφτυμα..μην μασας.![]()
στην μουναρα σου να λες.... ;)Στα αρχιδια μας μωρη![]()
![]()
σταμ δεν θα σταματησει ποτε.Θα κανει κλωνους και στον υπνο τουτελοσπαντων το μπαν ειναι ζητημα χρονου για το πουτανόφτυμα..
τι τωρα τι αργότερα...ετσι και αλλιως 10 κλωνους εχει φτιάξει και τον εχει πιει.. οποτε...
Μονο που εγω ειμαι ελλεεινιδης μωρη ρουφοκαβλεταετσι ειναι οι ελλεηνιδες μαν....δεν εχουν μπεσα.....