Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 83.699
- Πόντοι
- 12.756
Ειδες πως περναει ο Γλιτσας την γιορτη του , φωναζει τα παλικάρια και το γλεντανε
( σε αυτακια το παλικάρια )
τον εφαγε ο Κοσμας απ τον Λιλα , αυτο ειναι γνωστο
αρα ο σταυλος δεν ειναι σταυλος αλλα τσαντιρι !!!!!
oh my good !!!!! :S
Τσιγγανογυφτος πουστης και μη χειροτερα ...............![]()
τι γελας φιλε μου;
Σου ευχομαι οτι καλυτερο φιλε ....Ειδες πως περναει ο Γλιτσας την γιορτη του , φωναζει τα παλικάρια και το γλεντανε
( σε αυτακια το παλικάρια )
για ψωνια θα πας?ραντεβου στα γουναραδικα
για ψωνια θα πας?
http://[URL unfurl="true"]www.johncoulthart.com/feuilleton/wp-content/uploads/2007/03/fur_boy.jpg[/img[/URL]]
:2on1:
[/quote] :2funny:
εχυσα.Ναι, είναι αλήθεια! Μετά τη δουλόφρονη και ύπουλη επίθεση εναντίον μου από τις δυνάμεις των σακάτηδων, η οποία κατέληξε στον ηρωικό χαμό μου, ως άλλο Σπαρτιάτη προδομένο απ' τον εκ γεννετής δύσμορφο και ανόητο Εφιάλτη, κατέβηκα στον Άδη, όπου εισερχόμενος στα μεγαλοπρεπή Ηλύσια Πεδία, τόπο ανάπαυσης των Θεών και των Ηρώων, είδα μπροστά μου απαστράπτοντα και μυροβόλο, τον ίδιο το Θεό Νώντα!
Με πλησίασε και κοιτάζοντας με στα μάτια, ως ισόθεο, μου έπιασε τον ώμο και μου είπε: "Νίκ 07, οσιομάρτυρα του νωντισμού η θυσία σου με συγκίνησε βαθύτατα! Μη φοβού! Η ανταμοιβή σου θα είναι μεγάλη και η εκδίκηση στα κούτσαβλα σαρκία των εχθρών μας ανελέητη! Από τούδε και στο εξής σε χρίζω επίτιμο νωντότυπο. Και όχι μόνο αυτό. Από απλό θνητό νικ, σε αναβαθμίζω σε Νωντο-νίκ! Ημίθεο Αθάνατο! Αναπαύσου τρεις ημέρες κοντά μου και μετά, εξόρμησε στον πάνω κόσμο με όλη τη οργή του Νώντα και του Άδη! Κατατρόπωσε τους αρνητές του νωντισμού! Εξαφάνισε τους απ' τις κατουρημένες πιάτσες και βασίλευσε στο πλάι μου!"
για ψωνια θα πας?
http://[URL unfurl="true"]www.johncoulthart.com/feuilleton/wp-content/uploads/2007/03/fur_boy.jpg[/img[/URL]]
:2on1:
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny:
Εισαι κορυφη τυπε
δεν ξεροχυσες τυπε?εχυσα.![]()
![]()
το ξεκωλιαρικο αμφιβιο που ειναι;το μπανισες καθολου;![]()
![]()
Εισαι κορυφη τυπε
δεν εφτασα ακομα σε αυτο το σημειοδεν ξεροχυσες τυπε?![]()
το ξεκωλιαρικο αμφιβιο που ειναι;το μπανισες καθολου;![]()
Ναι, είναι αλήθεια! Μετά τη δουλόφρονη και ύπουλη επίθεση εναντίον μου από τις δυνάμεις των σακάτηδων, η οποία κατέληξε στον ηρωικό χαμό μου, ως άλλο Σπαρτιάτη προδομένο απ' τον εκ γεννετής δύσμορφο και ανόητο Εφιάλτη, κατέβηκα στον Άδη, όπου εισερχόμενος στα μεγαλοπρεπή Ηλύσια Πεδία, τόπο ανάπαυσης των Θεών και των Ηρώων, είδα μπροστά μου απαστράπτοντα και μυροβόλο, τον ίδιο το Θεό Νώντα!
Με πλησίασε και κοιτάζοντας με στα μάτια, ως ισόθεο, μου έπιασε τον ώμο και μου είπε: "Νίκ 07, οσιομάρτυρα του νωντισμού η θυσία σου με συγκίνησε βαθύτατα! Μη φοβού! Η ανταμοιβή σου θα είναι μεγάλη και η εκδίκηση στα κούτσαβλα σαρκία των εχθρών μας ανελέητη! Από τούδε και στο εξής σε χρίζω επίτιμο νωντότυπο. Και όχι μόνο αυτό. Από απλό θνητό νικ, σε αναβαθμίζω σε Νωντο-νίκ! Ημίθεο Αθάνατο! Αναπαύσου τρεις ημέρες κοντά μου και μετά, εξόρμησε στον πάνω κόσμο με όλη τη οργή του Νώντα και του Άδη! Κατατρόπωσε τους αρνητές του νωντισμού! Εξαφάνισε τους απ' τις κατουρημένες πιάτσες και βασίλευσε στο πλάι μου!"
εχουν λουφαξει κοτοπουλακια,βατραχοι κι ολα τα ζωα του δασους μπροστα στο [size=30pt]Νωντόνικ[/size].Φέρτε μου κοτοπουλάκια να τα κατασπαράξω!![]()
ας αρχισει ο χορος.Μπηκε ο σταμεχουν λουφαξει κοτοπουλακια,βατραχοι κι ολα τα ζωα του δασους μπροστα στο [size=30pt]Νωντόνικ[/size].