gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 513
- Πόντοι
- 4.906
δεν της ελεγες της τσσατσας να παει να γαμηθει;τα ιδια και τα ιδια χρονια τωρα λες και ειμαστε παιδακια.....οταν δεν τους δεσει η μαγιονεζα με μια κοπελα και τους φυγει τοτε δηθεν θυμουνται τα ακαποτα και ολες τις μαλακιες για να την θαψουν....Κοροβαγκου. Νεα κοπελα πιπινα, ξανθια ομορφουλα, ακουει στο ονομα Καρλα, φορουσε μαγιο χτες, σωματακι κοινο με ωραιο φαρδυ κωλαρακι, στο προσωπο φερνει λιγο σε Βικυ Καγια, αν θωλωσεις τα ματια λιγο.!!φωνη λιγο... :S η επομενη μου καταθεση αν και μπηκε ο 2ος της παρεας εδω, και δεν περασε καθολου καλα, χαδακια μηδεν και περασμα της καποτας στην σταφιδα, ολο μην και μην ηταν το μικρο, του εκανε τα αρχιδια κουρουμπελο,πολυ αντιδραστικο στοιχειο, γενικα πατατα η περιπτωση, και περνουσε κοσμος μεσα, ηταν η μονη που δουλευε χτες βραδυ και δεν εκλεινε μπουτι....εδω να σημειωσω κατι...η Καρμεν ειναι παρελθον για το μαγαζι, συμφωνα με τα λεγομενα της Ελληνιδας τσατσας η οποια ηταν παραδειγμα προς μιμηση χτες βραδυ, φουλ ευγενικη, αναφερθηκε οτι την Καρμεν την διωξανε, γιατι λεει εκανε πραγματα στο δωματιο τα οποια δεν σημβαδιζαν με τους κανονες τους μαγαζιου και ηταν κυνδηνος δημοσιας υγειηνης, τωρα να γαμιοταν ακαποτα.??
δεν νωμιζω, αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια, τελευταια την επισκευτηκα πολες φορες, και αν με απλο προγραμμα εδεινε αβερτα δωρακια, οπως ακαποτα και γλυφομουνια, τα οποια το μαγαζι δεν εβγαζε κατι απο αυτα, και ισως ειναι ενας καλος λογος για απολυση. ;) ποτε δεν μου εδωσε την εντυπωση, οτι αντε, επειδη εισαι πελατης ριξτον μεσα ακαποτα να γουσταρεις, τωρα αν εχει γινει αυτο με καποιον αλλον πελατη και εχει σιωπησει, μπορει να πει την γνωμη του....ας ελπισουμε να την ξαναδουμε σε καποιο αλλο μαγαζι...
μια χαρα κοπελα ειναι η καρμεν αν συνεχισει οπως πηγε το 2013 με την αλλαγη της μεσα στο δωματιο θα διαπρεψει και θα ειναι η τοπ στην σαλονικα....αρκει να μην παρουν τα μυαλα αερα
φωνη λιγο... :S η επομενη μου καταθεση αν και μπηκε ο 2ος της παρεας εδω, και δεν περασε καθολου καλα, χαδακια μηδεν και περασμα της καποτας στην σταφιδα, ολο μην και μην ηταν το μικρο, του εκανε τα αρχιδια κουρουμπελο,πολυ αντιδραστικο στοιχειο, γενικα πατατα η περιπτωση, και περνουσε κοσμος μεσα, ηταν η μονη που δουλευε χτες βραδυ και δεν εκλεινε μπουτι....εδω να σημειωσω κατι...η Καρμεν ειναι παρελθον για το μαγαζι, συμφωνα με τα λεγομενα της Ελληνιδας τσατσας η οποια ηταν παραδειγμα προς μιμηση χτες βραδυ, φουλ ευγενικη, αναφερθηκε οτι την Καρμεν την διωξανε, γιατι λεει εκανε πραγματα στο δωματιο τα οποια δεν σημβαδιζαν με τους κανονες τους μαγαζιου και ηταν κυνδηνος δημοσιας υγειηνης, τωρα να γαμιοταν ακαποτα.??