Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, Κ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ......Καλησπερα Μαρκελλα.....
Καλα,να πω οτι δεν το φανταζομασταν? Αλλα και IP αλλης χωρας? Ε,...της συγγενικης.....
Τωρα ειμαι βεραντα,και παρκαρε απο κατω ενα Reno Clio....
Βρε η τεχνολογια........Ασχετο....το Καπανδριτι που ειναι? Κεντρο...αποκεντρο...?
Castel μου......η διωξη του ηλεκτρονικου εγκληματος,δεν λανθανει.Μαρκέλα άσε τα μίση και έλα στην Θεσσαλονίκη για ένα καλό γ@μίση !!! εμάς εδώ στην απέξω πάλι μας έχεις...
Πέρα απο το χαβαλέ αν θέλεις μπορεί να φαίνεται ότι ο χρήστης είναι και στη ΧΟνολουλού και να κάνει την λουλού proxy server !!!! και μπορείς να έχεις proxy server μετά άλλο proxy ...allo proxy και πάει λέγοντας μέχρι να ξετυλίξουν το κουβάρι...απλά μη βασίζεσαι σε απλές IP για να βγάλεις συμπεράσματα...είδες τι σου είναι η τεχνολογία ΑΛΕΚΑ μου????![]()
Τελικα η αληθεια λαμπει στο τελος!!!!ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, Κ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ......
ΤΟ ΡΕΝΟ ΚΛΕΙΩ ΗΤΑΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ Η ΠΑΡΕΝΔΕΔΥΜΕΝΟ??????????
Κ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΛΟΙΠΟΝ.....
οι κακες αδερφες!!!!!!!!!και καποιες trans ,αλλα με αρωστημενο μυαλο!!!αλλα και καποιοι κωλοχαρακτηρες που δεν τους ενδιαφερει τιποτα αλλο απο το να ικανοποιησουν το πουλι τους και τον κωλο τους!!!ειναι καποια απο τα αιτια που χαλαει το γλυκο των σχεσεων,η και της ενημερωσης στα διαφορα που γραφονται......Τελικα η αληθεια λαμπει στο τελος!!!!![]()
![]()
οι κακες αδερφες!!!!!!!!!και καποιες trans ,αλλα με αρωστημενο μυαλο!!!αλλα και καποιοι κωλοχαρακτηρες που δεν τους ενδιαφερει τιποτα αλλο απο το να ικανοποιησουν το πουλι τους και τον κωλο τους!!!ειναι καποια απο τα αιτια που χαλαει το γλυκο των σχεσεων,η και της ενημερωσης στα διαφορα που γραφονται......
αδερφέ το κειμενάκι στην αρχή που πατάς συνέχεια ΟΚ για να μπεις στο Μπουρδελοφορουμ το διάβασες ποτέ σου ? (έστω και στην τουαλέτα) αν γίνει μηνυτήρια αναφορά είναι αναγκασμένοι να το εξετάσουνε...θα μου πεις ότι τα παλικάρια εκεί μέσα ασχολούνται με άλλα πολύ πιο σημαντικά θέματα (και θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου) αλλά απο την άλλη δυστυχώς για αυτούς κάποια στιγμή θα πρέπει να το απαντήσουνε και πίστεψέ με είναι αρκετά επαγγελματίες ώστε να το θάψουν απλά φιλικά.Βασικα επειδη δε μπορω να διαβαζω μαλακιες, πριν φωναξετε την Διωξη φωναξτε και τον στρατο ετσι...
Μ`αρεσει που η αλλη λεει οτι εχει σπουδαζει και νομικα και ξερει το θεμα.. ναι πηγαινε στη Διωξη και πες καλησπερα σε ενα μπουρδελοφορουν εναν μου ειπε οτι εχω ψευτικα προφιλ. Θα ερθει ο ιδιος ο Σφακιανακης της Διωξης να τον βαλει τη γωνια με το ενα ποδι ψηλα...
Νταξει μου θυμιζει αυτα που λεγαμε στα 12 "θα φωναξω τον αστυνομικο"
Απλα Μαρκελα επειδη βλεπω πως τα νομικα τα παιζεις στα δαχτλα μολις φωναξεις τη Διωξη φωναξε και το ΣΔΟΕ να δει τι κανεις νομιμα και τι οχι...
Σοβαρευτειτε λιγο κ αφηστε τις απειλες...
Βασικα....με κεινο και τ αλλο...το αρρωστησσατε το παιδι ,τη Μαρκελλα....Βασικα επειδη δε μπορω να διαβαζω μαλακιες, πριν φωναξετε την Διωξη φωναξτε και τον στρατο ετσι...
Μ`αρεσει που η αλλη λεει οτι εχει σπουδαζει και νομικα και ξερει το θεμα.. ναι πηγαινε στη Διωξη και πες καλησπερα σε ενα μπουρδελοφορουν εναν μου ειπε οτι εχω ψευτικα προφιλ. Θα ερθει ο ιδιος ο Σφακιανακης της Διωξης να τον βαλει τη γωνια με το ενα ποδι ψηλα...
Νταξει μου θυμιζει αυτα που λεγαμε στα 12 "θα φωναξω τον αστυνομικο"
Απλα Μαρκελα επειδη βλεπω πως τα νομικα τα παιζεις στα δαχτλα μολις φωναξεις τη Διωξη φωναξε και το ΣΔΟΕ να δει τι κανεις νομιμα και τι οχι...
Σοβαρευτειτε λιγο κ αφηστε τις απειλες...
αδερφέ το κειμενάκι στην αρχή που πατάς συνέχεια ΟΚ για να μπεις στο Μπουρδελοφορουμ το διάβασες ποτέ σου ? (έστω και στην τουαλέτα) αν γίνει μηνυτήρια αναφορά είναι αναγκασμένοι να το εξετάσουνε...θα μου πεις ότι τα παλικάρια εκεί μέσα ασχολούνται με άλλα πολύ πιο σημαντικά θέματα (και θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου) αλλά απο την άλλη δυστυχώς για αυτούς κάποια στιγμή θα πρέπει να το απαντήσουνε και πίστεψέ με είναι αρκετά επαγγελματίες ώστε να το θάψουν απλά φιλικά.
αλεχια μου!!!!!!!!!!! σ ευχαριστω ψυχη μου!!!!!Βασικα....με κεινο και τ αλλο...το αρρωστησσατε το παιδι ,τη Μαρκελλα....
Δηλ.τι σας πειραξε το παιδι? Το φαγατε...στο κρεβατι το ριξατε....
Και μην αρχισετε τα περαστικα....κ τι επαθες...και τα συναφη...δεν θα πιστεψω οτι σας πηρε ο πονος....
Μαρκελλινα .....θα περασει....και ολα καλα......