jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.452
- Πόντοι
- 546
tera patrick? εισαι μιλφακιας τελικα...
Ανεβαζω και κριτικη συντομα!!
Λουκ???? Τι σου λένε ρε τα γατάκια? Μαλάκες αν αρχίσει ο Λούκ να μιλάει θα κρυφτείτε όλοι από τα μουνιά που έχει γαμήσει ούτε ζωγραφιστά δεν τα βλέπουμε.
Γύρισα από πράγα σήμερα και ότι βλέπω στο ΕΝ μου φαίνεται σαν να ανοίγω τις τελευταίες σελίδες του πρωταθλητή με τις αναρτήσεις τύπου: "αγαλμάτινο κορμί" κτλ κτλ κτλ!!![]()
![]()
![]()
Γαμω τους Μουνους η Λινα !!!Ανεβαζω και κριτικη συντομα!!
τι να κανουμε ρε λουκ δεν ειμαστε μερικοι ακομα σε επιπεδο σαν το δικό σου που έχεις πάρει τα κορίτσια του mark dorcel & Pierre woodman!Εσυ Γιουσουρουμ Πραγα? Δεν ειναι δυνατον. Στον υπνο σου ισως, και ασε τα γατακια γιατι ακομα Λορενα ονοιρευονται που ουτε ντιπ θροατ δεν τα καταφερνει, αλλα κανει προσπαθεια η μικρη.
Να σε δω να βαλεις και μια κριτικη πριν ανοιξεις το στομα σου με τις μαλακιες!!![]()
![]()
Γαμω τους Μουνους η Λινα !!!
Α ρε το Σαπροφυτο ο Πουτσουρουμ εχει να ριξη γλεντια και πηχτες με αυτη την φωτο ρε tapas !!!
Λυπησου τον Μικρο θα ρεψη στην μαλακια !!!!!!
καλα εδω μεσα μερικοί το πιο Μπαζο που εχου πάρει ειναι εμβέλειας Jesse Jane!κ γω προν ενα μήνα LA ήμουν κ πέρασα μια βόλτα απο Tera Patrick με τις φίλες της !
γουφ γουφ!
Στο ξανάπα Μαλάκα τη μαλακία την έχω κόψει εδώ και 30 χρόνια! Δεν χύνω πλέον έτσι. Κόψε το πολύ βιάγκρα γιατί άρχισες πάλι να έχεις παρεσθήσεις!![]()
Λοιπον παμε στο θεμα μας .
Λαυλα
Αντεχει τα παντα
Δεν μιλαει γρι Αγγλικα οταν λεω γρι εννοω τιποτα .
Εχει κοιλιτσα που θα επρεπε να λειπει.
Παρτε το παιχνιδι στα χερια σασ και θα περασετε πολυ καλα .
Λορενα
Ομορφο σωμα
Το κεφαλι καλυτερο οταν κανει κοτσο το μαλλι γιατι κατω εμενα δεν μου ειπε τιποτα .
Service Passive και λιγο αποστηρωμενο .
Οχι οτι δεν θελει αλλα δεν εμπιστευεται τον εαυτο της κατα την γνωμη μου
Κωλο ξεχαστε τον ειναι για τα εντυπα μονο .
Για την πιπα που λεει ο Γιωργης sorry αλλα μου εχουν κανει και καλυτερες , τουλαχιστον 200 γκομενες
Just a Pipa !!!
Pamela
Εμενα μου αρεσε και το κορμι της και η φατσα της και τα piercing πανω και κατω και οι ζωγραφιες .
Δεν περνει μπροστα αμεσως αλλα οταν παρει αξιζει τον κοπο για τουλαχιστον μια φορα μην πω και δευτερη .
Πολυ καλη και στο κουβεντολοι.
Ηλικιακα 22 και ας λενε οι αλλοι .
οκ δεν εχει μεση αλλα δεν τρεχει και τιποτα
Πρεπει να κοιταξη το δερμα της γιατι εχει πολλα στιγματα στην πλατη.
Layma
Για την επομενη φορα
Πολυ ωραιο Μουνι και με παρα πολυ καλο service .
Το τελευταιο πρεπει να της το βγαλετε και αν σας κανει νουμερα η το παιζει Μπλαζεδαρια να της αγριεψεται και μετα δεν θα το πιστευεται .
Aυτα τα ολιγα και αφηστε τον Μαλακα του site να λεει οτι θελει !!!
Βρε Γοιυσουρουμ, τι καθεσαι και ασχολεισαι εδω μεσα οταν μονο προμοταρισμα κανεις νταβαντζακο. Σε φτυνουν ολοι και εσυ ακομα επιμενεις
Να μας ελεγες και κατι ενημερωτικο η τουλαχιστον να εκανες πλακα θα παραβλεπαμε τα προμοταρισματα και τις μαλακιες σου.![]()
τι να κανουμε ρε λουκ δεν ειμαστε μερικοι ακομα σε επιπεδο σαν το δικό σου που έχεις πάρει τα κορίτσια του mark dorcel & Pierre woodman!
Ενημερώνω, με λες νταβατζακο, δεν ενημερώνω λές οτί λέω μαλακίες. Τι αρχίδια θές τελικά να πώ να χαρείς? Πού είδες οτί προμοτάρω και ότι δεν ενημερώνω απορώ. Ενημερώνω τα μέλη να προσέχουν όταν διαβάζουν τις μαλακιές σου να γλιτώσουν κανά ευρω από τις σαβούρες που τα στέλνεις.![]()
Ελα Πουτσουρουμ .
112203108422
Βαλτα σε σειρα να βρεις τα δωματια Μαλακα !!!