neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16
- Πόντοι
- 66
σχεδον σε ολη την ελλαδα εννοειςτετοιες τυπισες με υφακι κ καλα,υπαρχουν σε πολλα μερη ανα την Ελλαδα...κ δω που ειμαι τα ιδια χαλια...![]()
![]()
σχεδον σε ολη την ελλαδα εννοειςτετοιες τυπισες με υφακι κ καλα,υπαρχουν σε πολλα μερη ανα την Ελλαδα...κ δω που ειμαι τα ιδια χαλια...![]()
![]()
το πα κομψα...σχεδον σε ολη την ελλαδα εννοεις![]()

τετοιες τυπισες με υφακι κ καλα,υπαρχουν σε πολλα μερη ανα την Ελλαδα...κ δω που ειμαι τα ιδια χαλια...![]()
![]()
) και όλες νόμιζαν οτι ισχύει!Όλοι το παίζουν μπον βιβέρ! 
στο escape στην ετ1 εχυνε πολυς κοσμος τωρα χαλασε και αυτη
αυτα πρεπει να εχεις για ιδανικαΡε Red τι φωτό και τι σημείωμα είναι αυτό?Χάζεψες τύπε μου?![]()
τυπε σαν ολλανδος θα προτιμα αυτοαυτα πρεπει να εχεις για ιδανικα
αυτα πρεπει να εχεις για ιδανικα
μα γιαυτο ειναι που θελεις να της σκισεις το κωλιδεν την μπορω την καριολα καθολου , και μονο που την βλεπω και ακουω αυτη την φωνη της αλλαζω καναλι

μονο τυπε το κωλι..τα παντα ολα...μα γιαυτο ειναι που θελεις να της σκισεις το κωλι![]()
![]()
και τα αυτια τυπε;μονο τυπε το κωλι..τα παντα ολα...
τυπε σαν ολλανδος θα προτιμα αυτο
![]()
Γιατί ρε συ;δεν την μπορω την καριολα καθολου , και μονο που την βλεπω και ακουω αυτη την φωνη της αλλαζω καναλι
Γιατί ρε συ;
Είναι πολύ γλυκό κοριτσάκι...
Ίσως το παρακάνει,αλλά δεν είναι κ Καλομοίρα...Δεν την μπορω ρε φιλε , καριολιτσα μου κανει που εμαθε τις πουτανιες απο πιτσιρικα , ειναι και αυτη η τσιριδα φωνη που εχει και μου τρυπαει το τσερβελο ...
Το πολυ νάζι δεν το μπορω , δεν μπορω οταν κανει η αλλη πολυ την γατουλα , ειδικα με τετοια φωνη
γιατι ρε γιατρε ετσιδεν την μπορω την καριολα καθολου , και μονο που την βλεπω και ακουω αυτη την φωνη της αλλαζω καναλι
Ίσως το παρακάνει,αλλά δεν είναι κ Καλομοίρα...
Της πάει όμως γιατί έχει κ την ανάλογη φατσούλα...