Νέα

Κλείσιμο ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 213K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο νομίζετε πως πρέπει να είναι το νέο όνομα της ΝΕΡΙΤ (πρώην ΕΡΤ) ?

• ΤΗΛΕΜΙΖΑ

Ψήφοι: 11 13,3%
  • ΤΗΛΕΜΑΣΑ

Ψήφοι: 25 30,1%
  • ΤΗΛΕΦΑΓΑΝ

Ψήφοι: 5 6,0%
  • ΤΗΛΕΒΥΣΜΑ

Ψήφοι: 19 22,9%
  • ΝΕΡΙΤ

Ψήφοι: 2 2,4%
  • ΔΓ (απο το ΝΕΡΙΤ καλύτερο ειναι ρε φίλε)

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Αλλο..(προσδιορίστε με post)

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Χέστηκα πως θα την πείτε

Ψήφοι: 16 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
-ΒΑΣΙΚΑ αυτος ο καθυστερημενος φασιστομπινες κοπυ πειστ εκανε...ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛ ΠΟΤ....ΣΑΝΟ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΦΕΙΜ ΣΤΟΡΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ,ΒΡΑΔΥΝΟ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΚΑΙ ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ ΑΔΩΝΗ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΛΛΑΔΟΒΙΒΛΙΑ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ....ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ.....ΜΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!

ΠΟΛ-ΠΟΤ ο τυπος που αναβαθμησε την κοινωνικη ζωη καπου στην Ινδοκινα.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ
70 χρονια στην σοβιετια προσπαθουσαν να πεισουν τον κοσμο οτι ηταν η γη της επαγγελιας
ο επιγειος παραδεισος και σε μια νυχτα γκρεμισαν ολα τα αγαλματα και τις κουμουνιστικες θεωριες.
ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΑΜΑΓΕΣ ΜΕ ΕΝΑ LEVI'S ΚΑΙ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΝΑΙΛΟΝ ΚΑΛΤΣΕΣ ΤΙ
ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΨΑΧΝΕΣΤΕ ΑΝΤΕ ΒΛΑΚΕΣ ΣΑΣ ΒΑΡΙΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΜΕ
ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΣΚΕΠΑΡΝΙΑ ΚΑΙ ΓΚΑΣΜΑΔΕΣ

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.915
Πόντοι
366
1. Τα γκαλοπ δεν δειχνουν κάτι τέτοιο, δες τα ποσοστα της ΝΔ και των αλλών κομμάτων.

2. Ανασχηματισμό ναι, θα επρεπε να κάνει και ας εδιωχνε και υπουργούς της ΝΔ.

3. Η ΔΗΜΑΡ θα εφευγε ετσι και αλλιώς (θα εχει την τυχη του ΛΑΟΣ).

4. Το μέγαρο της ΕΡΤ καποια στιγμή θα αδειάσει, εστω και με το ζόρι.

3. Δεν δείχνουν όμως κάτι τέτοιο τα γκάλλοπ.

Δηλαδή δεν μπορείς να επικαλείσαι τα γκάλλοπ στο 1 και να τα αγνοείς στο 3.

Και γενικώς τα αποτελέσματα αυτής της άκαιρης ανέργειας θα φανούνε αργότερα.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.915
Πόντοι
366
Ολοι εσεις που το παιζετε ξυπνιοι, και βιαζεστε να προεξοφλησετε το τελος του μπαρμπα-Φωτη, θελω να δω αν θα λετε τα ιδια μολις γινει καμια αιματοχυσία στο προαυλιο, και βγαζουνε οριζοντιωμενο τον κοσμο, σε φορεια...
Γιατι, μπορει να ειναι κοτα, αλλα ειναι και παλια πουτανα ο μπαρμπα-Φωτης, κι εχει οσφρηση καλυτερα απο τη δικη μας...
Μην το ξεχνατε αυτο  ;)

Τώρα αν κάποιος είχε βγει εδώ μέσα πριν από μία εβδομάδα και έλεγε ότι θα φύγει η ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση θα τον χλεύαζαν όλοι.
Από τον Κουρτίνα μέχρι τον Υπερποντικό.

ΚΑΝΕΙΣ όμως δεν είχε σκεφθεί ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει.

Τώρα το γιατί το έκανε και κυρίως γιατί το μεθόδευσε έτσι δεν μπορώ να είμαι 100% σίγουρος. Ένστικτο επιβίωσης;

Σίγουρα όμως και κάποιους κάλους πάτησε γιατί δεν εξηγείται αλλοιώς η μέχρι χυδαιότητας αντίδραση του κομιστή:
Και τέλος πάντων η πλειοψηφία του κόμματος του φαίνεται ότι την επιλογή αυτή την στηρίζει.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Τώρα αν κάποιος είχε βγει εδώ μέσα πριν από μία εβδομάδα και έλεγε ότι θα φύγει η ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση θα τον χλεύαζαν όλοι.

Τώρα το γιατί το έκανε και κυρίως γιατί το μεθόδευσε έτσι δεν μπορώ να είμαι 100% σίγουρος. Ένστικτο επιβίωσης;

Σίγουρα όμως και κάποιους κάλους πάτησε γιατί δεν εξηγείται αλλοιώς η μέχρι χυδαιότητας αντίδραση του κομιστή:
Και τέλος πάντων η πλειοψηφία του κόμματος του φαίνεται ότι την επιλογή αυτή την στηρίζει.
γιατι εχει αδικο ο θεμος?σε ολα που γραφει ειναι πολυ σωστος.μπορει να του καταλογισεις οτι θελεις αλλα εδω γραφει σωστα.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.915
Πόντοι
366

Ε, αυτό λέω και εγώ.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ακόμη και τώρα η ΔΗΜΑΡ μπαίνει στην Βουλή.

Και από εδώ και εμπρός μάλλον θα μπορέσει να συγκρατήσει αυτό το ποσοστό.

Δεδομένου ότι ο Σύριζα θα υποστείλει την κριτική του προς την ΔΗΜΑΡ γιατί την βλέπει ως μελλοντικό σύμμαχο ένα 3,5 % θα το πιάσει. Σε κάθε περίπτωση πάνω από 4% δεν την βλέπω.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ε, αυτό λέω και εγώ.

Δεδομένου ότι ο Σύριζα θα υποστείλει την κριτική του προς την ΔΗΜΑΡ γιατί την βλέπει ως μελλοντικό σύμμαχο ένα 3,5 % θα το πιάσει. Σε κάθε περίπτωση πάνω από 4% δεν την βλέπω.
και για τον καρατζαφερη ετσι δειχνανε μολις εφυγε απο την κυβερνηση οτι εμπαινε οριακα. :grin: :grin:

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16

θα ήμουν 100% έτοιμος να υποστηρίξω την επιλογή του εάν ήταν σαφής και κύριος.

δλδ φεύγω αλλά δεν ρίχνω, δεν υποσρτηρίζω αλλά δίνω ψήφο ανοχής, δεν συμμετέχω αλλά δεν θα πάρω άλλο πολιτικό κόστος, ήμουν η πουτάνα της κυβέρνησης αλλά τώρα θυμήθηκα τις αριστοκρατικές μου καταβολές, έχει έχει μια δόση σαχλαμάρας στην καλύτερη, υποκρισίας στην χειρότερη.

ο κομιστής μπορεί να πάει στο διάτανο και λογικα επειδή πολλοί του έχουν μπόλικα μαζεμένα κάποια στιγμή θα πάει.....

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.710
Πόντοι
566
-ΒΑΣΙΚΑ αυτος ο καθυστερημενος φασιστομπινες κοπυ πειστ εκανε...ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛ ΠΟΤ....ΣΑΝΟ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΦΕΙΜ ΣΤΟΡΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ,ΒΡΑΔΥΝΟ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΚΑΙ ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ ΑΔΩΝΗ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΛΛΑΔΟΒΙΒΛΙΑ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ....ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ.....ΜΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!

Aυτό ελειπε κοκκινε φασιστάκο να μην ξέρω τον πατριώτη ΠΟΛ ΠΟΤ, τόσα καλά εκανε στη Καμπότζη....ασε, μη ψαχνεις στο χαρτη στόκε δεν θα βρεις κατά που πέφτει η Καμπότζη...

ΜΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ - ΚΟΚΚΙΝΑ ΖΟΜΠΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ε, αυτό λέω και εγώ.

Σιγά μην πιάσει 3.5. πριν τις εκλογές μπιστοψαριανοί θα πάνε ιπποκράτους, μανιτοσκοπούληδες θα πάνε τσύπριζα και το 1.5% θα είναι άθλος.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.915
Πόντοι
366
γιατι εχει αδικο ο θεμος?σε ολα που γραφει ειναι πολυ σωστος.μπορει να του καταλογισεις οτι θελεις αλλα εδω γραφει σωστα.

Ναι, τώρα τον έπιασε τον Θέμο η καούρα για την επιτυχία της κυβέρνησης.

Αλλά και ο Ραγκούσης μπορεί να τα γράφει ακόμα πιό σωστά.

Και ναι έχει άδικο όταν λέει ότι υπήρχε κίνδυνος να πέσει η κυβέρνηση.
Προφανώς θα έδινε ψήφο ανοχής ακόμη και αν έφευγε ο Βενιζέλος (άσε που είμαι σίγουρος ότι ο Κουβέλης πήρε την απόφαση ξέροντας ότι ο Βενιζέλος μένει) και προφανώς θα δώσει και τώρα ψήφο ανοχής και δεν θα καταψηφίσει.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Προφανώς θα έδινε ψήφο ανοχής ακόμη και αν έφευγε ο Βενιζέλος (άσε που είμαι σίγουρος ότι ο Κουβέλης πήρε την απόφαση ξέροντας ότι ο Βενιζέλος μένει) και προφανώς θα δώσει και τώρα ψήφο ανοχής και δεν θα καταψηφίσει.

Πουστριλίκια δλδ που μας είχε μάθει το ΠΑΣΟΚ.

Και ενώ σιχαίνομαι τον ΒΕνιζέλο, είναι ο μόνος όπως εχω ξαναγράψει που στην στάση του διαχρονικά έχει κρατήσει παροιμιώδη συνέπεια.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.710
Πόντοι
566
Πολυ νοημα απο τις στεκειες υπογραμμισεις...ωστε οταν τα κρατικοδιαιτα φερεφωνα με τις σουπερ μισθαρες παιρνουν πουλο ποναει,ε?

ΥΓ και ποια ειναι η συζυγος ποιανου δημοσιογραφου?Ντρεπομαστε να βγαλουμε τα ονοματακια των τσουτσεκιων μας,ετσι?

Κανένας πόνος πόντικα, τα κρατικοδιαιτα φερεφωνα με τις σουπερ μισθαρες ας πάρουν τον πουλο, οχι όμως οι χωροι της δημοσιας τηλεόρασης να μεταδίδουν τον κόκκινο φασισμό.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.915
Πόντοι
366
Σιγά μην πιάσει 3.5. πριν τις εκλογές μπιστοψαριανοί θα πάνε ιπποκράτους, μανιτοσκοπούληδες θα πάνε τσύπριζα και το 1.5% θα είναι άθλος.

Ρε πέρασαν οι 2 εβδομάδες;

Πάλι μέσα είσαι;

Και επειδή βαριέμαι να ψάχνω.

Εσύ άσε καλλίτερα τις προβλέψεις γιατί έχεις καεί και συνεχώς πέφτεις έξω.

Εδώ μας έλεγες ότι οι Αμερικάνοι θα ρίξουν τον Σαμαρά γιατί θα δώσει το γκάζι στους Ρώσους.

Και δες πως ήρθαν τα πράγματα....

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66

εγω ειπα απλως οτι εγραψε σωστα στο αρθρο του.τωρα αν εχει η οχι την καουρα δεν με νοιαζει.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ρε πέρασαν οι 2 εβδομάδες;

Πάλι μέσα είσαι;

Και επειδή βαριέμαι να ψάχνω.

Εσύ άσε καλλίτερα τις προβλέψεις γιατί έχεις καεί και συνεχώς πέφτεις έξω.

Εδώ μας έλεγες ότι οι Αμερικάνοι θα ρίξουν τον Σαμαρά γιατί θα δώσει το γκάζι στους Ρώσους.

Και δες πως ήρθαν τα πράγματα....

Πώς ήρθαν;

Για σπίκαρε....

Και να δούμε πόσο θα τραβήξει η κολώνια.... Γιατί εάν για μια ΕΡΤ γίνεται αυτό το πανηγύρι φαντάσου τι θα παιχτεί του χρόνου που η τρόικα ζητάει άρση πλειστηριασμών και αλλα 12 χιλιάρικα ΔΥ να μας χαιρετίσουν.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.761
Πόντοι
2.606
εγω ειπα απλως οτι εγραψε σωστα στο αρθρο του.τωρα αν εχει η οχι την καουρα δεν με νοιαζει.
παπαρια εγραψε σωστα στο αρθρο του.....ο τυπος που κανει βολτα σακουλες....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.915
Πόντοι
366
Πώς ήρθαν;

Για σπίκαρε....

Και να δούμε πόσο θα τραβήξει η κολώνια.... Γιατί εάν για μια ΕΡΤ γίνεται αυτό το πανηγύρι φαντάσου τι θα παιχτεί του χρόνου που η τρόικα ζητάει άρση πλειστηριασμών και αλλα 12 χιλιάρικα ΔΥ να μας χαιρετίσουν.

Ναι, μόνο πες μας ότι οι Αμερικάνοι βάλαν τον Κουβέλη να φύγει από την Κυβέρνηση για να αρχίσουμε να γελάμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom