LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.400
- Πόντοι
- 8.645
![]()
![]()
μου αρεσει που λετε οτι ο σπανουλης ειναι καλυτερος απ τον διαμαντιδη
![]()
με 4 αιρμπολ στα δυο κρισιμα παιχνιδια δεν γαμησε κανείς
![]()
![]()
![]()
![]()
Ενώ ο διαμαντίδης μας έχει μαγέψει!
![]()
![]()
μου αρεσει που λετε οτι ο σπανουλης ειναι καλυτερος απ τον διαμαντιδη
![]()
με 4 αιρμπολ στα δυο κρισιμα παιχνιδια δεν γαμησε κανείς
![]()
![]()
![]()
![]()
τουλαχιστον τυπε ο μητσος θα κατακτησει εναν ακομη τιτλο ενω ο φραγκογονουλης....Ενώ ο διαμαντίδης μας έχει μαγέψει!
και ο αλβερτης με το τζιντουλαχιστον τυπε ο μητσος θα κατακτησει εναν ακομη τιτλο ενω ο φραγκογονουλης....
Αν και δεν μου πέφτει λόγος , ο Διαμαντίδης είναι πιο μεγάλη αξία, είναι έξαλλου ο παίχτης που την κρίσιμη στιγμή θα βάλει το καλάθι σε αντίθεση με τον Σπανούλη που απουσιάζει σε καλάθι που θα κερδίσει το ματς στην εκπνοή.
Έτσι σκιαγραφώ και τον Διαμαντίδη, έναν παίχτη με χαρίσματα που δεν έχει κάνεις άλλος.
Έτσι σκιαγραφώ και τον Διαμαντίδη, έναν παίχτη με χαρίσματα που δεν έχει κάνεις άλλος.
τυπε ο τεοντοσιτς τον προκαλεσε σε εκεινο το ματς ο οποιος ειναι για φαπες....
Ναι γιατί οι Γιούγκοι είναι καλόπαιδα….
Κάποτε θυμάμαι στα παρκέ σύγκριναν τα τέρατα ( Γκάλης Vs Γιαννάκης ) οι δημοσιογράφοι έτσι για να κάνουν θέματα, αλλά ενώ ο Νικ ήταν η καλαθομηχανή που σε κρατούσε σε επαφή με τον αντίπαλο ο Δράκος ήταν αυτός που όταν η μπάλα ήταν αμόνι έπαιρνε το ματς πάνω του. Έτσι σκιαγραφώ και τον Διαμαντίδη, έναν παίχτη με χαρίσματα που δεν έχει κάνεις άλλος.
σωστος ο παιχτηςΌχι ισα-ισα ο ένας συμπλήρωνε και χρειαζόταν τον άλλον, έτσι δοξάστηκε ο Άρης και η Εθνική. Αλλά ένας παίχτης δεν αναγνωρίζεται από το σύνολο των πόντων η αν ρίχνει καλά καλάθια η βοηθά στην άμυνα, αλλά βασικά από το μείγμα ευστοχίας και ευψυχίας, κάτι που δεν το έχουν όλοι.