dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.358
- Πόντοι
- 4.765
Μου θυμισες μια γκομενιτσα που συναντισα απο το ιντερνετ 19 ετων και ειχε ξετρελαθει με της μποτες μουποσα χρονια εχεις κατσει στη ρωσια φιλε μου ??? εγω παντως εκατσα 3 ετη στην Αγια πετρουπολη και πολλα απο αυτα που λεγονται για τις ρωσιδες δεν ισχυουν ουτε στο κατ'ελαχιστον....εχει πεσει πολυ χρημα εκει πανω τα τελευταια 8 ετη.....και πλεον οι ρωσιδες κοιτανε εμφανιση και μοστρα στον αντρα......απο λεφτα αν θελουν ,βρισκουν αρκετους χορηγους ....πλεον κοιτανε εμφανιση κατα 80% σε καποιον ο οποιος εχει και χρημα.......δεν πηδιουνται με ενα κουτακι καλσον και ξυραφακια για μασχαλες......αυτα ισχυουν αν πας εξω απο τα μεγαλα κεντρα σε τιποτα μποροβσκ κατω απο την μοσχα και γενικα στην επαρχιακη ρωσια ........οσο για την πολωνια ειναι αστα και κλαφτα.....10 φορες η κριση της ελλαδας στην νιοστη πλεον...μετα την τελευταια χρεοκοπια πριν κατι μηνες....ολες οι πολωνες το παιζουν ζηλιαρες μπας και φυγουν απο εκει που ζουν.....και ειναι πολυ διαφορετικες απο τις ρωσιδες....οι πολωνες ειναι πραγματικα ψυχρες....οι ρωσιδες αν σε γουσταρουν ως αντρα ,τα δινουν ολα ακομη και τα φραγκα τους........εχω κατι μανικετοκουμπα δωρο απο ρωσιδα γκομενα το 2005 που κοστιζαν τοτε 300 δολλαρια αμερικης οταν επαιρνε μισθο γυρω στα 500 αυτη......το παν ειναι να σε γουσταρουν........αν εισαι γαμησε τα εμφανισιακα.....με πλεμπες θα πηγαινεις ή θα πληρωνεις.........οσο για το αν ανεχονται το κερατωμα...εξαρταται την γκομενα που εχεις πλαι σου......εαν ειναι μοντελα , μαλλον εσυ δε θα ανεχεσαι το κερατωμα να στο ριξει ......αν ειναι μπαζο ρωσικο τοτε θα ανεχτει πολλα......εξαρταται παντα σε τι κατηγορια παιζεις και με τι κοσμο νταλαβεριζεσαι .......εγω παντως επαιξα με κοσμο των σαλονιων και των φραγκατων......αλλα επιπεδα!!!!οι υπολοιποι σε κανα tribunal(club) την εβγαζαν και πληρωναν .....
Εβαλα της καινουργιες μποτες απο φιδι (της πηρα προσφατα παραγγελεια 380 Ευρω) στη συναντιση ειχε ξετρελαθει
της επιανε
ελεγε ειναι αληθινο φιδι!
μην το κανετε γιατι απλος θα τους τσαντισεται και μετα θα
εσας θα εχετε συνεχεια οτι ελεγχους μπορειται να φανατστειτε
!Ειχα αναλαβει μια υποθεση (με παρακαλεσαν κατι φιλοι μου) και την κερδισαμε πανηγυρικα