Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
ποσα χρονια εχεις κατσει στη ρωσια φιλε μου ??? εγω παντως εκατσα 3 ετη στην Αγια πετρουπολη και πολλα απο αυτα που λεγονται για τις ρωσιδες δεν ισχυουν ουτε στο κατ'ελαχιστον....εχει πεσει πολυ χρημα εκει πανω τα τελευταια 8 ετη.....και πλεον οι ρωσιδες κοιτανε εμφανιση και μοστρα στον αντρα......απο λεφτα αν θελουν ,βρισκουν αρκετους χορηγους ....πλεον κοιτανε εμφανιση κατα 80% σε καποιον ο οποιος εχει και χρημα.......δεν πηδιουνται με ενα κουτακι καλσον και ξυραφακια για μασχαλες......αυτα ισχυουν αν πας εξω απο τα μεγαλα κεντρα σε τιποτα μποροβσκ κατω απο την μοσχα και γενικα στην επαρχιακη ρωσια ........οσο για την πολωνια  ειναι αστα και κλαφτα.....10 φορες η κριση της ελλαδας στην νιοστη πλεον...μετα την τελευταια χρεοκοπια πριν κατι μηνες....ολες οι πολωνες το παιζουν ζηλιαρες μπας και φυγουν απο εκει που ζουν.....και ειναι πολυ διαφορετικες απο τις ρωσιδες....οι πολωνες ειναι πραγματικα ψυχρες....οι ρωσιδες αν σε γουσταρουν ως αντρα ,τα δινουν ολα ακομη και τα φραγκα τους........εχω κατι μανικετοκουμπα δωρο απο ρωσιδα γκομενα το 2005 που κοστιζαν τοτε 300 δολλαρια αμερικης οταν επαιρνε μισθο γυρω στα 500 αυτη......το παν ειναι να σε γουσταρουν........αν εισαι γαμησε τα εμφανισιακα.....με πλεμπες θα πηγαινεις ή θα πληρωνεις.........οσο για το αν ανεχονται το κερατωμα...εξαρταται την γκομενα που εχεις πλαι σου......εαν ειναι μοντελα , μαλλον εσυ δε θα ανεχεσαι το κερατωμα να στο ριξει ......αν ειναι μπαζο ρωσικο τοτε θα ανεχτει πολλα......εξαρταται παντα σε τι κατηγορια παιζεις και με τι κοσμο νταλαβεριζεσαι .......εγω παντως επαιξα με κοσμο των σαλονιων και των φραγκατων......αλλα επιπεδα!!!!οι υπολοιποι σε κανα tribunal(club) την εβγαζαν και πληρωναν .....
Μου θυμισες μια γκομενιτσα που συναντισα απο το ιντερνετ 19 ετων και ειχε ξετρελαθει με της μποτες μου :2funny:Εβαλα της καινουργιες μποτες απο φιδι (της πηρα προσφατα παραγγελεια 380 Ευρω) στη συναντιση ειχε ξετρελαθει :2funny:της επιανε :2funny:ελεγε ειναι αληθινο φιδι!

Συνημμένα

• kobra.jpg
    kobra.jpg
    106,9 KB · Εμφανίσεις: 74

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
ποσα χρονια εχεις κατσει στη ρωσια φιλε μου ??? εγω παντως εκατσα 3 ετη στην Αγια πετρουπολη και πολλα απο αυτα που λεγονται για τις ρωσιδες δεν ισχυουν ουτε στο κατ'ελαχιστον....εχει πεσει πολυ χρημα εκει πανω τα τελευταια 8 ετη.....και πλεον οι ρωσιδες κοιτανε εμφανιση και μοστρα στον αντρα......απο λεφτα αν θελουν ,βρισκουν αρκετους χορηγους ....πλεον κοιτανε εμφανιση κατα 80% σε καποιον ο οποιος εχει και χρημα.......δεν πηδιουνται με ενα κουτακι καλσον και ξυραφακια για μασχαλες......αυτα ισχυουν αν πας εξω απο τα μεγαλα κεντρα σε τιποτα μποροβσκ κατω απο την μοσχα και γενικα στην επαρχιακη ρωσια ........οσο για την πολωνια  ειναι αστα και κλαφτα.....10 φορες η κριση της ελλαδας στην νιοστη πλεον...μετα την τελευταια χρεοκοπια πριν κατι μηνες....ολες οι πολωνες το παιζουν ζηλιαρες μπας και φυγουν απο εκει που ζουν.....και ειναι πολυ διαφορετικες απο τις ρωσιδες....οι πολωνες ειναι πραγματικα ψυχρες....οι ρωσιδες αν σε γουσταρουν ως αντρα ,τα δινουν ολα ακομη και τα φραγκα τους........εχω κατι μανικετοκουμπα δωρο απο ρωσιδα γκομενα το 2005 που κοστιζαν τοτε 300 δολλαρια αμερικης οταν επαιρνε μισθο γυρω στα 500 αυτη......το παν ειναι να σε γουσταρουν........αν εισαι γαμησε τα εμφανισιακα.....με πλεμπες θα πηγαινεις ή θα πληρωνεις.........οσο για το αν ανεχονται το κερατωμα...εξαρταται την γκομενα που εχεις πλαι σου......εαν ειναι μοντελα , μαλλον εσυ δε θα ανεχεσαι το κερατωμα να στο ριξει ......αν ειναι μπαζο ρωσικο τοτε θα ανεχτει πολλα......εξαρταται παντα σε τι κατηγορια παιζεις και με τι κοσμο νταλαβεριζεσαι .......εγω παντως επαιξα με κοσμο των σαλονιων και των φραγκατων......αλλα επιπεδα!!!!οι υπολοιποι σε κανα tribunal(club) την εβγαζαν και πληρωναν .....
γραψε σε παρακαλω καποιες αναλυσεις θα ειναι πολυ καλο να εχει κανεις καποια αλλη αποψη,καποιου που εχει ερθει εδω.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
366
Οταν λες εχουν βρει ρωσιδες και σε ρωτανε για μονιμη διαμονη εκει τι εννοεις;
Να αφησουν την ελλαδα για να ερθουν να μεινουν εκει;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
Οταν λες εχουν βρει ρωσιδες και σε ρωτανε για μονιμη διαμονη εκει τι εννοεις;
Να αφησουν την ελλαδα για να ερθουν να μεινουν εκει;
Ειναι παιδια 22-25 ετων δεν ξερω μπορει και πιο νεοι εχουνε γκομενες Ρωσσιδες (οχι απαραιτητα απο Αγια Πετρουπολη) και σκεφτονται να παντρευτουνε και να ερθουν μονιμα Ρωσσια να μεινουν.Πιστευω οτι ΑΤΥΗ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!Ειναι γ'αυτους κατι το πολυ σημαντικο.--------Τωρα σχετικα με της μυνησεις σας βαζω μια πληροφορια σχετικη για το πως θα κανετε μυνηση στη Ρωσσια αν δεχτητε απειλες μεσω ιντερνετ.Για  :jerking: μην το κανετε γιατι απλος θα τους τσαντισεται και μετα θα  :knockinb: εσας θα εχετε συνεχεια οτι ελεγχους μπορειται να φανατστειτε :rockon:!Ειχα αναλαβει μια υποθεση (με παρακαλεσαν κατι φιλοι μου) και την κερδισαμε πανηγυρικα :)ο αντιδικος που εχασε τη δικη απειλουσε μεσω ιντερνετ εσπασε και ενα καθρεφτη του αυτοκινητου του φιλου μου.Σε τετοιες περιπτωσεις ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΕΙΟ!Στην Αγια Πετρουπολη δυστηχως μονο το κεντρικο κανει αυτη τη δουλεια восстания 6 και δυστηχως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΟ 4000 ρουβλια  :headbang: :headbang: :headbang:Αν πατε σε κανενα απλο συμβολαιογραφειο θα σας κοιτανε σαν εξωγηινο :2funny:!και θα σας στειλουν στο κεντρικο.Τελος παντων πατε εκει ανοιγουνε μπροστα σας τη σελιδα του ιντερνετ και γραφουνε αυτο το προτοκολο.Διπλα βαζουνε φωτοτυπια της σελιδας του ιντερνετ.Σε 2 αντιγραφα το ενα το κρατανε αυτοι το ενα το παιρνετε εσεις (αν το χασετε με 4000 ρουβλια σας δινουν αντιγραφο).Ποσο οχι και τοσο μικρο κοντα 100 Ευρω  :headbang:Αυτη τη δουλεια εκανα σημερα Οχι για το Shino αλλα για την υποθεση που εχω αναλαβει.....

Συνημμένα

• IMG_0507a.jpg
    IMG_0507a.jpg
    154,8 KB · Εμφανίσεις: 77
  • IMG_0508a.jpg
    IMG_0508a.jpg
    129,1 KB · Εμφανίσεις: 69

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
....μετα πηγαινετε στο δικαστηριο με μια αιτηση (заявление) αυτο το εκανα σημερα μου εχει κανει πληρεξουσιο ο φιλος μου να τον εκποροσωπο στο δικαστηριο και παντου και ασχολιθηκα με αυτη τη δουλεια αυτες της 2 βδομαδες.Και μεσα σε 2 βδομαδες ο διακστης αποφασιζει αν θα ασκισει ποινικη διωξη.Καλο ειναι στη Ρωσσια να μην παιζεται με αυτα τα πραγματα γιατι οπως ειπα και παραπανω θα νευριασουν και θα σας κανουνε τη ζωη μαρτυριο :2funny:.Εδω η υποθεση ειναι σοβαρη υπαρχουν απειλες κατα της ζωης και η καμερα στο δρομο εγραψε τον αντιδικο να σπαει τον καθρεφτη του αυτοκινητου και αναγνωριστηκε στο βιντεο οτι ειναι αυτος οποτε ειναι μια υποθεση ρουτινας.Αυτα σχετικα με της μυνησεις μεσω ιντερνετ :)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.140
Πόντοι
18.827
Τυποι ποσο ευκολη ειναι σαν γλωσσα τα Ρωσικα; Ποσο ευκολο ειναι να μαθει ενας Ελληνας να τα μιλαει και να τα γραφει σε εναν ικανοποιητικο βαθμο (π.χ. επιπεδου lower);

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
311
Πόντοι
386
[size=30pt]O EΠΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΜΠΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ! ΔΕ ΘΑ ΜΑΛΑΚΙΖΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΣΒΗΝΩ ΠΟΣΤ Η ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΩ!  :headbang: ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΜΕ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΝΩ ΤΟ ΘΡΕΝΤ Η ΤΟ ΣΒΗΝΩ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ![/size]

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
Τυποι ποσο ευκολη ειναι σαν γλωσσα τα Ρωσικα; Ποσο ευκολο ειναι να μαθει ενας Ελληνας να τα μιλαει και να τα γραφει σε εναν ικανοποιητικο βαθμο (π.χ. επιπεδου lower);
Εξαρταται απο τον ανθρωπο.Ευκολη δεν θεωρειται σαν γλωσσα παντος.Αν δε μενεις Ρωσσια πρεπει να μαθαινεις 5 χρονια για να εχεις καποιο επιπεδο.Τωρα αν μενεις Ρωσσια μονιμα και δεν εισαι συνεχεια με τους Ελληνες :2funny: σε 1-1,5 χρονια θα εχεις μαθει αρκετα καλα.Υπηρχαν Ελληνες που 5-6 χρονια φοιτητες που σε 5-6 χρονια δεν ειχανε μαθει τιποτα.Στη γκρουπα στο πανεπηστημιο ηταν μονο με Ελληνες!και οτι ελεγε ο καθηγητης τους τα εξηγουσαν οι αλλοι,τα μαθηματα τα πληρωνανε τα περισσοτερα :2funny: :rockon:,παρεα κανανε μονο με αλλους Ελληνες οποτε οταν φυγανε ξερανε πολυ λιγα αν μιλαγανε 2 Ρωσσοι μεταξυ τους δεν θα καταλαβαιναν τιποτα.Ολα ειναι σχετικα παντος οι περισσοτεροι τα θεωρουνε δυσκολα σαν γλωσσα.

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Για lower Β2 θελεις 5-6 χρονια μη εντατικα μαθηματα .Για το βασικο επιπεδο Α2 θελεις 3 χρονια.Για Β1 που ειναι καλο επιπεδο θελισ 4-5 χρονια.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.880
Πόντοι
506
Εξαρταται απο τον ανθρωπο.Ευκολη δεν θεωρειται σαν γλωσσα παντος.Αν δε μενεις Ρωσσια πρεπει να μαθαινεις 5 χρονια για να εχεις καποιο επιπεδο.Τωρα αν μενεις Ρωσσια μονιμα και δεν εισαι συνεχεια με τους Ελληνες :2funny: σε 1-1,5 χρονια θα εχεις μαθει αρκετα καλα.Υπηρχαν Ελληνες που 5-6 χρονια φοιτητες που σε 5-6 χρονια δεν ειχανε μαθει τιποτα.Στη γκρουπα στο πανεπηστημιο ηταν μονο με Ελληνες!και οτι ελεγε ο καθηγητης τους τα εξηγουσαν οι αλλοι,τα μαθηματα τα πληρωνανε τα περισσοτερα :2funny: :rockon:,παρεα κανανε μονο με αλλους Ελληνες οποτε οταν φυγανε ξερανε πολυ λιγα αν μιλαγανε 2 Ρωσσοι μεταξυ τους δεν θα καταλαβαιναν τιποτα.Ολα ειναι σχετικα παντος οι περισσοτεροι τα θεωρουνε δυσκολα σαν γλωσσα.
Δεν μου απαντησες ομως ακομα στην ερωτηση τι καλυτερο εχει η Ρωσια απο την Ελλαδα ????? Αυτα που λες οτι εχει ανεσεις που δεν ειχε παλια μπορω να σου πω οτι η Ελλαδα εχει παντα τις ανεσεις και παλια και τωρα . Για τους οικονομικους λογους που αναφερεις θα σου πω οτι με το επαγγελμα σου θα εβγαζες 100 φορες περισοτερα χρηματα στην Ελλαδα. Ο μισος πληθυσμος της Ρωσιας εχει τελειωσει νομικη ( Юрист) και το επαγγελμα του δικηγορου στην Ρωσια ειναι απο τα πιο κακοπληρωμενα επαγελματα. Με τοσα χρηματα που ξοδεψες για να αγορασεις διαμερισματα κουτια-κλουβια στην ανατολικη Ευρωπη και Ρωσια (που εγω δεν αμφιβαλω οτι τα αγορασες πανακριβα γιατι ξερω της εκει τιμες) στην Ελλαδα θα ζουσες σε παλατια.  Το ιδιο ισχύει και για το σιδερενιο αλογο σου που το εχεις αγορασει στην διπλη τιμη απ οτι κανει στην Ελλαδα . Μπορει να κατοικο αρκετα χρονια πια στην Ελλαδα αλλα μεχρι το 2011 ερχομουνα συχνα Ρωσια και σ ολη την πρωην CCCP οπότε εχω αποψη. Επιπλεων κανω πολυ παρεα με ρωσους-ρωσιδες και πιανω ολα τα δορυφορικα καναλια της Ρωσιας στο σπιτι μου . Δεν ξερω ποιος θελει να φυγει απο την Ελλαδα αλλα ξερω οτι εκατομμυρια ρωσοι ερχονται καθε χρονο και αγοραζουν σπιτια και εξοχικα συμπεριλαμβανομένων και πολλών  δισεκατομμυριουχων ( Αβραμοβιτσ Ριμπολόβλεφ)Και αυτος ο αριθμος καθε χρονο αυξανετε. Αρα ο μονος λογος που εισαι εκει ειναι η γκομενες που και αυτες ειναι ασυμφορες αν κανουμε συγκριση με Μεταξουργιο και Φυλης .

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.880
Πόντοι
506
Να μεταφερουμε εδω την συζητηση καλυτερα

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Δεν μου απαντησες ομως ακομα στην ερωτηση τι καλυτερο εχει η Ρωσια απο την Ελλαδα ????? Αυτα που λες οτι εχει ανεσεις που δεν ειχε παλια μπορω να σου πω οτι η Ελλαδα εχει παντα τις ανεσεις και παλια και τωρα . Για τους οικονομικους λογους που αναφερεις θα σου πω οτι με το επαγγελμα σου θα εβγαζες 100 φορες περισοτερα χρηματα στην Ελλαδα. Ο μισος πληθυσμος της Ρωσιας εχει τελειωσει νομικη ( Юрист) και το επαγγελμα του δικηγορου στην Ρωσια ειναι απο τα πιο κακοπληρωμενα επαγελματα. Με τοσα χρηματα που ξοδεψες για να αγορασεις διαμερισματα κουτια-κλουβια στην ανατολικη Ευρωπη και Ρωσια (που εγω δεν αμφιβαλω οτι τα αγορασες πανακριβα γιατι ξερω της εκει τιμες) στην Ελλαδα θα ζουσες σε παλατια.  Το ιδιο ισχύει και για το σιδερενιο αλογο σου που το εχεις αγορασει στην διπλη τιμη απ οτι κανει στην Ελλαδα . Μπορει να κατοικο αρκετα χρονια πια στην Ελλαδα αλλα μεχρι το 2011 ερχομουνα συχνα Ρωσια και σ ολη την πρωην CCCP οπότε εχω αποψη. Επιπλεων κανω πολυ παρεα με ρωσους-ρωσιδες και πιανω ολα τα δορυφορικα καναλια της Ρωσιας στο σπιτι μου . Δεν ξερω ποιος θελει να φυγει απο την Ελλαδα αλλα ξερω οτι εκατομμυρια ρωσοι ερχονται καθε χρονο και αγοραζουν σπιτια και εξοχικα συμπεριλαμβανομένων και πολλών  δισεκατομμυριουχων ( Αβραμοβιτσ Ριμπολόβλεφ)Και αυτος ο αριθμος καθε χρονο αυξανετε. Αρα ο μονος λογος που εισαι εκει ειναι η γκομενες που και αυτες ειναι ασυμφορες αν κανουμε συγκριση με Μεταξουργιο και Φυλης .

Απο την αλλη ενας πτυχιουχος με καποια εμπειρια, θα μπορουσε να βρει πολυ πιο καλοπληρωμενη εργασια στην Ρωσσια σε καποια μεγαλη εταιρεια τη στιγμη που στην Ελλαδα η θα σαπιζε στην ανεργι η θα απαξιωνοταν κανοντας αλλες υποδεεστερες εργασιες. Αλλα αυτο ειναι προσωρινο ζητημα.
Ενα αλλο καλο που εχει η Ρωσσια γενικα ειναι η ανεση χωρων! Τεραστιοι χωροι παντου , δρομαρες, παρκαρες πεζοδρομιαρες οσο η πανεπιστημιου και γενικα οι δημοσιοι χωροι ειναι περιποιημενοι με καθαριοτητα. Ενω στην Ελλαδα ο ενας πανω στον αλλο και πολυ βρωμια.  Συν οτι η Ρωσια με ολες τις αγκυλωσεις της αποτελει μια αγορα 150 000 000 με οτι συνεπαγεται αυτο, ενω νομιζω οι τιμες στα καυσιμα στα τηλεφωνα κλπ ειναι κατα πολυ φτηνοτερες. Ενα αλλο καλο ειναι οι καλες υποδομες σχετικα στον αθλητισμο η αλλες δραστηριοτητες οπως μουσικη.
Τελος η Ελλαδα εχει το καλο του κλιματος ενω αυτο με τα φτηνα ακινητα η αυτοκινητα συμβαινει μονο τελευταια και παει πακετο με την καταστροφικη υφεση και την πρωτογνωρη ανεργια.
Το χειροτερο που εχει η Ελλαδα ειναι οι απειρα κομπλεξικοι και νευρωτικοι ανθρωποι της οι οποιοι κουβαλανε πολλα στραβα για πολλους και διαφορους λογους και φροντιζουν να κανουν τη ζωη δυσκολη ο ενας στον αλλο με καθε τροπο.

morpheus1000

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2013
Κριτικές
8
Like
234
Πόντοι
286
Καλησπερα παιδια!Λογικα μου ακοθγονται αυτα που λει ο Νηκτερος.Παντος τα ιδια ξερω και εγω η Ρωσια ειναι πανακριβη!

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
nukteros ,νομιζω οτι παιζει ρολο για το τι ψαχνει ο καθενας στην ζωη του και τα μεχρι τωρα βιωματα του .Ισχυει φυσικα και το "οπου δεν εισαι ειναι καλα ".Η Ελλαδα σαν φυσικη ομορφια ειναι πανεμορφη ,αλλα εχει και πολλα μειον αν την ζησεις.Ο τσαρουχης ειχε πει το εξης σωστο κατα την αποψη μου /" Η Ελλαδα ειναι ωαραια σαν σκηνικο " Προσωπικα εχω ταξιδεψει πολυ στον μισο κοσμο και η Ρωσια ειναι ενα μερος που με συναραπαζει.Δεν ειναι μονο το μουνι.Τρελαινομαι για αυτο που ονομαζεται σοβιετικος ρεαλισμος . Σημερα την εποχη της κρισης στην χωρας μας και της μεγαλης ανεργιας,ισως καποιοι να θελουν να μετακομισουν στην ισχυρη Ρωσια.Γιατι οταν πανε στη γερμανια κλπ,κρατη της Κεντρικης Ευρωπης ,θα συναντησουν κατι διαφορετικο και καλυτερο ?

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.880
Πόντοι
506
Απο την αλλη ενας πτυχιουχος με καποια εμπειρια, θα μπορουσε να βρει πολυ πιο καλοπληρωμενη εργασια στην Ρωσσια σε καποια μεγαλη εταιρεια τη στιγμη που στην Ελλαδα η θα σαπιζε στην ανεργι η θα απαξιωνοταν κανοντας αλλες υποδεεστερες εργασιες. Αλλα αυτο ειναι προσωρινο ζητημα.
Ενα αλλο καλο που εχει η Ρωσσια γενικα ειναι η ανεση χωρων! Τεραστιοι χωροι παντου , δρομαρες, παρκαρες πεζοδρομιαρες οσο η πανεπιστημιου και γενικα οι δημοσιοι χωροι ειναι περιποιημενοι με καθαριοτητα. Ενω στην Ελλαδα ο ενας πανω στον αλλο και πολυ βρωμια.  Συν οτι η Ρωσια με ολες τις αγκυλωσεις της αποτελει μια αγορα 150 000 000 με οτι συνεπαγεται αυτο, ενω νομιζω οι τιμες στα καυσιμα στα τηλεφωνα κλπ ειναι κατα πολυ φτηνοτερες. Ενα αλλο καλο ειναι οι καλες υποδομες σχετικα στον αθλητισμο η αλλες δραστηριοτητες οπως μουσικη.
Τελος η Ελλαδα εχει το καλο του κλιματος ενω αυτο με τα φτηνα ακινητα η αυτοκινητα συμβαινει μονο τελευταια και παει πακετο με την καταστροφικη υφεση και την πρωτογνωρη ανεργια.
Το χειροτερο που εχει η Ελλαδα ειναι οι απειρα κομπλεξικοι και νευρωτικοι ανθρωποι της οι οποιοι κουβαλανε πολλα στραβα για πολλους και διαφορους λογους και φροντιζουν να κανουν τη ζωη δυσκολη ο ενας στον αλλο με καθε τροπο.
Στην Ρωσια ο καθε δευτερος ειναι πτυχιουχος,  να σου θυμίσω ποσες πτυχιουχες φοιτητριες και τελειοφοιτες εκαναν και κανουν  την ( Πρωκτικη ) τους στα μπουρδελα ολης της Ευρωπης και οχι μονο . Και στους μεγαλους δρομους της Μοσχας  τα μποτιλιαρισματα ειναι καθημερινο φαινομενο που για μια μικρη σχετικα αποσταση κανεις και 3 ωρες . Στην Μοσχα ολοι κυκλοφορουν με το μετρο ειναι το πιο γρηγορο μεταφορικο μεσο

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.880
Πόντοι
506
nukteros ,νομιζω οτι παιζει ρολο για το τι ψαχνει ο καθενας στην ζωη του και τα μεχρι τωρα βιωματα του .Ισχυει φυσικα και το "οπου δεν εισαι ειναι καλα ".Η Ελλαδα σαν φυσικη ομορφια ειναι πανεμορφη ,αλλα εχει και πολλα μειον αν την ζησεις.Ο τσαρουχης ειχε πει το εξης σωστο κατα την αποψη μου /" Η Ελλαδα ειναι ωαραια σαν σκηνικο " Προσωπικα εχω ταξιδεψει πολυ στον μισο κοσμο και η Ρωσια ειναι ενα μερος που με συναραπαζει.Δεν ειναι μονο το μουνι.Τρελαινομαι για αυτο που ονομαζεται σοβιετικος ρεαλισμος . Σημερα την εποχη της κρισης στην χωρας μας και της μεγαλης ανεργιας,ισως καποιοι να θελουν να μετακομισουν στην ισχυρη Ρωσια.Γιατι οταν πανε στη γερμανια κλπ,κρατη της Κεντρικης Ευρωπης ,θα συναντησουν κατι διαφορετικο και καλυτερο ?
Καταλαβαινω τι εννοεις αλλα ο σοβιετικος ρεαλισμος πλεον δεν υπαρχει.Να βρει καποιος δουλεια στην Ρωσια σαν εργατης δεν ειναι εφικτο. Εχει παρα πολλους εργατες απο την πρωην CCCP που δουλευουν για ενα πιατο φαι δεν χρειαζονται βιζα και επιπλεων ξερουν ρωσικα .Ειναι σαν να πας εργατης στην Αλβανια .Ουτε και μπορουμε να συγκρινουμε την Γερμανια με την Ρωσια . Ασχετο με το τι γραφετε εδω ναι υπαρχει ακομα πεινα στην Ρωσια . Εδω ειναι ενας πινακας με τον μεσο μισθο του ρωσουγια να βγαλετε τα συμπερασματα σας. 

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Στην Ρωσια ο καθε δευτερος ειναι πτυχιουχος,  να σου θυμίσω ποσες πτυχιουχες φοιτητριες και τελειοφοιτες εκαναν και κανουν  την ( Πρωκτικη ) τους στα μπουρδελα ολης της Ευρωπης και οχι μονο .

Αυτό μπορείς να μου το εξηγήσεις εσύ που είσαι Ρώσος;

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
δεν μιλουσα να πας για εργατης που σιγουρα ειναι οπως τα περιεγραψες.Ξερω ομως Ελληνες που εχουν παει στελεχη σε πολυεθνικες και ειναι μια χαρα .γενικα ομως δεν αναφερομουν για δουλεια ,αλλα για το αν σε καποιους αρεσει η Ρωσια ή η Ουκρανια .Ξερω οτι εχεις γυρισει παντου και τα ξερεις πολυ καλυτερα απο εμενα,απλως ισως να σ αρεσει κατι διαφορετικο και σε καποιους αλλους να αρεσει η Ρωσια .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom