Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
και ποιος θα τα πληρωσει ολα αυτα τα καλουδια ;
να στο κάνω εγώ λίγο λιανά.που είναι το κακό σε όλα αυτά ρε τραμουντάνα πάλι ?
υγ
ενώ οι πασόκοι και τα ονέδια που τα κόψαν και αυτά....μαγγάκια... ;)
τι πάει να κάνει το γατάκι ο άλεξ ?![]()
να στο κάνω εγώ λίγο λιανά.
αν δεις πουθενά σε όλα αυτά που λέει τι θα γίνει για τις οικογένειες που ΕΧΟΥΝΕ ειδόδημα, πάρε με τηλέφωνο.
Το να πετάς αερολογίες πως θα τα κάνεις όλα δωρεάν και ΔΕΝ θα βάλεις και φόρους και ΔΕΝ θα πουλήσεις και τίποτα και ΔΕΝ θα βάλεις και καμία επένδυση, ε, κάπως στο διάολο δεν πρέπει να βγουνε τα λεφτά αυτά;
Μάντεψε.... ακόμα και αυτοί που έχουνε 15 χιλιάρικα εισόδημα οικογενειακό θα θεωρούνται πλούσιοι...όλοι πλην των κομματικά προσκείμενων βεβαίως βεβαίως
)και ποιος θα τα πληρωσει ολα αυτα τα καλουδια ;
μα η χώρα έχει χρηματοπιστωτική ικανότητα σύμφωνα με τους νόμους της ΕΕ....εκεί είναι το θέμα.
σύμφωνα με τα πραγματικά στυχεία το έλλειμμα δεν είναι αυτό που παρουσίασε το πασοκ και η νδ....αλλά κάπου 5% (και όχι 15%)
εκτός και αν λένε μαλακίες κάποιοι εισαγγελείς άνθρωποι.... ;)
που ειναι αυτα τα στοιχεια;
μα η χώρα έχει χρηματοπιστωτική ικανότητα σύμφωνα με τους νόμους της ΕΕ....εκεί είναι το θέμα.
σύμφωνα με τα πραγματικά στυχεία το έλλειμμα δεν είναι αυτό που παρουσίασε το πασοκ και η νδ....αλλά κάπου 5% (και όχι 15%)
εκτός και αν λένε μαλακίες κάποιοι εισαγγελείς άνθρωποι.... ;)
μωρέ σε εποχές ταμ-ταμ θα γυρίσουμε και σε φρυκτωρίες...
γαμουσες και ανετα απο mirc τυπεΤι ωραία χρόνια!!! Πόση περισσότερη ηρεμία είχαμε....
Καλά όλα τα άλλα, αλλά αυτό το 5% που είναι να το δούμε και εμείς; η χρηματοπιστωτική ικανότητα μιάς χώρας προσδορίζεται απο νόμους;
που ειναι αυτα τα στοιχεια;
ωραιες εποχες τυπε τι μου θυμησες mircγαμουσες και ανετα απο mirc τυπε
δεν ειχε καμερες σκαιπ και μαλακιες οπως σημερα

ειχα σπρωξει πολλα μπαζα αποκει τυπεωραιες εποχες τυπε τι μου θυμησες mirc![]()
![]()

απλητουλη δεν προκειται να με εκνευρισεις οποτε τσαμπα ποσταρεις
ΕΛΛ.ΣΤΑΤ.
:o :o ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ......Στην κωλοτρυπίδα σου ρε μουνόπανο..
Η Γεωργαντά είχε πεί πως η ίδια εκτιμούσε οτι το έλλειμα διογκώθηκε τεχνητά για να δικαιολογείται προσφυγή στο ΔΝΤ και στο μηχανισμό στήριξης.Η ίδια προερχόταν απο το ΠΑΣΟΚ και τωρα είναι στους Ανεξάρτητους Ελληνες.Για το έλλειμα είχε πεί πως εκτιμούσε οτι ήταν μονοψήφιο,οχι 5%
Να σου γαμήσω ότι έχεις και δεν έχεις θέλω καργιόλη..
και λιγο εσυ
μετα με ποιον θα γελαμε