redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 98
- Πόντοι
- 376
στο προσωπο ειναι βλογιοκομμενη..η αλεξανδρακη ειναι μακραν καλυτερη..ολα αυτα ειναι γουστα παντως..Μια πολύ ωραία κοπέλα,όχι ακτινογραφία σαν την Αλεξανδράκη.
στο προσωπο ειναι βλογιοκομμενη..η αλεξανδρακη ειναι μακραν καλυτερη..ολα αυτα ειναι γουστα παντως..Μια πολύ ωραία κοπέλα,όχι ακτινογραφία σαν την Αλεξανδράκη.
ποια ειναι στο προσωπο βλογιοκομενη???στο προσωπο ειναι βλογιοκομμενη..η αλεξανδρακη ειναι μακραν καλυτερη..ολα αυτα ειναι γουστα παντως..
η ναγια τυπεποια ειναι στο προσωπο βλογιοκομενη???
και αυτη καλη ειναι αλλα σαν τη δημητρα καμιαη ναγια τυπε

την εχω δει χωρις στοκο και φοβηθηκα... :Sκαι αυτη καλη ειναι αλλα σαν τη δημητρα καμια![]()
![]()
Στην σελίδα 140 θα βρεις αυτό που ζητάς.....Ας βάλει κάποιος αν βρει τη φώτο που αχνοφαίνεται η κωλοτρυπίδα της στη θάλασσα, χαλαρά η καλύτερη φωτοραφία, μου ρθε να γαμήσω την οθόνη όταν το δα

Αυτό που λες ισχύει μόνο για τη Δούκισσα...τυπε αυτη η γκομενα ειναι μονο να την χαζευεις και να ξεροχυνεις πανω της δεν ειναι για hardcore γαμησια γιατι θα χαραμιστει..ειναι θεα![]()
Είναι ποιητικό κ ευαίσθητο αγόρι...Στην σελίδα 140 θα βρεις αυτό που ζητάς.....
Εχει ανεβάσει αυτή και άλλη μία ο Διομήδης....Είναι για....![]()
![]()
Το αχνοφαίνεται μου άρεσε...![]()
![]()
![]()
Είναι ποιητικό κ ευαίσθητο αγόρι...
Α κατάλαβα...Να σας πω ότι όταν βλέπω το ηλιοβασίλεμα κλαίω ή θα με κοροιδέψετε; :'(
Ήμουνα σίγουρος,οπότε δεν θα σε κοροιδέψω....Να σας πω ότι όταν βλέπω το ηλιοβασίλεμα κλαίω ή θα με κοροιδέψετε; :'(
Ε,δεν είναι και ο μόνος.....Είναι ποιητικό κ ευαίσθητο αγόρι...
Την έχεις μετρήσει ?Ωραίο μουνί ...
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΗ ....
Δεν πρέπει να είναι άνω του 1,65 ...
ΑΝΩ ΤΟΥ 1,70 ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.
Αυτό που λες ισχύει μόνο για τη Δούκισσα...
Την έχεις μετρήσει ?
Δεν μπορει να είναι κάτω απο 1,70.Έτσι την κόβω.
Εσύ διάβασες κάπου ότι είναι ψηλή ;;;;;
Στη ντουλάπα την είχες;Δεν μπορει να είναι κάτω απο 1,70.
Οταν την δω απο κοντά θα σου πω![]()
Τελικά είχα δίκιο.![]()
1.74