Τελικά συνεχίζω να πιστεύω ότι
H ΖΩΗ είναι ΠΑΝΑΤΑ ΩΡΑΙΑ, ότι και αν κάνεις... με ΧΑΜΟΓΕΛΟ![]()

H ΖΩΗ είναι ΠΑΝΑΤΑ ΩΡΑΙΑ, ότι και αν κάνεις... με ΧΑΜΟΓΕΛΟ![]()
Δεν σε πιστέυω! Λές ψέματα!Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα, πράγματα ή καταστάσεις ..... που δημοσιέυω είναι εντελως συμπτωματική.
Την καλησπερα μου σε ολατα μελη και μη του BOURDELA.COM.επισκεψη στο ναο της ιεριας του χωρου και θεας του κινηγιου Αρτεμις..![]()
για ενα καλο και χαλαρωτικο μασαζακι απο τα χερακια τις ιδιας της θεας....
παρουσιες Αρτεμη,Κελλυ η Ιολη απουσα.και μια καινουργια μεταγραφη σημερινη...
για να μαντεψετε....μετριο αναστημα μελαχρινη με πολυ ωραιο χαμογελο και αρκετα επικοινωνιακη θα ελεγα στην κουβεντα που ειχαμε..μεγαλακαι πεταχτο κωλαρακι σε καποιους...αρκετα ισως γνωστη.....
με πολυ καλη ειδικοτητα σεκαι το πολυ ομορφο γεματο ρομαντισμο ονοματακι της οπως μου το ειπε.....Θαλια!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
REMEMBER REMEMBER.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
περιμενω απαντησεις...........![]()
![]()
ετσι ετσι καλα το πας φιλτατε Mr been μονο για τα βρομολογα δεν ειμαι και πολυ σιγουρος...η περιγραφή ταιριάζει σε μελαχροινό άλογο του πολέμου που γουστάρει να λέει βρωμόλογα κ καλά για να σε φτιάχνει...Τελευταια φορά σαν να την πήρε το μάτι μου καπου στο κέντρο ?[ ή νέα εγνατία ? ]
![]()
![]()
ετσι ετσι καλα το πας φιλτατε Mr been μονο για τα βρομολογα δεν ειμαι και πολυ σιγουρος...![]()
![]()
![]()
ρε συ ceef4 , αδυνατισμένο το έκοψα , έχασε την φρεσκάδα της , τις μπουτάρες της...αλλά ντάξει το νάζι το χει ακόμα όμως...
![]()
Γουστάρω ενημέρωση και πληροφόρηση…Καλημερα Αλκίνοε!Καλημέρα σε όλους
![]()
Ο Ναός της Αρτέμιδος βρισκόταν στην Έφεσο στην σημερινή Τουρκία και κατασκευάστηκε το 440 π.χ. και θεωρείται ένα από τα θαύματα του κόσμου.Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι χρειάστηκαν 120 χρόνια για να τον τελείωσουνε. Αρχικά ξεκινήσει από τον βασιλιά της Λυδιάς τον Κροίσο.Σήμερα τα απομεινάρια δεν θυμήζουν με τίποτα τον μεγαλόπρεπη ναό που υπήρχε.
Ο Αντίπατρος ο Σιδώνιος θεωρείται ο εμπνευστής με την λίστα των 7 θαυμάτων του αρχαίου κόσμου και διηγείται οτι ο Ναός της Αρτέμιδος υπερβαίνει καθέ άλλο από τα υπόλοιπα μνημεία.Ο ίδιος διηγείται "έχω δει τους μεγαλοπρεπείς Κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας, το Άγαλμα του Ολυμπίου Διός, τον Κολοσσό της Ρόδου και τις Πυραμίδες της Αιγύπτου, όπως ακόμα και το Μαυσωλείο της Αλικαρνασσού, αλλά όταν βλέπω τον ναό της Αρτέμιδος που αγγίζει τον ουρανό τα υπόλοιπα μνημεία χάνουν την λαμπρότητά τους.
![]()
H Άρτεμις (λατινικά Diana) είναι μια από τις παλαιότερες, πιο περίπλοκες αλλά και πιο ενδιαφέρουσες μορφές του ελληνικού πανθέου. Κόρη του Δία και της Λητούς, δίδυμη αδερφή του Απόλλωνα, βασίλισσα των βουνών και των δασών, θεά του κυνηγιού, προστάτιδα των μικρών παιδιών και ζώων.
Η Εστία, η Αθηνά και η Άρτεμη, ήταν οι μόνες Θεές που πάνω τους δεν είχε δύναμη η Αφροδίτη (που είχε υποτάξει το σύνολο Θεών και ανθρώπων).
Γουστάρω ενημέρωση και πληροφόρηση…Καλημερα Αλκίνοε!
Πρόβα ενόψει της μάζωξης καλοκαίρι 2013.Δεν πιστεύω να είμασταν και οι 3 γύρω στις 19:00 στο ίδιο μέρος και να μην μου είπατε ούτε μια καλησπέρα?![]()
Πρόβα ενόψει της μάζωξης καλοκαίρι 2013.
Όχι, δεν είχα την ευκαιρία να προσκυνήσω-προς το παρόν- τον ναό, έχω άλλες προτεραιότητες…
Αν αυτό είναι ερώτηση τότε η απάντηση είναι: στο ANILOS.COMη αντζελινα ραβεν η κοπελα πανω στην φωτο που δουλευει την αγαπησα