Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 169K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.365
Πόντοι
8.645
ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ , ΑΝ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΣ , ΕΞΙΤΑΡΕΙ ....

Σιγά μην καυλώνουν κιόλας. Τι εξιτάρει και πίπες λες, ''Με ξενέρωτο τσιγκούνη μπλέξαμε'' λένε. Σύνελθε ρε, το παρουσιάζεις λες και είναι κάτι μυστήριο και μαγικό

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
98
Πόντοι
376
Ρε , όταν δεν κερνάς
Η ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ .........

ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ .....

Οι γκόμενες έχουν μάθει αλλιώς .......

ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ , ΑΝ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΣ , ΕΞΙΤΑΡΕΙ ....
σωστος λακη εισαι απο τους λιγους που λενε τα πραγματα οπως ειναι...οχι σαν κατι αλλους..... :S

Επισκέπτης
Σιγά μην καυλώνουν κιόλας. Τι εξιτάρει και πίπες λες, ''Με ξενέρωτο τσιγκούνη μπλέξαμε'' λένε. Σύνελθε ρε, το παρουσιάζεις λες και είναι κάτι μυστήριο και μαγικό

Μην το βλέπεις μόνο του.
Προσπάθησε να το  φανταστείς σε ένα "διαφορετικό" σενάριο.
Π.χ. πας σε μαγαζί που σε ξέρουν ,
ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΝΑ 20ΑΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΑΡ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΤΟΡΙΑ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ....

ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ ....

ΜΕΤΡΑΕΙ , ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ......

είναι διαφορετικό ....

think different ... like ... apple !!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
366
sorry , που ρωτάω , αλλά : πιρφόρος ?  :think:

...δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο μουνί που να μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας και τα ευρώ μας...εκτός απ'τους πιρφόρους φυσικά
βρε τυπε τον πιρφορο τον γνωριζεις,που τον μελετας συνεχεια;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
366
Μιλάς για αυτές που θα έβγαιναν μαζί σου. Πιθανότατα.
Κάθε γυναίκα , ακόμη και πατσόλα
ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΑΣΕΙ 50 ΦΟΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΝΔΡΑ.
ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΗΣ ΤΡΑΒΗΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ.
Ρε λακη μια μας λες οτι τις γκομενες τις τραβαει το χρημα,μια μας λες οτι ειναι αλλο.
Δωσε μας τις γνωσεις σου αγορι μου.τι ειναι;η κοιλια;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
49
Πόντοι
366
το λιωσατε χτες απο τα μεσανυχτα μεχρι το πρωι

βαλε φωτο εσυ, ειμαι ποιο ωραιος απο σενα, βαζει ο αλλος, δεν βαζει ο αλλος..

:2on1:
Εγω σου ειπα για τη Βραζιλία 2 ξενυχτούσα,ευτυχώς βγήκε κ πληρώθηκα.

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Γυναίκα που ξαναβγαίνει 2 ραντεβού με άντρα που δεν πλήρωσε το 1ο ραντεβού πρέπει να είναι πολύ απελπισμένη. Κι αγάμητη εννοείται   ;)

Και εγώ έτσι πιστεύω αλλά αν το κατάφερε ο Λάκης μαγκιά του... Δεν μπορώ να αλλάξω γνώμη, θεωρώ μάλιστα ότι αν σου περισσεύουν όπως του Λάκη και δεν κερνάς, η γκόμενα θα το εκλάβει ότι είσαι 2 φορές τσιγκούνης και φραγκοφονιάς και θα το λάβει σοβαρά υπόψιν της. Τώρα πως μπορεί να ψαρώσει αν δεν κεράσεις δεν το μελέτησα και από τη στιγμή που μου αποδίδει καρπούς η μέθοδος του να φαίνομαι τουλάχιστον στα πρώτα ραντεβού και μέχρι να γίνει η δουλειά μου γενναιόδωρος, δεν σκοπεύω να την αλλάξω... ;)

Επισκέπτης
Εδώ διαφωνώ μάστορα ...

ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΓΑΜΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟ 1997 ΚΑΙ ΜΕΤΑ
ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΕΡΑΣΑ ΠΟΤΕ.

(και από τότε που έκοψα τα κεράσματα, μεταξύ άλλων, άρχισα να γαμάω πολύ περισσότερες
και πολύ πιο εύκολα παρά πριν που κέρναγα , όπως όλοι)

ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ...

ΣΤΟΝ 1ο ΚΑΦΕ -ΛΕΕΙ- ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ
ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΦΥΓΩ ΜΟΝΗ ΟΠΩΣ ΠΗΓΑ.

ΨΑΡΩΝΕΙ ΤΡΕΛΑ.

άλλο το να την αφήνεις να κερνάει και γενικά να τσοντάρει,
και άλλο το πρώτο ραντεβού

εγώ έχασα μια απ τις μεγαλύτερες μου καψούρες πιτσιρικάς γιατί στο πρώτο ραντεβού την άφησα να πληρώσει τη μπύρα της, όντας εγώ ταπί (πλην της δικιάς μου μπίρας) ως φοιτητής

η στιγμή που της είπα μπροστά στο γκαρσόνι δώσε κι εσύ 500 δρχ κι είμαστε εντάξει
έχει χαρακτεί ανεπανόρθωτα στο μυαλό μου ως μια απ τις χειρότερες της ζωής μου

βέβαια παίζει ρόλο και το ότι ήμουν αταπί και στριμωγμένος
αν είχα 100.000 δρχ στην τσέπη μπορεί να την άφηνα να πληρώσει, μετά να την πήγαινα να την κεράσω πίτσα και μπουκάλι κρασί σε ρεστωραν και να ήταν όλα μέλι γάλα

πιστεύω ότι εκείνη η στιγμή έπαιξε μεγάλο ρόλο στην μετέπειτα σχέση μας παρά το ότι γενικά παίζαμε, χαμουρευόμασταν στα πάρτυ, κλπ

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
η στιγμή που της είπα μπροστά στο γκαρσόνι δώσε κι εσύ 500 δρχ κι είμαστε εντάξει
έχει χαρακτεί ανεπανόρθωτα στο μυαλό μου ως μια απ τις χειρότερες της ζωής μου

Λοιπόν μιλάμε για μια στιγμή που (κατ'εμέ πάντα) η γυναίκα σκέφτεται ένα και μόνο πράγμα στο μυαλό της για εκείνον που το κάνει: "KAΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ 5ΕΥΡΩ ΝΑ ΚΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ? ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΟΝΤΑΡΩ ΣΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ?"

Αυτό ακριβώς πιστεύω ότι σκέφτεται η μέση Ελληνίδα όταν της συμβαίνει κάτι παρόμοιο σε μια καφετέρεια/μπαράκι. :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
366
Λοιπόν μιλάμε για μια στιγμή που (κατ'εμέ πάντα) η γυναίκα σκέφτεται ένα και μόνο πράγμα στο μυαλό της για εκείνον που το κάνει: "KAΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ 5ΕΥΡΩ ΝΑ ΚΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ? ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΟΝΤΑΡΩ ΣΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ?"

Αυτό ακριβώς πιστεύω ότι σκέφτεται η μέση Ελληνίδα γυναικα όταν της συμβαίνει κάτι παρόμοιο σε μια καφετέρεια/μπαράκι. :grin:
να σε διορθωσω λιγο.

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
να σε διορθωσω λιγο.
Εννοείς η μέση γυναίκα?
Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος,το κέρασμα γενικώς αλλά κυρίως στο πρώτο ραντεβού είναι τεράστιο ζήτημα των Ελληνίδων!
Οι γυναίκες εξ Ευρώπης,κυρίως Σκανδιαναβία,Κεν.Ευρώπη,Ολλανδία κ.λ.π δεν το καταδέχονται αυτό,το θεωρούν πιο αξιοπρεπές για τις ίδιες(το έχω θέσει ως ερώτημα και κυρίως αυτήν την απάντηση ελάμβανα).Μάλιστα,το θεωρούν απολύτως φυσιολογικό-το "μισό μισό" δηλαδή-και είναι απολύτως οκ στην συμπεριφορά τους.

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Ο τύπος δήλωσε ότι "Εγώ κάνω κουμάντο" και του απάντησα ότι μπορώ να του εξηγήσω και σε όρους μακροοικονομίας αλλά τελικά με απλούς όρους προσφοράς και ζήτησης ότι το ΜΟΥΝΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΠΛΑ ΔΙΝΟΥΜΕ "ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ"

Αυτός είναι ένας τρόπος να ζήσει ο άντρας τη ζωή του. Να δίνει βιογραφικό στη γυναίκα και να ζητιανεύει για να γαμήσει είτε ως κλαρινογαμπρός είτε ως χορηγός (με τις wannabe εκδοχές τους).

Ο άλλος τρόπος είναι να γίνει πορνιστής. Πρώτα να γαμάει το πουτανάκι και μετά να βγαίνει ραντεβού με το ξεκωλάκι. Κι αν δε του κάτσει να τη στέλνει στο διάολο και όχι να βαράει προσοχή στο μουνί.

Μου κάνει εντύπωση πως σε ένα σάιτ αφιερωμένο στον αγοραίο έρωτα οι φέροντες την πορνική νοοτροπία βρίσκονται διωκόμενοι από βουτυρόπαιδα σαν το Μπόλντεμορτ και τον κωλομπαρά που κερνάει large και θέλει να του στείλουμε φωτογραφίες μας. :grin:

υ.γ. Όσον αφορά το κέρασμα αυτό καθεαυτό, εξυπηρετεί όταν γίνεται στοχευμένα, με σκοπό να επιβληθεί ο άντρας κοινωνικά στη γυναίκα. Να την κάνει να νιώσει ότι δεν είναι ικανή να πληρώσει μόνη της. Ας έχει λεφτά, το τρυκ λειτουργεί στο υποσυνείδητο. Πρέπει να νιώσει ότι δε μπορεί να είναι ανεξάρτητη κι ότι έχει ανάγκη αυτόν που είναι ο ισχυρός. Κάθε άλλη χρήση κεράσματος σε κατατάσσει στα μάτια της στο πλήθος που παρακαλάει να γαμήσει.

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Μου κάνει εντύπωση πως σε ένα σάιτ αφιερωμένο στον αγοραίο έρωτα οι φέροντες την πορνική νοοτροπία βρίσκονται διωκόμενοι από βουτυρόπαιδα σαν το Μπόλντεμορτ και τον κωλομπαρά που κερνάει large και θέλει να του στείλουμε φωτογραφίες μας. :grin:

Άλλος ένας εξπερτ των γυναικών... Φίλε κι εσένα για κανά Μετάξι σε κόβω με αυτή τη νοοτροπία. Δεύτερον, το Bou ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. Και τρίτον βρε πανηλίθιε και αγάμητε, αν πας πίσω θα δεις ότι ο τύπος μου είπε: "Είμαι 5 φορές πιο ωραίος από εσένα, ανέβασε φωτογραφίες σου και θα ανεβάσω κι εγώ και θα μας πουν όσοι είναι εδώ" Λοιπόν το έκανα και μετά τις κατέβασα για να αποδείξω στον μάλακα (έναν παρόμοιο με σένα) ότι μου κλάνει τ'αρχίδια. Έγινε καπνός. Εσύ που κολάς δεν κατάλαβα σκατομαλάκα?  :thefinge: :thefinge: :thefinge:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Έχω βγει και με Αμερικάνες, το θεωρούν απολύτως φυσιολογικό ναι μπορώ να πω. Αν όχι πάντα, αλλά ναι δεν θα τους φανεί ξεφτίλα να μην πληρώσεις και το δικό τους πάντα. Ωστόσο για μένα θεωρούσα ξεφτίλα στην ζωή μου να με κεράσει ή να πληρώσω μισά μισά με γυναίκα ιδιαιτέρως κάτω των 30-35. Πιστεύω η πιτσιρίκα θα σε διαγράψει από το κινητό της όταν γυρίσει σπίτι της μετά από ένα τέτοιο ραντεβού. Τώρα με κυρίες 45, 55 και 65 που έχω βγει ναι εκεί είναι θέμα αρχής να μην πληρώνω εγώ! Αλλά μια 18-35 που δεν θα την κεράσεις σε πήρε για μαλάκα, και είσαι τελειωμένος! :grin:
Μα ναι φίλε μου,δεν είπα ότι δεν θα προσφερθείς να κάνεις την χειρονομία να κεράσεις έστω ένα καφέ-να σου πω την αλήθεια έχω κεράσει καφέ χωρίς να γουστάρω τη γκόμενα,απλώς επειδή ήτο γνωστή μου και βρεθήκαμε τυχαία...τα είπαμε λιγο,γούσταρα κ την κέρασα(όπως π.χ θα έκανα και με ένα φιλαράκι μου  ;))-απλώς είναι άλλη η νοοτροπία τους,μερικές μάλιστα παραξανεύονταν ιδιαίτερα στην κίνηση να προσφερθώ να πληρώσω όλο το ποσό,με την έννοια "μα γιατί?δεν είμαι καμιά κακομοίρα που δεν έχει 5e πάνω της?".Το point μου είναι πως,το "μοντέλο" του "Ελληνάρα,"ιππότη",γαμάω-πληρώνω κ δέρνω κακόμαθε κατά κάποιον τρόπο το "Εγώ" της Ελληνίδος με συνέπεια να λογίζουν ότι όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω τους.Εν ολίγοις,κάπου έχει χαθεί το μέτρο,η ισορροπία,οφείλουμε μεν να είμεθα γαλαντόμοι(αν και εφόσον μπορούμε,διότι μην ξεχνάμε πως άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας) αλλά με μέτρο δε,και δεν εννοώ φυσικά να ενστερνιστούμε τις "ρομποτικές" σχέσεις των λαών της Βορείου Ευρώπης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom