?Ainigma?
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 91
- Πόντοι
- 606
παιδες καλησπερα,δεν πολυπαρακολουθω πλεον το φορουμ γιατι οι δουλειες δεν μου το επιτρεπουν...το λεω αυτο γιατι μπορει να εχει υποθει κ δεν θελω να κουραζω
ερωτηση,η μιχαελα που ειναι σημερα το βραδυ στο φριξου 9 ειναι η αντριαννα η κομοδινοπουλου η απλα μοιαζουν πολυ?
τι λε ρε παιδι μου?την πηδουσαμε με 30 κ με 25 αν καναμε παζαρια κ τωρα θα δωσουμε 40ε?θα σε γελάσω, αλλα έχω την εντύπωση πως ναι.....
Φίλε αν επιτρέπεται το τηλέφωνο της Αλεξάνδρας το ζήτησες εσύ ή στο έδωσε από μόνη της;
H νικόλ η γαλλίδα;
Γύρισε;
ωραιο μουνετο παντωςΚαλησπέρα ... Ερώτηξη ... Στο άλλο σαιτ μπήκαν φωτογραφίες μιας Andrea ... έχεις κανείς κάποια γνώση;;;; ... δεν αναφέρεται μαγαζί (ή εγώ δεν είδα;) ... πάντως φαίνεται![]()
![]()
... ή το φώτοσοπ έκανε άριστη δουλειά.
γνωριζω πως καταγεται απο την Ισπανια-ΡουμανιαΚαλησπέρα ... Ερώτηξη ... Στο άλλο σαιτ μπήκαν φωτογραφίες μιας Andrea ... έχεις κανείς κάποια γνώση;;;; ... δεν αναφέρεται μαγαζί (ή εγώ δεν είδα;) ... πάντως φαίνεται![]()
![]()
ναι μωρε ειναι απο τα συνορα ισπανιας-ρουμανιας......γειτονικες χωρες γαργνωριζω πως καταγεται απο την Ισπανια-Ρουμανια![]()
![]()
παντως εχει φοβερες βυζαρες αλλα πιστευω ειναι κοντη και χοντρουλα![]()
Καλησπέρα ... Ερώτηξη ... Στο άλλο σαιτ μπήκαν φωτογραφίες μιας Andrea ... έχεις κανείς κάποια γνώση;;;; ... δεν αναφέρεται μαγαζί (ή εγώ δεν είδα;) ... πάντως φαίνεται![]()
![]()
Ενδέχεται να είναι αδερφή της Ελίζας που ήταν στις Βίλες. Στο Facebook έχουν μαζί φωτογραφίες το οποίο σημαίνει ότι γνωρίζονται και έχουν και το ίδιο επίθετο. Επίσης και στη φάτσα έχω την εντύπωση ότι μοιάζουν και λίγο...Οπότε παίζει αρκετά το να είναι αδερφές.
Η Πάμελα από ότι είδα ξαναέφυγε για Αθήνα. Σήμερα δούλευε στο Ισμήνης 2
πολυ ομορφη δεν θυμαμαι και καμια να σου πω.....αλλα μια νατασσα στο ερως16 χτυπα την οπωσδηποτε....και η μαρα ομορφουλα ειναι πλεονεγω ρε παιδια επειδη βαρεθηκα τα κοριτσια απο τις βιλλες, και μονο εκει εχω πηδηξει εδω και καιρο, εχετε κατι να προτεινετε σε ΠΟΛΥ ομορφη, που να μην ειναι στο αλλο site?
πολυ ομορφη δεν θυμαμαι και καμια να σου πω.....αλλα μια νατασσα στο ερως16 χτυπα την οπωσδηποτε....