Kαλημέρα και καλή Εβδομάδα σε όλυς μας, μα όλους μας
Α ! ! ! και λιγότερο "ξεκατίνιασμα" δεν βλάπτει, οι

με αυτά που γράφει η κυρία παραπάνω και ιδιαίτερα με τον τρόπο που τα γράφει δείχνει σεβασμό στους πελάτες της
Κανά παράδειγμα έχουμε;Α ! ! ! και λιγότερο "ξεκατίνιασμα" δεν βλάπτει, οιαπαιτούν σεβασμό, λογικό..
Τώρα ερώτηση ή διαπίστωση κάνεις;με αυτά που γράφει η κυρία παραπάνω και ιδιαίτερα με τον τρόπο που τα γράφει δείχνει σεβασμό στους πελάτες της![]()
με αυτά που γράφει η κυρία παραπάνω και ιδιαίτερα με τον τρόπο που τα γράφει δείχνει σεβασμό στους πελάτες της![]()
Σωστά, εγώ πράγματι το αγνοώ, αν και κατανοώ ότι ο admin έβαλε το χέρι του, πιθανολογώ όμως περί του αρχικού περιεχομένου καθώς και περί της ταυτότητας της κυρίας...Αλκίνοε και εγώ δεν καταλαβαίνω!
Επίσης πιστευω πως και οι δύο αγνοείτε το αρχικό ποστ της "κυρίας", το οποίο διεγραψε ο admin!
Επειδή μάλλον ούτε κι εσύ το "πιασες", θα σε ρωτήσω απλά, καθώς κι όποιον άλλον μπορεί να έχει αυτήν την αφελή άποψη:επειδή μάλλον δεν το "πιάσατε",η κοπέλα είπε πως ο τζακ αναφέρει πολλές φορές στοιχεία ή πληροφορίες για κάποιες κοπέλες,που ίσως οι ίδιες δεν θα ήθελαν να μαθευτούν πχ σε ποιο μαγαζί μετακόμισαν,με τί όνομα δούλευαν παλιά κλπ
για τις περισσότερες,αυτό αποτελεί διαφήμιση,κάποιες όμως ίσως να έχουν πρόβλημα...αυτό εννοούσε
φυσικά η δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων ήταν απαράδεκτη και ευτυχώς σε λίγα λεπτά διεγράφησαν
ο τζακ αναφέρει πολλές φορές στοιχεία ή πληροφορίες για κάποιες κοπέλες,που ίσως οι ίδιες δεν θα ήθελαν να μαθευτούν πχ σε ποιο μαγαζί μετακόμισαν,με τί όνομα δούλευαν παλιά κλπ
Μιας και ανέφερες το μαγαζί,να πω ότι συνάντησα εκεί την....ελπίδα ..... που είναι άριστη(πρώην μαρία λαδάδικα δούλευε)
ΟΛΟΙ αναφέρουμε πληροφορίες τέτοιου είδους, περι μεταγραφών και μετακομίσεων! Και σωστά κάνουμε!
Εδώ είμαστε για να ενημερωνόμαστε και θα το κάνουμε ακόμη και αν ενοχλούνται κάποιοι/ες επαγγελματίες του χωρου!
Η μόνη αλήθεια που υπάρχει στα γραφόμενα σου είναι ότι πράγματι ανήκεις στους έχοντες ελάχιστο δείκτη νοημοσύνης....Το κουράσατε.η κοπέλα είπε απλά ό,τι όλοι έχοντες καποια εμπειρία και ελάχιστο δείκτη νοημοσύνης καταλάβαμε απο την πρώτη στιγμή για 5-6 απο εδω μέσα.Βασικα για έναν και για τους
υπόλοιπους που είναι οι ακόλουθοι του όταν στριμώχνεται.Μίλησε συγκεκριμένα με στοιχεία (κακώς για μένα)δείχνοντας οτι γνωρίζει σε τί αναφέρεται και δεν γράφει για τυχαία πρόσωπα.Τώρα γιατί
θίχτηκε καιτα έγραψε ας ψάξουν να τα βρουν μεταξύ τους,οι έχοντες νοημοσύνη καταλαβαν...
Μεγάλη μου τιμή,ευτυχώς δεν ανήκω στην κατηγορία που είσαι εσύ πάντως,θα το θεωρούσα μέγιστη ξεφτίλα...Η μόνη αλήθεια που υπάρχει στα γραφόμενα σου είναι ότι πράγματι ανήκεις στους έχοντες ελάχιστο δείκτη νοημοσύνης....
Ναι, είναι μιά άποψη... εξαρτάται πώς αποδίδει κανείς το 'μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι'.Μεγάλη μου τιμή,ευτυχώς δεν ανήκω στην κατηγορία που είσαι εσύ πάντως,θα το θεωρούσα μέγιστη ξεφτίλα...