πάντως ένα μασαζάκι με την κοπελιά που είναι καβάλα στην κάσα θα το έκανα. χώρια που μετά θα μύριζα λιβάνι και δε θα είχα και θέμα στο σπίτι ;)
Αγάπη μου, συγνώμη που άργησα, αλλά είχα πάει ... στον εσπερινό!
πάντως ένα μασαζάκι με την κοπελιά που είναι καβάλα στην κάσα θα το έκανα. χώρια που μετά θα μύριζα λιβάνι και δε θα είχα και θέμα στο σπίτι ;)
Ναι. Αφεντικό πλέον είναι αρκετά γνωστή πρώην μασατζού, με θητεία σε γνωστό μαγαζί της Β. Όλγας, μετέπειτα σιτυτουρίστρια. Η ίδια πλέον δεν εξασκεί το σπορ (οριστικά;). Εργαζόμενη η Ζωή, ελληνίδα αρκετά μεγάλης ηλικίας με προϋπηρεσία επίσης σε κάμποσα μαγαζιά. Τιμές 60-70No 17 του καταλόγου!
Αγάπη μου, συγνώμη που άργησα, αλλά είχα πάει ... στον εσπερινό!![]()
Ναι. Αφεντικό πλέον είναι αρκετά γνωστή πρώην μασατζού, με θητεία σε γνωστό μαγαζί της Β. Όλγας, μετέπειτα σιτυτουρίστρια. Η ίδια πλέον δεν εξασκεί το σπορ (οριστικά;). Εργαζόμενη η Ζωή, ελληνίδα αρκετά μεγάλης ηλικίας με προϋπηρεσία επίσης σε κάμποσα μαγαζιά. Τιμές 60-70
Πάνο Σόμπολο;φιλε trefljack
με το συμπαθειο κιολας , αλλα θυμιζεις πανο σομπολο των μασατζιδικων της θεσνικης
τετοια μνημη να συγκρατεις τα παντα , μου ειναι αδιανοητο να το πιστεψω
εξηγησε μου αν εχεις την καλοσυνη , πως γινετε ? εχεις μπλοκακι μαζι σου
και τα γραφεις ??/
Πάνο Σόμπολο;
Τώρα μου κανες τα μούτρα κρέας....:'(
edit: Μόλις είδα την εντυπωσιακή λύση του μυστηρίου: 'το πορτραίτο του αφεντικού'. Εύγε, εντυπωσιακό.. Άρα ο τίτλος του Πάνου Σόμπολου δικαίως ανήκει σε σένα
Φιλαράκι λυπάμαι, ατύχησες...οταν χιλιασεις τα μηνυματα βαλε προφιλ σομπολου για γουρι
στα 2χιλιαρα μηνυματα θα σε αναβαθμισω σε στεφανο χιο
Επίσκεψη σε Μαριάννα.
Συνάθροιση μπάζων...κάποιος στημένος είχε πει για ντριμ-τιμ....εδώ γελάμε
ήταν ένα γιουβαρλάκι με γυαλιά με φούστα από αυτές τις ανοιχτές σαν μπαλαρίνα,η Στέλλα
στο δρόμο δεν γυρίζεις καν να την κοιτάξεις...έλεος κακογουστιά
μια χοντρούλα ξανθιά η Νίκη ή Νίνα,μάπα εντελώς
μία με γυαλιά πάλι ελληνίδα μικρή μελαχροινή μέτρια,Νίκη ή Νίνα (εναλλάξ με την ανωτέρω)...
μόνες αξιοπρεπείς η Σαβίνα και η (επίσης μέτρια) Ειρήνη
περίμενα,περίμενα να βγει καμιά καλή,τζίφος!!!!
...και μιας και αναφέρθηκε:
Επίσκεψη χθες μεσημέρι στο Studio Body Free…
(...)
[size=4pt]Ούτε[/size] τσόντα [size=4pt]να[/size] γυρίζατε...
![]()
![]()
Επίσκεψη σε Μαριάννα.
...
περίμενα,περίμενα να βγει καμιά καλή,τζίφος!!!!