Death_Zone88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 11
No comment....![]()
μαν εχουν χαλασει οι Ελλεΐνιδες...εχουν γινει καριολες...![]()

No comment....![]()
Καλα ρε μουργο, ολοκληρη ιστορια εκανα για αλλαγη του νικ και εσυ με δινεις ετσι στεγνα. Θα σε μαλωσο! Χαχαχακαι αργησαμε κιολας....ο τετσουο το κανε ηδη το βημα ;)
gl αμα παντρευτεις θα μας καλεσεις ολους ε??κανονισε...και αργησαμε κιολας....ο τετσουο το κανε ηδη το βημα ;)
ναι οπωσδηποτε.....και θα χει και τραπεζι στο μαγαζι.....παιδια απο το μπου.....gl αμα παντρευτεις θα μας καλεσεις ολους ε??κανονισε...
ναι οπωσδηποτε.....και θα χει και τραπεζι στο μαγαζι.....παιδια απο το μπου.....![]()
![]()
![]()
![]()
μοντελοπνιχτες οι βορειοι μαν.... ;)Εγώ ξέρω πάντως πώς όλοι γκρινιάζουμε που δεν φέρνουν καινούργιες κοπέλες, οι πιό πολλες είναι μπάζα κτλ. Η Μαξίμ δούλευε Αθήνα κ είναι αντικειμένικα μουνάρα, ήρθε να δουλέψει θεσσαλονική κ ένας άνθρωπος που έγραψε, έγραψε ότι δεν του άρεσε προσωπικά.
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!!
παιδια αντικειμενικα δεν εχουμε πολλες ωραιες κοπελες...δηλαδη για μενα στο 9αρι στη βαθμολογια μονο η Μιρελα και η Βικυ το πιανουνμοντελοπνιχτες οι βορειοι μαν.... ;)![]()
Τι να το κανεις ρε φιλε Maanes αν η κοπελα ειναι ομορφη,αλλα μεσα στο δωματιο ειναι αερα-πατεραΕγώ ξέρω πάντως πώς όλοι γκρινιάζουμε που δεν φέρνουν καινούργιες κοπέλες, οι πιό πολλες είναι μπάζα κτλ. Η Μαξίμ δούλευε Αθήνα κ είναι αντικειμένικα μουνάρα, ήρθε να δουλέψει θεσσαλονική κ ένας άνθρωπος που έγραψε, έγραψε ότι δεν του άρεσε προσωπικά.
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!!
Αν δεν κανω λαθος συμφωνα με την περιγραφη σου,πετυχα προσφατα σε μια τσαρκα μου αυτη την Σαρα στην Κοροβαγκου 5(Villa Prive),αντικειμενικα πολυ καλη εμφανιση,αλλα κατι μου ελεγε δεν ειναι πολυ του ''gfe'' και επισεις δεν ειναι για 40€ απλο προγραμμα που ελεγε η τσατσα, και δεν το κατεβαζε με τιποτα!!!!επισεις οι κριτικες της γραφουν οτι δεν ειναι και τοσο θερμη μεσα στο δωματιο,επομενως ''δεν νομιζω Τακη'' 40€ για ενα στα γρηγορα ''ΜΕΓΑ ΑΚΥΡΟ'' να κατεβασουν την τιμη και να ανεβασουν την υπηρεσια,αλλιως υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες....παει περασαν οι καλες εποχες που τα διναμε ετσι για πλακα,πρεπει να το καταλαβουν αυτο μερικοι ''επιχειρηματιες''....Την πρωτη φορα που πηγα μαζι της ηταν λιγο κρυοκωλη,απο την δευτερη φορα και μετα ομως ηταν πολυ σουπερ το μωρο,θυμαμαι ειμουν εκει οταν αυτη και το αφεντικο ειχαν καυγαδισει μια φορα στο σαλονι και μετα απο λιγο καιρο εξαφανιστηκε. Κριμα. Αα ξεχασα κιαλλες ομορφες κοπελες απλα εβαλα αυτες που περνουσα καλα.
ZEI O KIKAS REEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πέρασα απο τζάστιν την παλιά Αν.Γεωργίου4 και μου είπε για την πολονέζα την Μαξιμ.......Εντάξει εγω δεν ξετρελάθηκα μαζί της( με την Τζαστιν εννοω) αλλά όπως λέω γουστα είναι αυτά.....αλλά για 40 δεν λέει.....![]()
Αα!!! ok sorry τοτε τελικα εκανα οντως λαθος,αλλα για αυτη την Σαρα Κοροβαγκου 5 ρε gl, αμα δεν βγαζει ναζι τετοια κοπελα, και ειναι απλα και μονο τυπικη ασχετα αν ειναι ενταξει σε ολα τα αλλα, εεεε δεν το ευχαριστιεσαι και τοσο ρε φιλε!!!!.....τα μισα λεφτα πανε χαμενα για 40€ που εχει :o :oγια σαρα εγω δεν συμφωνω....περασα πολυ καλα και δεν μου βγαλε ξεπετοσυμπεριφορα....απλα ειναι λιγο τυπικη ισως ηταν και πρωτη καταθεση
γενικα ομως χαιρεσαι να την γαμας τετοια ωραια κοπελα.....μαυρισμενη,ωραιο σωματακι,καθαρη ,περιποιημενη,ωραιο βαμμενο νυχακι ποδιου,ωραιο μουνακι ξυρισμενο.....τα παντα ολα
(σαρα κοροβαγκου)
εντιτ death ο getyoubarbara μιλαει για την παλια τσεχα σαρα της κωλετη με το κοντο μαυρο μαλλακι,την ειχαν και φωτογραφια στις κοπελες του μαγαζιου στην καρτα τους ενα φεγγαρι,καμια σχεση με την σαρα της κοροβαγκου.......
Και φυσικα 40€ δεν τα δινεις ετσι ;) πρεπει να αξιζει πολυ το τεμαχιο για να τα σταξεις....''give the money there worth''.πέρασα απο τζάστιν την παλιά Αν.Γεωργίου4 και μου είπε για την πολονέζα την Μαξιμ.......Εντάξει εγω δεν ξετρελάθηκα μαζί της( με την Τζαστιν εννοω) αλλά όπως λέω γουστα είναι αυτά.....αλλά για 40 δεν λέει.....![]()
οταν τις ακους να λενε ...δεν υπαρχουν αντρες πια... τι συμπερασμα βγαζεις ?? οτι θελουν να αποδειξεις ποσο αντρας εισαι για να τις κυνηγας με τον πουτσο στο χερι![]()
θα σε πειραζε αν ερχομασταν συνοδεια με καμια ιεροδουληναι οπωσδηποτε.....και θα χει και τραπεζι στο μαγαζι.....παιδια απο το μπου.....![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω λεω το φαρμακο τους ειναι το ''σαλιο'' manowar30, οσο τις φτυνεις κολανε και γιατρευωνται,εχεις παπατζα αμαξι να τις φορτωνεις μεσα και να τις πηγαινεις οπου θελουνε κανωντας τον ταξιτζη σαν καλος μαλακας???εχεις λεφτα να κερνας στο W,Vogue,κλπ εισαι ο καλυτερος τοτε!!!!(αλλα και παλι θα στην κανουν την μαλακια ετσι?) δεν τα εχεις ολα αυτα???? στην γωνια σου τοτε,σαλιο και πλαθω κουλουρακια με τα δυο χερακιαοταν τις ακους να λενε ...δεν υπαρχουν αντρες πια... τι συμπερασμα βγαζεις ?? οτι θελουν να αποδειξεις ποσο αντρας εισαι για να τις κυνηγας με τον πουτσο στο χερι![]()
.ακομα και στην σκεψη ειναι...
συμφωνω με οσα λες αδερφε!!!η γυναικα κινειται γυρω απο το χρημα,απο τη φυση αυτο.αλλα καποια που σε γουσταρει θα γαμηθει εστω για μια φορα.το θεμα ειναι οταν ειναι κατι σοβαρο και στην κανει την μαλακια... αλλα δεν ειναι να το συζηταμε εδω αυτο το θεμα γιατι ειμαστε στο θεμα Μπουρδελο-κατασταση ΘεσσαλονικηςΕγω λεω το φαρμακο τους ειναι το ''σαλιο'' manowar30, οσο τις φτυνεις κολανε και γιατρευωνται,εχεις παπατζα αμαξι να τις φορτωνεις μεσα και να τις πηγαινεις οπου θελουνε κανωντας τον ταξιτζη σαν καλος μαλακας???εχεις λεφτα να κερνας στο W,Vogue,κλπ εισαι ο καλυτερος τοτε!!!!(αλλα και παλι θα στην κανουν την μαλακια ετσι?) δεν τα εχεις ολα αυτα???? στην γωνια σου τοτε,σαλιο και πλαθω κουλουρακια με τα δυο χερακια![]()
....εστι νομιζουν οι περισσοτερες πουτσομυαλες τελος παντων,δεν λεω οτι δεν υπαρχουν καλα κοριτσια εκει εξω αλλα δυσκολα τα βρισκεις ρε γαμωτο,οπως ποιανεις το λαχειο ενα πραγμα θελει κολοφαρδια δυστηχως
![]()
....
συμφωνω με οσα λες αδερφε!!!η γυναικα κινειται γυρω απο το χρημα,απο τη φυση αυτο.αλλα καποια που σε γουσταρει θα γαμηθει εστω για μια φορα.το θεμα ειναι οταν ειναι κατι σοβαρο και στην κανει την μαλακια... αλλα δεν ειναι να το συζηταμε εδω αυτο το θεμα γιατι ειμαστε στο θεμα Μπουρδελο-κατασταση Θεσσαλονικηςκαι εδω θα μιλαμε πως ωραια γαμιεται η καθε μια οπως η Νταιανα η Μολδαβη παραδειγμα
![]()
![]()
ακομα και στα μπουρδελα υπαρχουν καλα κοριτσια αλλα λογω δουλειας δυσκολα τις καταλαβαινεις.οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ βρισκονται εξω απο τα μπουρδελα!!!!!!!!!!!!!!