Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    64
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
55
Πόντοι
16
Εχεις δικιο. Ποτε δε θα καταλαβω τον επιπολαιο καιροσκοπο "επενδυτη".
Μοστραρεσαι για μεντορας, αλλα απο την υπογραφη σου καταλαβαινω ποσα χαρτια εχεις "ταισει"...

Είσαι και καταλαβαινιάρης..... :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν έχω χαρτιά αγαπητέ. Ούτε αγοράζω χαρτιά.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
55
Πόντοι
16
Του έκαναν επίθεση του μπέμπη και πληγώθηκε.
Ρε μπάρμπα, γιατί γράφεις ψέματα (πάλι), κανείς δε σου επιτέθηκε γι' αυτά που έγραψες για τον πελέ, γι' αυτό εδώ έφαγες κράξιμο..

Αποφάσισε δολοφόνε της ελληνικής γλώσσας τι είμαι τελικά.

Μπέμπης ή μπάρμπας;

Kαι μετά θα σου απαντήσω και σε αυτό.

Ηλίθιο βλακόμουτρο και συ και ο άλλος ο ΣΚΑΤΟΜΟΥΤΡΟΣ που πέταξε μια μαλακία και νόμιζε πως είπε σοφία ! 

:2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.400
Πόντοι
8.645
Σμιθ ειναι για τις γυναικες,για να μην ζοριζονται τοσο πολυ.Δεν ειναι και για τον πουτσο,απλα δεν εχει το αποτελεσμα που θα ειχε αν κανει καποια με ελευθερα βαρη.

Στην ουσία η σμιθ είναι μηχάνημα, π.χ. άμα κάνεις πάγκο στη σμιθ είναι σα να κάνεις πρέσσα (μηχάνημα) για στήθος. Δηλαδή για ό,τι μπορείς να κάνεις στη σμιθ υπάρχει ένα μηχάνημα που κάνει την ίδια δουλειά, ίσως και καλύτερα.
Για το μόνο που βολεύει είναι ίσως για τα σραγκς

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.400
Πόντοι
8.645
  Αποφάσισε δολοφόνε της ελληνικής γλώσσας τι είμαι τελικά.

Μπέμπης ή μπάρμπας;

Kαι μετά θα σου απαντήσω και σε αυτό.

Ηλίθιο βλακόμουτρο και συ και ο άλλος ο ΣΚΑΤΟΜΟΥΤΡΟΣ που πέταξε μια μαλακία και νόμιζε πως είπε σοφία ! 

:2funny:

Δολοφόνος της ελληνικής γλώσσας επειδή σε είπα μπέμπη και μετά μπάρμπα;
Βρίσκεσαι σε σύγχυση γέρο, πήγαινε να κάνεις κανά μονόζυγο

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
55
Πόντοι
16
Δολοφόνος της ελληνικής γλώσσας επειδή σε είπα μπέμπη και μετά μπάρμπα;
Βρίσκεσαι σε σύγχυση γέρο, πήγαινε να κάνεις κανά μονόζυγο

Κι εσύ βάλε λίγο λαδάκι και κοιτάξου στον καθρέφτη να δεις τα μπρατσάκια σου!

:2funny: :2funny: :2funny:

Ψωνιο!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
760
Πόντοι
246
λιον τα σραγκς ειναι γτπ οπου και να τα κανεις..τα οφελη της ειναι πολυ λιγοτερα απο το ρισκο τραυματισμου που χει..
ισως η μονη καλη ασκηση στη σμιθ ειναι τα ρακ πουλς..βαζεις τις πιαστρες κατω απο το γονατο και κανεις παρτιαλ ντεντλιφτ
βγαζοντας "εξω" το στηθος στην κορυφωση της θετικης..ελπιζω να καταλαβες τι λεω,δν βρισκω βιντεο τωρα..

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
55
Πόντοι
16
Καλά που μου το θύμησες, δεν τα κοίταξα σήμερα καθόλου!

Εκεί που θα σφίγγεσαι μπροστά στον καθρέφτη πρόσεχε μόνο μη σου φύγει κάνας πόρδος "γεμάτος" και λερωσεις το βρακάκι σου.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.400
Πόντοι
8.645
περιμένουμε φωτο :sunglasses:

Μαν έχω πιο πολλές φώτο σ' αυτό το θρεντ κι απ' αυτές που έχει η ντάρια στα μπάνερ που διαφημίζεται  :birdman:

λιον τα σραγκς ειναι γτπ οπου και να τα κανεις..τα οφελη της ειναι πολυ λιγοτερα απο το ρισκο τραυματισμου που χει..
ισως η μονη καλη ασκηση στη σμιθ ειναι τα ρακ πουλς..βαζεις τις πιαστρες κατω απο το γονατο και κανεις παρτιαλ ντεντλιφτ
βγαζοντας "εξω" το στηθος στην κορυφωση της θετικης..ελπιζω να καταλαβες τι λεω,δν βρισκω βιντεο τωρα..

Κατάλαβα τι λες, το 'χα δει κάπου και το 'χα σκεφτεί να τα βάλω αντί για άρσεις, αλλά δε μου φάνηκε καλή ιδέα να γίνουν σε σμιθ, χωρίς να το δοκιμάσω βέβαια. Το 'χεις δοκιμάσει;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.400
Πόντοι
8.645

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
760
Πόντοι
246
Κατάλαβα τι λες, το 'χα δει κάπου και το 'χα σκεφτεί να τα βάλω αντί για άρσεις, αλλά δε μου φάνηκε καλή ιδέα να γίνουν σε σμιθ, χωρίς να το δοκιμάσω βέβαια. Το 'χεις δοκιμάσει;
αυτη η ασκηση δε γινεται να αντικαταστησει τις αρσεις..σα να κανεις πρεσα αντι για καθισματα μου φαινεται..
την κανω στη σμιθ γιατι την αφηνω παντα τελευταια-προτελευταια κ δεν εχω δυναμεις για ελευθερο..αντι για να απραιτ ροου,σραγκς κλπ βαζω αυτην..επειδη το θεωρω μεγαλη μαλακια να τραυματιστω απο ρακ πουλς,σραγκς,ντελτ φλαις,αρμ κερλς και αλλες τετοιες πιπες παω παντα σε σετ των 8-10 ρεπς..αυτες οι ασκησεις ειναι συμπληρωματικες οπως λεγαμε και χθες..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
57
Πόντοι
366
στο σμιθ τα ποδια πρεπει να ειναι πιο μπροστα γιατι η κινηση της μπαρας ειναι καθετη, με αποτελεσμα στην σταση που εχει η γκομενα της φωτογραφιας να φευγουν μπροστα τα γονατα οταν τα λυγιζει στο κατεβασμα

λες δυο αντιθετα πραγματα. σωστα πρεπει να ειναι πιο μπροστα τα ποδια αλλα τα γονατα ΠΡΕΠΕΙ να φευγουν πιο μπροστα στο κατεβασμα οπως ειναι η φυσικη σταση. το σμιθ ειναι μαλακια γιατι γαμαει παντα τη σωστη θεση, ή θα καθονται πολυ πισω οπως τουρλωνει η νταρια ή θα καθονται πολυ μπροστα και θα γαμανε το γονατο.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.400
Πόντοι
8.645
αυτη η ασκηση δε γινεται να αντικαταστησει τις αρσεις..σα να κανεις πρεσα αντι για καθισματα μου φαινεται..
την κανω στη σμιθ γιατι την αφηνω παντα τελευταια-προτελευταια κ δεν εχω δυναμεις για ελευθερο..αντι για να απραιτ ροου,σραγκς κλπ βαζω αυτην..επειδη το θεωρω μεγαλη μαλακια να τραυματιστω απο ρακ πουλς,σραγκς,ντελτ φλαις,αρμ κερλς και αλλες τετοιες πιπες παω παντα σε σετ των 8-10 ρεπς..αυτες οι ασκησεις ειναι συμπληρωματικες οπως λεγαμε και χθες..

Και ρακ πουλ κι άρσεις; Ξέρω 'γω, σαν πολύ δεν πάει; :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom