Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    64
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
55
Πόντοι
16
αλλο εννοει..σε ασκηση που δεν ειναι ενδυναμωσης αλλα συμπληρωματικη(δηλαδη ολες εκτος απο τις βασικες που ξερεις με μπαρα)
δεν εχει νοημα να κανεις σε μικρο ευρος επαναληψεων..ειναι σα να πηγαινει ενας αρχαριος να κανει μονοζυγο 3 ελξεις..
δεν μπορει αυτο να ναι μερος ρουτινας..ας κανει τροχαλια μεχρι να ναι ετοιμος σωματικα..

Ελξεις μονόζυγου μπορείς να ξεκινήσεις να κάνεις ακουμπώντας τα πόδια σε ένα πάγκο ή ένα σκαμνί. Το σώμα σου ελαφραίνει και μπορείς να ξεκινήσεις να κάνεις έτσι περισσότερες επαναλήψεις.

Όσο περνάει ο καιρός και δυναμώνεις σφίγγεις του κοιλιακούς και  κρατάς οριζόντια τα πόδια.

Στα εθνικά γυμναστήρια που δεν υπάρχουν τροχαλίες έτσι γίνεται.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.400
Πόντοι
8.645
  Ελξεις μονόζυγου μπορείς να ξεκινήσεις να κάνεις ακουμπώντας τα πόδια σε ένα πάγκο ή ένα σκαμνί. Το σώμα σου ελαφραίνει και μπορείς να ξεκινήσεις να κάνεις έτσι περισσότερες επαναλήψεις.

Όσο περνάει ο καιρός και δυναμώνεις σφίγγεις του κοιλιακούς και  κρατάς οριζόντια τα πόδια.

Στα εθνικά γυμναστήρια που δεν υπάρχουν τροχαλίες έτσι γίνεται.

Έχεις δίκιο σ' αυτό, πώς το πάθες; Ο πιο σωστός τρόπος να γίνεις καλύτερος στο μονόζυγο είναι... το μονόζυγο

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
55
Πόντοι
16
Έχεις δίκιο σ' αυτό, πώς το πάθες; Ο πιο σωστός τρόπος να γίνεις καλύτερος στο μονόζυγο είναι... το μονόζυγο

Ρε μαλάκα LION τι νομίζεις πως είμαι; όλο λάδι, ξύρισμα και ποζεριά;

Αμφισβητείτε τα πάντα εδώ μέσα.

Σε πράγματα που δεν ξέρω κάνω μούγκα. Σε πράγματα που γνωρίζω δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου.

:2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
55
Πόντοι
16

Τι γελάς Εκτωράκο -μαλακάκο;

Εχω επέμβει ποτέ να σας πω τίποτα για τις μαλακίες - σκόνες που παίρνετε στα γυμναστήρια; Ούτε ξέρω ούτε θέλω να μάθω. Είμαι τελείως άμπαλος σε αυτά

Εχω επέμβει εδω ποτέ να σας πω ποια είναι καλή άσκηση και ποια δεν είναι; Ακόμα και στη διένεξή σας με τον ΛΙΟΝ δεν πήρα θέση. Είναι ασκήσεις που δεν γνωριζω, οπότε δεν εκφέρω και γνώμη.

Για μονόζυγο - περπατηματάκι, λίγο τζόγκινγκ, καλή αθλητική διατροφή να σου πω. Και τα περισσότερα που γνωρίζω πάνω σε άσκηση και διατροφή είναι αυτά που πάνω κάτω ξέρει και ο περισσότερος κόσμος που λίγο έχει ασχοληθεί με τον κλασσικό αθλητισμό.
  Για τα χρηματιστήρια είναι η δουλειά μου σήμερα.

Και για τον Μέσσι προχτές μου κάνατε επίθεση, ενώ δεν έχετε δει ούτε μία φορά τον "θεό" να παίζει μπάλλα.

Πες μου τώρα εσύ για ποιον ακριβώς λόγο γελάς για να δεις πόσο μαλάκας είσαι.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
57
Πόντοι
366
πες για φορεξ ρε λεμε και αστα αυτα βλακακο. ξεκινησα διαβασμα ειπα. δωσε μπαλιτσα για αυτο και ασε τις παπαρολογιες στα υπολοιπα που εν κατεεις.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
55
Πόντοι
16
πες για φορεξ ρε λεμε και αστα αυτα βλακακο. ξεκινησα διαβασμα ειπα. δωσε μπαλιτσα για αυτο και ασε τις παπαρολογιες στα υπολοιπα που εν κατεεις.

Εισαι μαλακας ΕΚΤΩΡΑ

:birdman:

Επισκέπτης
   Ψιλά γραμματα για σενα μικρέ και ανοητε ΣΚΑΤΟΜΟΥΤΡΕ....

Εχει βαθύτερο νόημα που ποτέ δεν θα καταλάβεις μαλακοκαύλη

:2funny:

Εχεις δικιο. Ποτε δε θα καταλαβω τον επιπολαιο καιροσκοπο "επενδυτη".
Μοστραρεσαι για μεντορας, αλλα απο την υπογραφη σου καταλαβαινω ποσα χαρτια εχεις "ταισει"...

Επισκέπτης

Θελω να σε δω σε διαφημιση μπανερακι να γραφεις οτι εβγαλες 280 ευρω με μια εκτελεση,
ενω περιμενες τον Αχαχουχα στην μαρινα... :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
57
Πόντοι
366
Εχεις δικιο. Ποτε δε θα καταλαβω τον επιπολαιο καιροσκοπο "επενδυτη".
Μοστραρεσαι για μεντορας, αλλα απο την υπογραφη σου καταλαβαινω ποσα χαρτια εχεις "ταισει"...

γραφει με την ιδια σιγουρια για τα γυμναστηριακα οπως για τα φορεξ. βγαζουμε τα συμπερασματα  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
366
ρε μουνια θα αφησετε τον ποδολαγνο-μουτσο21 να μας μαθει τιποτα περι γυμναστικης;
Αντε μας εχετε γαμησει επιτελους,μην βρεθει ενας γνωστης αμεσως να του την πειτε.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.400
Πόντοι
8.645
  Και για τον Μέσσι προχτές μου κάνατε επίθεση, ενώ δεν έχετε δει ούτε μία φορά τον "θεό" να παίζει μπάλλα.

Του έκαναν επίθεση του μπέμπη και πληγώθηκε.
Ρε μπάρμπα, γιατί γράφεις ψέματα (πάλι), κανείς δε σου επιτέθηκε γι' αυτά που έγραψες για τον πελέ, γι' αυτό εδώ έφαγες κράξιμο..

Προσωπικά δεν τον θεωρώ ιδιαίτερο ταλέντο, ταλέντο είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά είναι ένα παιδί που δουλεύει πολύ.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Του έκαναν επίθεση του μπέμπη και πληγώθηκε.
Ρε μπάρμπα, γιατί γράφεις ψέματα (πάλι), κανείς δε σου επιτέθηκε γι' αυτά που έγραψες για τον πελέ, γι' αυτό εδώ έφαγες κράξιμο..

Σωστός.. Λένε γενικά ότι οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες και ότι πρέπει να μαστε ανεκτικοί, αλλά αυτό είναι σαν να υποστηρίζεις ότι η γη δεν γυρίζει..  :2funny:

Επισκέπτης
Ειδικα, αυτοι που ασχολουνται με επενδυσεις, ειτε επαγγελματικα ειτε οχι,
ειναι οι πιο γαματοι, πιο πληροφορημενοι, πιο ικανοι, πιο fucking smart σε ολα ομως.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
ειδα αυτο το προγραμμα insanity που ειναι της μοδας και πραγματικα απογοητευτηκα.για ποιο λογο να κανεις ολες αυτες τις ασκησεις και να μη κανεις ας πουμε διαδρομο απο τη στιγμη που στοχος ειναι η καυση λιπους και η βελτιωση της αντοχης :huh:

προσπαθουν πολλοι να μειωσουν τη σημασια της ''κλασσικης'' αεροβιας (τρεξιμο,ποδηλατο) και ολο βγαινουν προγραμματα HIIT στην ουσια που μπορεις να κανεις μεσα στο σπιτι,χωρις διαδρομο ,υποσχονται ''θεαματικα'' αποτελεσματα κλπ...το εχει δοκιμασει κανεις σας?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
499
Like
43.604
Πόντοι
45.097

Συνημμένα

• masturbation-masturbation-dkinny-wimpy-left-arm-demotivational-posters-1326995826.jpg
    masturbation-masturbation-dkinny-wimpy-left-arm-demotivational-posters-1326995826.jpg
    61,3 KB · Εμφανίσεις: 50

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
7
Η αγαπημένη μου άσκηση ever :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• image.jpg