Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    64

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.400
Πόντοι
8.645
τυποι στ αρχιδια μου τι ειναι ο λαιον και τινος φιλος ειναι  :)

λεει μαλακιες ομως κι επειδη το θεμα με τη γυμναστικη ειναι ισως το μονο που με ενδιαφερει και δε γραφω εντελως για το χαβαλε δε μπορω να διαβαζω παπαριες...

ειμαι αθλητης 15 χρονια κι εχω δει παρα πολλους που απλα πανε γυμναστηριο 2 μηνες πριν το καλοκαιρι και γραφουν αηδιες σε φορουμ για φαρμακα και κρεατινες και δε ξερω και γω τι αλλο και μου σπανε τα νευρα.

τοσο απλα.

Εντάξει, την έχεις μεγαλύτερη από μένα, βούλωστο τώρα, αηδία κατάντησες.
15 χρόνια αθλητής πιγκ πογκ και νομίζει ότι τα ξέρει όλα. Άλλοι σηκώνουν σίδερα 30 χρόνια και δηλώνουν αντρίκια και παντελονάτα ότι ακόμα και σήμερα μαθαίνουν.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.400
Πόντοι
8.645
*ασκηση που δε βγαινουν 10 επαναληψεις δε θεωρειται ασκηση ουτε αποτελει μερος προγραμματος προπονησης.

Δηλαδή σε καμιά άσκηση να μην πηγαίνω κάτω από 10 επαναλήψεις;  :think:
Κάτσε γιατί αλλάζεις όλη τη φιλοσοφία μου τώρα  :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.400
Πόντοι
8.645
οχι.απ τα γραφομενα του κρινω

Αθλητή, όσο είναι το ένα μου χέρι είναι όλος σου ο κορμός. Είσαι τυχερός που κάνεις κουβέντα μαζί μου για γυμναστική. Στο γυμναστήριο μου παρακαλάνε να τους δίνω συμβουλές κι εδώ μου το παίζουν και δύσκολοι, τι αχαριστία είν' αυτή  :-

Επισκέπτης
Αθλητή, όσο είναι το ένα μου χέρι είναι όλος σου ο κορμός. Είσαι τυχερός που κάνεις κουβέντα μαζί μου για γυμναστική. Στο γυμναστήριο μου παρακαλάνε να τους δίνω συμβουλές κι εδώ μου το παίζουν και δύσκολοι, τι αχαριστία είν' αυτή  :-

μην ξεφευγεις μαν ,ταπεινοτητα :rockon:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Από πότε κάποιος που κάνει μόνο βάρη στο γυμναστήριο θεωρείται αθλητής? Εκτος αν ασχολείσαι με κάποιο άλλο άθλημα τότε πάω πάσο..

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Με τρώει το δίκιο μου μαν, άνθρωπος είμαι κι εγώ κι έσπασα  :rockon:
τι εσπασες μωρη αδερφαρα που αμα σε βαλω να τρεξεις 20 λεπτα θα πεσεις χαμω απ την αδυναμια.σκατοφλωρε που ξυριζεις και ποδαρακι.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
τι λεει ρε ο ηλιθιος...σηκωνει και σιδερα λεει ο βλακας λες και το μονο που υπαρχει ειναι το γυμναστηριο.τραβα ρε πανιβλακα φορτωσου ενα σακο 20 κιλα και πανε τρεχα να δεις πως θα καουν τα ποδαρακια σου .βλακα

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
παρακαλανε εσενα για συμβουλες? εμ βεβαια,ολοι οι ασχετοι μαζι  :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
τι έγινε ρε, μαλώνουν οι μποντυμπιλντεράδες? Που είναι το εκτωρομωρό να βάλει τάξη?

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
ασε ρε με τον καθε ηλιθιο.το χερι μου λεει ειναι μεγαλυτερο απ τον κορμο σου.τετοια κριτηρια εχει η αδερφη και θελει να θεωρειται και σοβαρος.ψοφο βλακα.κατι τετοιους σαν εσενα τους βλεπω στο δρομο και με πιανουν τα γελια

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ασε ρε με τον καθε ηλιθιο.το χερι μου λεει ειναι μεγαλυτερο απ τον κορμο σου.τετοια κριτηρια εχει η αδερφη και θελει να θεωρειται και σοβαρος.ψοφο βλακα.κατι τετοιους σαν εσενα τους βλεπω στο δρομο και με πιανουν τα γελια
μου φαίνεσαι κομματάκι εμπαθής με το λέοντα. Τι συνέβη?

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
μου φαίνεσαι κομματάκι εμπαθής με το λέοντα. Τι συνέβη?
συνεβη οτι πριν κανα 2 μερες δε με αφηνε σε ησυχια και οπου εγραφα πεταγοταν η κλανια κι εγραφε και κατι.τωρα κανω το ιδιο για σπασιμο αλλα βασικα γιατι ειναι ηλιθιος κι εχει κριτηριο το ποσο μεγαλο χερι εχει για να θεωρειται γυμνασμενος  :headbang:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.400
Πόντοι
8.645
κατι τετοιους σαν εσενα τους βλεπω στο δρομο και με πιανουν τα γελια

Ναι ναι αθλητή μου, τα γέλια σε πιάνουν, το ξέρω. Σαν τις χοντρές που όταν βλέπουν μια μουνάρα στο δρόμο λένε "Α την κακομοίρα, δε θα 'χει να φάει κι είναι έτσι κόκκαλο"

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ναι ναι αθλητή μου, τα γέλια σε πιάνουν, το ξέρω. Σαν τις χοντρές που όταν βλέπουν μια μουνάρα στο δρόμο λένε "Α την κακομοίρα, δε θα 'χει να φάει κι είναι έτσι κόκκαλο"
καλα...κανε τωρα καμμια αποτριχωση,κανε και λιγο στηθος τη δευτερα και εισαι οκ.βλακα.που κρινεις αν ο αλλος ειναι γυμνασμενος απ το ποσο ...μεγαλο χερι εχει

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.400
Πόντοι
8.645
καλα...κανε τωρα καμμια αποτριχωση,κανε και λιγο στηθος τη δευτερα και εισαι οκ.βλακα.που κρινεις αν ο αλλος ειναι γυμνασμενος απ το ποσο ...μεγαλο χερι εχει

Πήγαινε να παίξεις με τον action man που σου 'φερε η νονά ρε και μη με πρήζεις άλλο βλάκα. Ξινέ

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Πήγαινε να παίξεις με τον action man που σου 'φερε η νονά ρε και μη με πρήζεις άλλο βλάκα. Ξινέ
εσυ με εχεις πρηξει αν θυμασαι που δε σταματας να απαντας σε οτι γραφω βλακα.αλλα ουτε γι αυτο δεν εισαι

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
ειπε ο εκτορ λοπεζ οτι εβαλες μαλακια ασκησεις και τσουπ αμεσως κωλοτουμπας εσυ τις βγαζεις.αντρακλα

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
κριτηριο λαιον αν εισαι γυμνασμενος:ποσο μεγαλο χερι εχεις  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories