Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
τυπε με οπλα και χειρομβομβιδες τον ειχα τσαλακωσει αυτον νομιζω.ειναι και ο μισουνοφ εκει τυποι?![]()
ρε ηλιθιο προβατο,οπαδε τις πουτσας βλακα και μοσχαρι των γηπεδων.[size=15pt]Γιατί τη σκότωσες ρε Γκάλη την τρελή;
Γιατί τη σκότωσες ρε Γκάλη την τρελή;
τι καλά που όταν ζούσε
και ο Μπάνε τη γαμούσε,
γιατί τη σκότωσες ρε Γκάλη την τρελή;[/size]
Σωστά.......Το Σάββατο στον Σκάι στην εκπομπή,Goal Χωρίς Σύνορα,είχαν αφιέρωμα στον Γκάλη........(άσχετο με το θρέντ,είχε και στον Μεγάλο Άιρτον Σένα ένα τρομερό αφιέρωμα)........Μαθηματα ήθους απο τον θεό του Μπασκετ.
Τι κέρδισε πιο πολύ: "Κέρδισα πολλά από τον κόσμο που με αγάπησε. Στο πρόσωπό μου ταυτίστηκε και χάρηκε. Αυτό είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή. Αν πήρα ένα παιδί μακριά από τα ναρκωτικά τότε λέω πως είμαι επιτυχημένος".
Ετσι,έτσι..........Ηταν τρομερά γυμνασμένος,γι' αυτό αν δεν κάνω λάθος,δεν είχε ποτέ κανέναν τραυματισμό...Οτι και να πουμε για τον Νικο Γκαλη ειναι λιγο...
Θυμαμαι οταν πηδουσε για να βαρεσει σουτ η να κανει λει απ.
Εμεις καναμε μια τζουρα τσιγαρο, μια τζουρα καφε, και μετα ο γκαλης πατουσε στο παρκε...![]()

[size=15pt]Γιατί τη σκότωσες ρε Γκάλη την τρελή;
Γιατί τη σκότωσες ρε Γκάλη την τρελή;
τι καλά που όταν ζούσε
και ο Μπάνε τη γαμούσε,
γιατί τη σκότωσες ρε Γκάλη την τρελή;[/size]
Αυτό δεν το θυμάμαι.....Αν θυμαμαι καλα ο Michael Jordan ειχε δηλωσει τον Νικο Γκαλη ως τον πιο δυσκολο αντιπαλο που ειχε στην καρριερα του παγκοσμιως...
Σωστός.......Μην ασχολειστε μαζι του,ειναι λαθος.Αγνοειστε τον...
Ποσα μπραβο παλλικαρι μου.......Δεν ηταν περιεργο που εκλαψες ....Δεν εκλαψε και Εκεινος μοναχός του....Ποσος κόσμος σήμερα μεσα εκλαψε μαζι του....Η Αρειανη υπερηφανεια.....Αλλα δεν ειναι οπαδικο θεμα...Ειναι η ΕΘΝΙΚΗ μας υπερηφανεια...Ανηκει σε όλους τους Ελληνες...Στιγματισε το αθλημα,μια εποχη,η ΜΟΝΗ υγιης νοοτροπια της Ελλαδος της Μεταπολιτευσης...Και ο ΜΟΝΟΣ που ενωσε τους Ελληνες τόσο πολύ...Χαρακτηριστικό ότι έτσι,τοσο μονιασμενοι οι Ελληνες είχαν να βγουν στους δρόμους (το 1987) από τον Οκτώβριο του 1944 που υπεσταλη η σημαια με τη σβαστιγγα απο την Ακρόπολη.....Ενα ευχαριστω για τις αναμνησεις,για τη ζωη που μας χαρισε,για τις αξιες και τα ιδανικα που υπηρετησε σαν συγχρονος Σπαρτιατης...Λιτα,σιωπηλά και ταπεινάΤο περίμενε...19 χρονια...το εβλεπες στα ματια του,διψουσε γι'αυτο.
Το χάρηκε κι ας αργησε.
Ετσι οπως επρεπε να γινει,στο σπιτι του,με τους δικους του αλλα και ολους τους άλλους,οπως τοτε...
Ενα ευχαριστω απο τον κοσμο στον Γκαλη.
Η επιβραβευση , η δικαιωση ,το χειροκροτημα.
Ολα τα λεφτα του κοσμου δεν το αγοραζουν αυτο.Και Αυτος ο Αθλητης το ηξερε παντα.
Γι'αυτο και το περιμενε και το χάρηκε.
Ειχα χρονια να νιωσω ετσι,οπως τοτε.
Έκλαψα απο συγκινηση...
Νικο σ'ευχαριστω για τις τοσες ωραιες αναμνησεις που εχω βλεπωντας και πανηγυριζοντας τις νικες και τις επυτιχιες σε ομαδικο και εθνικο επιπεδο με τον συγχωρεμενο τον πατερα μου.
Σ'ευχαριστω για τα παιδια(πολλα στη γειτονια μου),που εσωσες απο τα ναρκωτικα .
Σ'ευχαριστω που μας εμαθες να πιστευουμε και να παλευουμε(γιατι εφτιαξες μια νοοτροπια).
Σ'ευχαριστω που δεν εγινες μαϊντανος κανενος σωου και συστηματος...
![]()
![]()
![]()
Ειναι αληθεια.."Δεν περιμενα να βρω τοσο καλό επιθετικό παικτη στην Ευρώπη,και ειδικά στην Ελλάδα" (Εκδήλωση στα Δημητρεια του 1982)Αυτό δεν το θυμάμαι.....
Δεν το ήξερα κιόλας,για να είμαι ειλικρινής......
Αν ξέρει κάποιος,ας μας πει.....
τυπε με οπλα και χειρομβομβιδες τον ειχα τσαλακωσει αυτον νομιζω.
με τον βλαστο μαζι θα ειναι αυτος.