Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    67

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
802
Πόντοι
96
έπρεπε να τους πεις να φέρουν..δεν είσαι υποχρεωμένος να καλύπτεις αυτά τα έξοδα...

εμείς είχαμε ένα παλικάρι θηρίο μποντιμπιλντερά που στα ελεύθερα είχε τερματίσει τα πιο βαριά και ζήτησε συγκεκριμένο βάρος και του τα έφεραν :helpplea:

Σε εμας θυμαμαι καποτε ειχαν μια τετοια ζωνη για να κρεμας προσθετο βαρος μεχρι που καποια μερα καποιος την πηρε σπιτι του!!  :headbang:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
212
Πόντοι
3.090
Είχα χτυπήσει τον ώμο,σε άσχετη φάση και έχει ευαισθησία η κλείδα..... Πρέπει να κάνω θεραπείες και χρειάζεται 1 μήνα,το όλο θέμα.... Δεν την παλεύω όμως,να κάτσω άπραγος και έτσι παίζω συντηρητικά όργανα και κάποια λίγα ελεύθερα βάρη..... :S

LION7

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.400
Πόντοι
10.645
Σε εμας θυμαμαι καποτε ειχαν μια τετοια ζωνη για να κρεμας προσθετο βαρος μεχρι που καποια μερα καποιος την πηρε σπιτι του!!  :headbang:

Στα τζο δεν πας; Κλασικό φαινόμενο τα βουτήγματα. Γενικά απαράδεκτο γυμναστήριο. Μην πω για την ξυδίλα που μυρίζει στα αποδυτήρια από τα βρωμόποδα των άπλυτων

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
802
Πόντοι
96
Στα τζο δεν πας; Κλασικό φαινόμενο τα βουτήγματα. Γενικά απαράδεκτο γυμναστήριο. Μην πω για την ξυδίλα που μυρίζει στα αποδυτήρια από τα βρωμόποδα των άπλυτων

Λατρεμενο αλβανικο τζο γουαιντερ φιλε μου! Γιατι να δινω 500 και 1000ε το χρονο αφου με 120 κανω την ιδια δουλεια στο τζο???  :dancing:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
57
Πόντοι
366
Είχα χτυπήσει τον ώμο,σε άσχετη φάση και έχει ευαισθησία η κλείδα..... Πρέπει να κάνω θεραπείες και χρειάζεται 1 μήνα,το όλο θέμα.... Δεν την παλεύω όμως,να κάτσω άπραγος και έτσι παίζω συντηρητικά όργανα και κάποια λίγα ελεύθερα βάρη..... :S

να κανεις τις θεραπειες γιατι δε θα σου περασει ποτε να ξερεις.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
212
Πόντοι
3.090

Συνημμένα

• billy13.PNG
    billy13.PNG
    192,2 KB · Εμφανίσεις: 55

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
35
Πόντοι
16
Καλή Ανάσταση - Καλό Πάσχα - Καλή ξεκούραση σε όλους.
Ρίξτε το και λίγο έξω αυτές τις μέρες γιατί όπως λέει και το τραγούδι "μια ζωή την έχουμε..."

LION7

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.400
Πόντοι
10.645
Καλή Ανάσταση - Καλό Πάσχα - Καλή ξεκούραση σε όλους.
Ρίξτε το και λίγο έξω αυτές τις μέρες γιατί όπως λέει και το τραγούδι "μια ζωή την έχουμε..."

Επίσης, να 'σαι καλά

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον που λετε..ζω ακομη.καποιοι με πεθαναν σε αλλες σελιδες πισω αλαλ ζω...και να και κατι νεα βιντεο σημερινα απο τζιμ:

τα υπολοιπα σοτ καναλι μου.δωστε βιους σοτ λαο ρε.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
212
Πόντοι
3.090
Κύριοι.....αποφάσισα να μην κουμπώσω "ντιαναμπολ-τεστοστερο-πριμομπολάν-αυξητικές" φέτος...... :2funny: :2funny: :2funny:

Θα το πάω χαλαρά,τώρα παίρνω το παρακάτω σκεύασμα:

www.biotechusa.com/products/tst-boosters/wianabol/]http://www.biotechusa.com/products/tst-boosters/wianabol/[/url]
Προσοχή πάντως με αυτά τα συμπληρώματα,γιατί "φέρνουν" και νεύρα......... :rockon:

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
καλα αυτα και αν ειναι μαπα.τοςυ δινουν ονοματα αναβολικων και χερετε ο αλλςο να παρει.λολ
καποιες φορες βεβαια ..βαζουν και κατι καλουδια μεσα και τοτε γινετε παρτυ.

Επισκέπτης
Κορμαριονες και κλαρινογαμπροι πως παει η αναπτυξη;

Παλι για φαρμακα και σκονεσ μιλατε... :jerking:
Φασολακια με φετα, φρουτα, και σπιτικο μαγειρεμενο κρεας.

Παλι ενα πρησμενο, τραυματισμενο, και ακαμπτο σωμα θα παρουσιασετε το καλοκαιρι.

Περαστικα σας. :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
212
Πόντοι
3.090
καλα αυτα και αν ειναι μαπα.τοςυ δινουν ονοματα αναβολικων και χερετε ο αλλςο να παρει.λολ
καποιες φορες βεβαια ..βαζουν και κατι καλουδια μεσα και τοτε γινετε παρτυ.
Κουμπώνεσαι τύπε.....σε είδα στα βίντεο....... Εγώ έχω κόψει,πλέον.....μεγάλωσα...... :boobies:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
212
Πόντοι
3.090
Κορμαριονες και κλαρινογαμπροι πως παει η αναπτυξη;

Παλι για φαρμακα και σκονεσ μιλατε... :jerking:
Φασολακια με φετα, φρουτα, και σπιτικο μαγειρεμενο κρεας.

Παλι ενα πρησμενο, τραυματισμενο, και ακαμπτο σωμα θα παρουσιασετε το καλοκαιρι.

Περαστικα σας. :grin:
:tooth: :tooth: :tooth:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
3
Πόντοι
16
λοιπον που λετε..ζω ακομη.καποιοι με πεθαναν σε αλλες σελιδες πισω αλαλ ζω...και να και κατι νεα βιντεο σημερινα απο τζιμ:

τα υπολοιπα σοτ καναλι μου.δωστε βιους σοτ λαο ρε.

Φίλε μήπως τα φάρμακα που αγοράζεις δεν είναι ακριβώς αυθεντικά, αλλά μπουρούχες? Γιατί άλλοι με τα ίδια φάρμακα πάνε και κερδίζουν αγώνες.. Γενικά με τα ίδια φάρμακα άλλοι είναι ακραία λιωμένοι και τέρμα στεγνοί..

Επισκέπτης
Φίλε μήπως τα φάρμακα που αγοράζεις δεν είναι ακριβώς αυθεντικά, αλλά μπουρούχες? Γιατί άλλοι με τα ίδια φάρμακα πάνε και κερδίζουν αγώνες.. Γενικά με τα ίδια φάρμακα άλλοι είναι ακραία λιωμένοι και τέρμα στεγνοί..
Μην ασχολεισαι ρε Βαγγο με φαρμακα και χημειες. Αυτα ειναι για τους "επιστημονες".

Κανα αθλημα, που σου ειχα πει, ξεκινησες τσιρτσιναμπα μου;

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Μην ασχολεισαι ρε Βαγγο με φαρμακα και χημειες. Αυτα ειναι για τους "επιστημονες".

Κανα αθλημα, που σου ειχα πει, ξεκινησες τσιρτσιναμπα μου;
Εδώ έχει μόνο κικ μπόξινκκ και πάλη από πολεμικές τέχνες, αλλά οι συνθήκες δεν είναι τόσο καλές.. Απλά έπαψα να προπονούμαι σαν γυμναστηριακός όπως παλιά.. Πλέον δουλεύω πολύ και φυσική κατάσταση, εκρηκτικότητα,ταχύτητα κλπ και δεν κάνω και υπερβολές στη διατροφή.. Ούτε σκόνες και μαλακίες..

Επισκέπτης
Εδώ έχει μόνο κικ μπόξινκκ και πάλη από πολεμικές τέχνες, αλλά οι συνθήκες δεν είναι τόσο καλές.. Απλά έπαψα να προπονούμαι σαν γυμναστηριακός όπως παλιά.. Πλέον δουλεύω πολύ και φυσική κατάσταση, εκρηκτικότητα,ταχύτητα κλπ και δεν κάνω και υπερβολές στη διατροφή.. Ούτε σκόνες και μαλακίες..
Παιχταρα, αυτος εισαι. Χτιζεις υγιες σωμα. Μεινε σ'αυτο το δρομο και στα 40φευγα σου δε 8α το μετανιωσεις.

Βρες κανα αλλο δυναμικο αθλημα. Οι πολεμικες τεχνες εχουν μαλακες, ποζεραδες, και δασκαλους που κοιτανε να βγαλουν φραγκα.

Πηγαινε πολο, χαντμπολ, ψαξου εκει τριγυρω τι εχει και ρωτα με.

Καβλιαααααααρη μου :rockon:... προσοχη στις μπαζολες ;)

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
με τα ιδια φαρμακε κερδιζουν αγωνες?μαλλον δεν ξερεις τι παιρνει καποιος για να κατεβει σε εγωνες.οτι παιρνω εγω στο τριμνο το παιρνει ο αλλος σε μηνα και ΑΝ.μαετ αβαλε διουριτικα,αυξητικε ςκτλ οποτε...κανεις λαθος φιλε μου.

τα φαρμακα δεν ειναι τιποτα μαγικο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom