Η Εμμανουέλα (Φ.65),έφευγε το απόγευμα για την χώρα της......

Η Εμμανουέλα (Φ.65),έφευγε το απόγευμα για την χώρα της......
οταν λες μας χαιρετησε με τα βαλιτσακια της τι θες να πεις???Σταμάτησε και μας χαιρέτησε,ήταν με τα βαλιτσάκια της......... ;)
Είχε τις αποσκευές της μαζί.........οταν λες μας χαιρετησε με τα βαλιτσακια της τι θες να πεις???
Υπάρχει εξήγηση.δεν με εχουν συνηθησει οσες εχω περασει να βαζουν κρεμα (πες με τυχερο αλλα ετσι ειναι, σχεδον ποτε καμια δεν εχει βαλει κρεμα οσο εχω περασει)
επ' αόριστο έφυγε τύπε ή θα ξαναγυρίσει κάποια στιγμή;Σταμάτησε και μας χαιρέτησε,ήταν με τα βαλιτσάκια της......... ;)
Θα επιστρέψει το μωρό.............επ' αόριστο έφυγε τύπε ή θα ξαναγυρίσει κάποια στιγμή;
Και μετά μου λες γιατί δε σου γράφω...Στα αρχίδια μας τύπε......σιγά την συμβολή που έχεις στο σάιτ.....![]()
μην του κρατας μουτρα του billakouΚαι μετά μου λες γιατί δε σου γράφω...
Δεν μας είπε,όταν έχω νέα....θα τα γράψω εδώ....ποτε περιπου ξερεις![]()
![]()
![]()
Kαντον moderator αντισθενη τωρα να καθαρισει το θρεντΣτα αρχίδια μας τύπε......σιγά την συμβολή που έχεις στο σάιτ.....
(Sorry,δεν άντεξα)...............![]()
Στα αρχίδια μας τύπε......σιγά την συμβολή που έχεις στο σάιτ.....
(Sorry,δεν άντεξα)...............![]()
2η κατάθεση:
-Καίτη ,Φ-54 (Καλές εντυπώσεις,αν και συναγωνιστής είχε φάει φόλα πριν από εμένα...ίσως τιμηθεί πάλι).
-Νταιάνα ,Φ-56 (Λοιπόν πυρφόροι που δίνατε σήμερα φράγκα και περίμενε ο κόσμος,να βγείτε μετά από 30 λεπτά....συνεχίστε έτσι...)
(Προσπαθούσα από τις 8 να περάσω μαζί της και τα κατάφερα πριν λίγο.....Νομίζετε ότι μπορείτε να περάσετε καλύτερα επειδή σκάτε φράγκα για πιο πολύ χρόνο.... Σας έχω νέα......αγαπούληδες,δεν ισχύει αυτό).......
Αυτά και καληνύχτα σας,πυρφόροι......είστε τυχεροί που είναι Μ.Εβδομάδα..........και δεν θα πω περισσότερα και τέρμα οι λεπτομέρειες από εδώ και πέρα...... ;
με ποια ατομα εχεις ξενερωσει ;