Nομίζω, πως όλοι οι συν

επειδη δεν σε ξερω, αν κανω λαθος για ολα τα παραπανω, ζηταω συγνωμη.
Τέλος πάντων, όλα καλά παλικάρια

επειδη δεν σε ξερω, αν κανω λαθος για ολα τα παραπανω, ζηταω συγνωμη.
Καλημέρα, αγαπητέ Αλκίνοε ούτε έμενα με αρέσουν κάποιες υπερβολικές τιμές αλλά ένα που ο Νικόλας έχει τις θεϊκές υπάρξεις που και αποτελούν εγγύηση και δυο που δεν διαθέτω-και δεν θα την ψάξω και πολύ-τα ανάλογα User name, Password θα αρκεστώ εκεί όπου νιώθω βολικά.
Αυτά και φυσικά όταν θα μπορέσω θα ενημερώσω όχι ως συνεχιστής, συνοδοιπόρος ναι.
Δεν είναι θέμα τιμιότητας, απλά συχαίνομαι τις "μερέντες"...Την καλημερα μου σε ολη την παρεα!ωραιος ο συνgraf αλλα...καλα βρε βρηκες προσβαση απο πισω πορτα και δεν ανοιξες??
πολυ τιμιος εισαι ρε boy....Γιωργο περιμενουμε και απο σενα ενημερωση γιατι οπως διαβαζω οι αποψεις διηστανται...
πλακα κανω graf πολυ καλα κανεις και δεν τρως "μερεντα"Δεν είναι θέμα τιμιότητας, απλά συχαίνομαι τις "μερέντες"...
Καλημέρα, αγαπητέ Αλκίνοε δεν νομίζω να έχω μπερδέψει τις απόψεις που αναλύω, ξέρω πολύ καλά τη γράφω και φυσικά αυτά που γράφω είναι συγκοινωνούντα δοχεία.Φίλε μου άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
Άλλο για "θεϊκές υπάρξεις " δίνω 100- αυτό δικαίωμα σου
και άλλο "δεν διαθέτω τα ανάλογα User name, Password θα αρκεστώ εκεί όπου νιώθω βολικά."
Εδώ, νομίζω, είμαστε όλοι εμείς, οι οποίει πίστεψε με βοηθάμε, πάντα, τους σταθερά νεώτερους φίλους συνπου συμμετέχουν σταθερά και ενημερώνουν εδώ μέσα. Αρκεί φυσικά να έχουν την ανάλογη σοβαρότητα και να ξέρουν ακριβώς τι θέλουν.
Το ίδιο βοήθησαν και εμένα, χρόνια τώρα, δεκάδες άλλοι συνκαι φίλοι ποιά, που με την ευκαιρεία ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Πάντα στην διάθεση σου, λοιπόν.
Καλημέρα, αγαπητέ Αλκίνοε δεν νομίζω να έχω μπερδέψει τις απόψεις που αναλύω, ξέρω πολύ καλά τη γράφω και φυσικά αυτά που γράφω είναι συγκοινωνούντα δοχεία.
Ευχαρίστως θα ήθελα μια βοήθεια σου η πρόταση σου και μην με αρχίσεις στα του προλόγου που κάνουν οι παλιοί στους νεώτερους. Okey μπορεί να μην έχω τις δημόσιες σχέσεις αλλά αυτό όπως και να το κάνουμε ήταν η επιλογή μου και πιστεύω δεν με διαφοροποιεί ως προς τις τάσεις μου τις οποίες και έχω εκφράσει. Αν κοιτάξεις σε παλιότερα ποστ θα δεις πως μόνο ειρωνικά σχόλια εισέπραξα από ορισμένους-οι εξαιρέσεις υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα-οπότε δεν νομίζω να έχω μπερδέψει κάτι.
Εδώ υπάρχουν τρεις μύθοι, εκ των οποίων οι δυόμισυ έχουν καταρρεύσει:Καλημέρα, αγαπητέ Αλκίνοε ούτε έμενα με αρέσουν κάποιες υπερβολικές τιμές αλλά ένα που ο Νικόλας έχει τις θεϊκές υπάρξεις που και αποτελούν εγγύηση και δυο που δεν διαθέτω-και δεν θα την ψάξω και πολύ-τα ανάλογα User name, Password θα αρκεστώ εκεί όπου νιώθω βολικά.
Αυτά και φυσικά όταν θα μπορέσω θα ενημερώσω όχι ως συνεχιστής, συνοδοιπόρος ναι.
Καλημέρα. Τα μαγαζιά Τετάρτη θα είναι κανονικά ανοιχτά, γνωρίζει κανείς;
Μάλλον, για καλό και κακό πάρε ένα τηλέφωνο, εκεί που θες να πας.
Ναι, σίγουρα, απλά ρώτησα και εδώ μήπως κάποιος γνωρίζει. Επειδή για την Μαριάννα δεν μπόρεσα να βρω άκρη, γνωστός μου είπε πως στην Καλαβρύτων έχει ωραία μουνιά. Αλλά διάβασα πριν πολλές σελίδες στο site τα χειρότερα. Τί λέτε;
Εδώ υπάρχουν τρεις μύθοι, εκ των οποίων οι δυόμισυ έχουν καταρρεύσει:
-Θεϊκές υπάρξεις. Έτσι πίστευα κι εγώ μέχρι πριν 3 χρόνια περίπου. Μέχρι που βρήκα σε τακτική βάση κοπέλες που τριγυρνούσαν (και τριγυρνούν ακόμη) και σ' άλλα μαγαζιά..
-User name, Password . Κάποτε για τον Νικόλα χρειαζόσουν 3 passwords και ανάλυση αμφιβληστροειδους. Το δε μαγαζί του ήταν το απόλυτο άβατο για τους μη μυημένους. Αν έχεις υπομονή, ψάξε ποστς πριν από 5-6 χρόνια. Τώρα...αγγελία, website, κλπ
-υπερβολικές τιμές . Εδώ ανθίσταται ακόμη, ίσως κάπου πρέπει να περισώσει και κάποια προσχήματα. Αλλά, πρώτον μείωσε κι αυτός τιμές και δεύτερον υποτίθεται ότι διαφημίζει πρόγραμμα στην αγγελία για 30 ευρώ. Εντάξει κανείς δεν θα πάει στο Νικόλα για μασάζ των 30 Ευρώ, αλλά το νερό στο κρασί είναι φανερό.
Τα πάντα ρει...
(...)Μολίς δεν πας περιμένουμε να μας γράψεις, την εμπειριά σου.
Όλα τα μαγαζία Andrea76, έχουν όμορφες κοπέλες, τα δύο σου μάτια, θα είναι ο καλύτερος οδηγός για σένα.
Ο καθένας, από εμάς, καλοπροαίρετα ή μη, θα πει την γνώμη του.
Όλα τα μαγαζία Andrea76, έχουν όμορφες κοπέλες, τα δύο σου μάτια, θα είναι ο καλύτερος οδηγός για σένα.
Ο καθένας, από εμάς, καλοπροαίρετα ή μη, θα πει την γνώμη του
"Όλοι έχουν κι από μια γνώμη..."Δεν διαφωνώ βέβαια με τον Παβλούκο. Όλοι έχουν κι από μια γνώμη. Καμμιά φορά έχει σημασία ποιός λέει τι. Εγώ θα τόνιζα λίγο διαφορετικά...