Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
δικιο εχεις..λες να ειναι και κλειστα;;;ολες οι πουτανες ειναι της εκκλησιας παιζει να πανε και εκκλησια,φορανε κ σταυρους κλπμεγαλη δευτερα τυπε? :S
Μόνο Μ.Παρασκευή....."νηστεύω" ψηλέ.....μεγαλη δευτερα τυπε? :S

Απλά αύριο θα κατέβω.....τα λέμε άλλη μέρα.....δουλεύω αυριο μπιλη σημερα δν μπορεις;

δικιο εχεις..λες να ειναι και κλειστα;;;ολες οι πουτανες ειναι της εκκλησιας παιζει να πανε και εκκλησια,φορανε κ σταυρους κλπ
γιαυτο η κοινωνια παει κατα διαολουΜόνο Μ.Παρασκευή....."νυστεύω" ψηλέ.....![]()
Δεν με λες και "Θρήσκο"...................γιαυτο η κοινωνια παει κατα διαολου
ειναι συμπεριφορα της νεολαιας αυτη :-

μπουκερΣε εταιρία στοιχημάτων δουλεύεις;![]()
τυπε χτες και ειχαμε και μια ανασταση στο σαιτΔεν με λες και "Θρήσκο"...................![]()
![]()
![]()

μπουκαδορος τυπε?μπουκερ
ανωμαλεΘέλω να πάω να γαμήσω την Καιτούλα,στο 54...πολύ ωραίο πιπινάκι.........![]()
τυπε χτες και ειχαμε και μια ανασταση στο σαιτ
μαζι με τον λαζαρο αναστηθηκε και ο 3λαλουν
μεγαλη η χαρη Του Νωντα![]()
Ελπίζω να συναντήσω Τον Νώντα αύριο........να μου δώσει δύναμη.......τυπε χτες και ειχαμε και μια ανασταση στο σαιτ
μαζι με τον λαζαρο αναστηθηκε και ο 3λαλουν
μεγαλη η χαρη Του Νωντα![]()

οχι τύπε,εγω δραστηριοπιουμαι στην νομιμοτηταμπουκαδορος τυπε?![]()
Αφού με ξέρεις........θέλω πιπινάκια...... Πάντως η Καιτούλα φαίνεται καλή...είχε και το σωστό βλέμμα....... ;)ανωμαλε
εγω τύπε απο μιλφ και πανω!!!!Αφού με ξέρεις........θέλω πιπινάκια...... Πάντως η Καιτούλα φαίνεται καλή...είχε και το σωστό βλέμμα....... ;)
Εγώ από προ-milf και κάτω...................εγω τύπε απο μιλφ και πανω!!!!