DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 557
- Like
- 90.096
- Πόντοι
- 48.067
Μια χαρά είναι......δυναμίτης...........![]()
billy τελευταια φορα που πηρα την εμανουελα πριν κανα μηνα, η γλωσσα της εφτασε στον οισοφαγο μου

Μια χαρά είναι......δυναμίτης...........![]()
Τα ίδια και εμένα.....επέμενε πως η πούτσα μου δεν είχε καυλώσει 100% και κοπανιόταν σαν λυσσασμένη........billy τελευταια φορα που πηρα την εμανουελα πριν κανα μηνα, η γλωσσα της εφτασε στον οισοφαγο μουμου στηνοταν στα τεσσερα και μου φωναζε να την γαμαω πιο δυνατα...δεν εγραψα κριτικη γιατι κανενας δε θα πιστευε αυτα που θα εγραφα.. :S :S
Σου έδωσε και γλωσσόφιλα ρε τύπε; Τι σκ@τά, μόνο σ' εμένα έκανε νερά; :Sbilly τελευταια φορα που πηρα την εμανουελα πριν κανα μηνα, η γλωσσα της εφτασε στον οισοφαγο μουμου στηνοταν στα τεσσερα και μου φωναζε να την γαμαω πιο δυνατα...δεν εγραψα κριτικη γιατι κανενας δε θα πιστευε αυτα που θα εγραφα.. :S :S
Δεν τα κάνουν σε όλους ρε φίλε......αν έχουν καύλες μόνο......μην το παίρνεις προσωπικά! :SΣου έδωσε και γλωσσόφιλα ρε τύπε; Τι σκ@τά, μόνο σ' εμένα έκανε νερά; :S
Όταν λες όχι σε όλους, εννοείς ότι τα κάνουν μόνο σε όσους συμπαθούν ή γενικά όταν τυχαίνει να έχουν καύλες;Δεν τα κάνουν σε όλους ρε φίλε......αν έχουν καύλες μόνο......μην το παίρνεις προσωπικά! :S
Ηρέμησε φίλε μου και ότι είναι να έρθει...........θα έρθει.....δεν θέλω να γράφω εδώ πράγματα για τα κορίτσια.....διαβάζουν και μαλάκες! Μετά πάνε και ζητάνε τα ίδια και παίρνουν πούλο......Όταν λες όχι σε όλους, εννοείς ότι τα κάνουν μόνο σε όσους συμπαθούν ή γενικά όταν τυχαίνει να έχουν καύλες;
με έχετε βαλει σε μεγαλους πειρασμους για την εμμανουελα.κανει ακαποτο τσιμπουκι??Τα ίδια και εμένα.....επέμενε πως η πούτσα μου δεν είχε καυλώσει 100% και κοπανιόταν σαν λυσσασμένη........![]()
![]()
![]()
Έπεσε γαμήσι τρελό......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω πειστευω οτι διαλεγουν αναλογα με την καθαριοτητα του πελατη.στο μουνι τους αν ο αλλος ειναι ομορφος η ασχημοςΔεν τα κάνουν σε όλους ρε φίλε......αν έχουν καύλες μόνο......μην το παίρνεις προσωπικά! :S
Δυστηχώς κατά τις 17:00 θα πρέπει να φύγω.... 1000 ευχαριστώ για όλα!!!! Περιοχή να πώ φυλής ή μεταξουργείο? Κάτι εκεί πολύ κοντά για να μην βγώ κάρτα ? ;)
και να του πει να τον αφησει φυλης σιγα τι θα γινει.Πήγαινε Φυλής καλύτερα. Πες στο ταξί να σε αφήσει στην πλατεία Βικτωρίας. Ο δρόμος που περνάει ακριβώς κάτω από την πλατεία είναι η Αριστοτέλους και αμέσως πιο κάτω (παράλληλη στην Αριστοτέλους) θα βρεις την οδό Φυλής.
Ηρέμησε φίλε μου και ότι είναι να έρθει...........θα έρθει.....δεν θέλω να γράφω εδώ πράγματα για τα κορίτσια.....διαβάζουν και μαλάκες! Μετά πάνε και ζητάνε τα ίδια και παίρνουν πούλο......![]()
εμενα το μονο που δεν μου αρεσει ειναι η ποντικοφατσα της
Η Εμανουελα ειχε μπει 6 παρα 5 και εφυγε 6 και 20 ενα απογευμα σε μενα.Ηταν καυλωμενο το καυλοραπανοσκηνικα που απλα καθονται και λογω εξωτερικων παραγοντων (καυλες-γουστα-αν ειναι ωρα αιχμης στον οικο-τσατσαδες-υπομονετικες και μαλακισμενες)
![]()
ποντικινα στα τσιμπουκια ομωςεμενα το μονο που δεν μου αρεσει ειναι η ποντικοφατσα της
ομορφες εποχες ηταν οταν εδινε το ''πισω συστημα''.
Διαλογος του κωλου στο 59 επανω οταν δουλευε
-Να παρω το κωλαρακι σου τωρα..
Εμανουελα: Μα δεν κανω κωλο
-Την προηγουμενη φορα θυμασαι που σε πηρα απο κωλο?
Εμανουελα: Ναι? Α,ενταξει τοτε
![]()
![]()
![]()
γουσταρεις ακα τύπε;;;;με έχετε βαλει σε μεγαλους πειρασμους για την εμμανουελα.κανει ακαποτο τσιμπουκι??
πες τα δικε μου!!!! ολα μετρανεΔεν τα κάνουν σε όλους ρε φίλε......αν έχουν καύλες μόνο......μην το παίρνεις προσωπικά! :S
παντως αυτην παρολο που δεν την εχω παρει μεσα κατι με τραβαει πανω της σαν γυναικα.ειναι αρκετα συμπαθητικη.ομορφες εποχες ηταν οταν εδινε το ''πισω συστημα''.
Διαλογος του κωλου στο 59 επανω οταν δουλευε
-Να παρω το κωλαρακι σου τωρα..
Εμανουελα: Μα δεν κανω κωλο
-Την προηγουμενη φορα θυμασαι που σε πηρα απο κωλο?
Εμανουελα: Ναι? Α,ενταξει τοτε
![]()
![]()
![]()