Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Πας να με καλοπιάσεις εεε???αλεπουδέλη...![]()
ρε συ περαστικα στη κορουλα σου κιολας.το πρωι που το εγραψες εμαθα οτι εισαι παντρεμενος.
Θα το είχες χάσει το γκομενάκι...

Πας να με καλοπιάσεις εεε???αλεπουδέλη...![]()
ρε συ περαστικα στη κορουλα σου κιολας.το πρωι που το εγραψες εμαθα οτι εισαι παντρεμενος.

Σ'ευχαριστώ...μην ανησυχείς,δεν σε παρεξηγεί κανένας...Από τη στιγμή που δεν έχω το παλιό το άβαταρ, υποθέτω ότι σας αρέσουν οι μουσικές μου, για να σφάζονται παλικάρια στην ποδιά μου!!!(πλάκα κάνω, μη με περάσετε και για καμμιά ψωνάρα...)
Για αρρώστιες ακούω... Περαστικά κι από μένα!
Πας να με καλοπιάσεις εεε???αλεπουδέλη...ευχαριστώ ρε συ...έχει χάρη που είσαι καλό παιδί και θα κάνω μια παραχώρηση...αλλίωωωςςςς....
Θα το είχες χάσει το γκομενάκι...![]()
![]()
![]()
![]()
οχι ρε συ δε παρεξηγουμε εμεις.παμε να παιξουμε μουσικουλα.ωραια κομματια βαλαμε πριν.Από τη στιγμή που δεν έχω το παλιό το άβαταρ, υποθέτω ότι σας αρέσουν οι μουσικές μου, για να σφάζονται παλικάρια στην ποδιά μου!!!(πλάκα κάνω, μη με περάσετε και για καμμιά ψωνάρα...)
Για αρρώστιες ακούω... Περαστικά κι από μένα!
και εγω απο αυτη τη ταινια εμπνευστικα το νικ μου velvet.απτις αγαπημενες μου αν οχι η αγαπημενη μου.φοβερο κομματι οντως.Ο Ρέκβιεμ εμπνεύστηκε από το όνομά μου, κι εγώ από το δικό του.
Κορυφαίο κομμάτι, κορυφαία ταινία.
Δυστυχώς "παραφορέθηκε" και ψιλοξεφτιλίστηκε από κάτι Παπακαλιάτηδες κι άλλα σούργελα, αλλά την αξία του δεν την χάνει.
Requiem for a dream - Clint Mansell
[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value=""></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]
για να κανω πιο αισθησιακη την ατμοσφαιρα...![]()
![]()
[youtube=425,350]yvt_43jM_FA[/youtube]
Αmanda lear - give a bit of mmm to me
Την είδες και προξενήτρα τώρα?Με συγκινήσατε ρε πσλιόπαιδα... :'( :'( :'(
Αντε παιδιά...κι εγώ κουμπάρος
Velvet καλή μου,γνωρίζεις φαντάζομαι ότι ο κουμπάρος και η κουμπάρα...![]()
Με συγκινήσατε ρε πσλιόπαιδα... :'( :'( :'(
Αντε παιδιά...κι εγώ κουμπάρος
Velvet καλή μου,γνωρίζεις φαντάζομαι ότι ο κουμπάρος και η κουμπάρα...![]()
πω πω τι εβαλες τωρα.ειχα φαει κολλημα με αυτο το κομματι.Και συνεχίζουμε το πρόγραμμά μας στο ίδιο κλίμα...
Του έρωτα και της φωτιάς - ΑΝΕΜΟΣ
[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value=""></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]