Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
του κανανε βουντου οι κοσμιστες επειδη πηδαει το ρωσσικο μουνετοΒουντού μας έκαναν οι πουστηδες.....................

Αυτό ξαναπέστο! Είχαμε λογικά μία θέση στο βάθρο με άνεση.....Γαμώτο......Βουντού μας έκαναν οι πουστηδες.....................

Ξύπνα τον να ρίξει Νωντοκατάρα σε Reb Bull κτλ..............του κανανε βουντου οι κοσμιστες επειδη πηδαει το ρωσσικο μουνετο![]()
....κοιμαται και ο ΝΩΝΤΑΣ αλλιως θα του εδινε την ευλογια του και θα τους περναγε ολους σε ενα γυρο![]()

Πολυ ατυχία.......και του Μάσσα η αεροτομή,έχει θέμα.................Αυτό ξαναπέστο! Είχαμε λογικά μία θέση στο βάθρο με άνεση.....Γαμώτο......![]()
![]()

Πολυ ατυχία.......και του Μάσσα η αεροτομή,έχει θέμα.................![]()
![]()
![]()
![]()

Μπα......αυτούς δεν τους πιάνει τίποτα!!!Και αν πιάσει κάτι,στον Webber θα πάει,τον άλλον δεν τον αγγίζει,ούτε ο..............άνεμος.......τον βλέπει και.........Ξύπνα τον να ρίξει Νωντοκατάρα σε Reb Bull κτλ..............![]()
![]()
![]()
![]()

Έχεις ιδέα από Νωντα,φίλε μου?Μπα......αυτούς δεν τους πιάνει τίποτα.Και αν πιάσει κάτι,στον Webber θα πάει,τον άλλον δεν τον αγγίζει,ούτε ο..............άνεμος.......τον βλέπει και.........![]()

Α,εσύ είσαι ο υπεύθυνος....εεε???
Οχι,αλλά αν είναι έτσι,πες του να κάνει κάτι γρήγορα!!!Έχεις ιδέα από Νωντα,φίλε μου?![]()
![]()
![]()

Δυστυχώς γίνονται..... >Αυτά δεν γίνονται................ρε πούστη.........................

δεν ξυπναει και ο ΝΩΝΤΑΣ τυπε.... :- εφαγε 11 φαλαφελ κοτο και 2 τοστακια για μεσημερι και εχει ναρκωθει.... :-Αυτά δεν γίνονται................ρε πούστη.........................
Βρήκε την μέρα και αυτός.....Κάντε θόρυβο να ξυπνήσει.....δεν ξυπναει και ο ΝΩΝΤΑΣ τυπε.... :- εφαγε 11 φαλαφελ κοτο και 2 τοστακια για μεσημερι και εχει ναρκωθει.... :-

Τον ήπιαμε σήμερα τύπε............ :SΒρήκε την μέρα και αυτός.....Κάντε θόρυβο να ξυπνήσει.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έχει κάνει και σεξ.......κατάλαβα δικέ μου.................δεν ξυπναει και ο ΝΩΝΤΑΣ τυπε.... :- εφαγε 11 φαλαφελ κοτο και 2 τοστακια για μεσημερι και εχει ναρκωθει.... :-

Ετσι φαίνεται....... :-Τον ήπιαμε σήμερα τύπε............ :S