Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 287 άτομα (22 μέλη και 265 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
11.170
Κριτικές
496
Like
62.318
Πόντοι
39.662
πολλους οικους με ελευθερο στοματικο στο 10ρικο βλεπω και ανησυχω,ειδικα οταν εξυπηρετουν και πακια.
οχι μονο με καποτα αλλα ουτε απ'εξω δεν περναω...
 

Επισκέπτης
Ιάσονος 20 δεξιά (ισόγειο): Η Κορίνα˙ μία νεαρή με μαύρο ίσιο μαλλί κάτω απ' τους ώμους, όμορφο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, ωραίο κορμί με λίγα πιασίματάκια στους γοφούς. Απλό στα 10.

Αυτή δεν ήταν η Κορίνα αλλά η Φλωρίνα. Η Κορίνα έφυγε την Τετάρτη για Ρουμανία και θα απουσιάσει για 10 μέρες. Αγάπες μου γλυκές (και οι δύο)...   :smitten:


Μεγάλου Αλεξάνδρου 17: Η 27χρονη μολδαβή Σάρρα˙ ψηλή κοπέλα με καστανό μαλλί μέχρι τους ώμους, μεσαίο στήθος. Απλό στα 10.

Επειδή το έχεις γράψει πολλές φορές και είναι προφανώς λάθος... Η Σάρα πρέπει να είναι τουλάχιστον 10 χρόνια μεγαλύτερη από την ηλικία που γράφεις.


Κατά τα άλλα, άξιος.   :sunglasses:
 

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Μηνύματα
5.099
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
πολλους οικους με ελευθερο στοματικο στο 10ρικο βλεπω και ανησυχω,ειδικα οταν εξυπηρετουν και πακια.
οχι μονο με καποτα αλλα ουτε απ'εξω δεν περναω...
πολλους απο αυτους τους οικους δεν δεχονται πακια πλεον
 

Επισκέπτης
Λεωνίδου 28 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Αλλη μία Μαρία˙ με καστανά ίσια μακριά μαλλιά κάτω απ' τους ώμους, όμορφο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, ωραίο κορμί. Ψηλή πάνω στους κοθόρνους. Απλό στα 10.

Πρόκειται για τη μελαχρινή κούκλα Μαρία που εμφανιζόταν μαζί με την Ιωάννα στο Κολωνού 30 όροφο. Βαρέθηκε να έρχεται δεύτερη γιατί κατάλαβε ότι αξίζει να είναι πρώτη.  :sunglasses:

Η άλλη μελαχρινή κούκλα Αιμιλία που εμφανιζόταν στο Λεωνίδου 28 ισόγειο πιάστηκε σε έφοδο της αστυνομίας να δουλεύει χωρίς χαρτιά (όπως οι περισσότερες) και απελάθηκε.
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Η καθιερωμένη βόλτα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε τόσο Φυλής και πέριξ όσο και Μεταξουργείο.
Ξεκίνημα απο Αλκιβιάδου 16Α όπου και δούλευε η μιλφ Αλίνα γνωστή κυρίως απο το Φώκαιας 27 υπόγειο που δούλευε παλιότερα αλλά και απο αυτά τα σπιτάκια.Παχουλή με καστανόξανθα λιτά μαλλιά,Ρωσόφωνη, αδιάφορη. Πρόγραμμα γυμνό τσιμπούκι και κώλος.Στο μεσαίο είχε κλασσικά 2 κοπέλες την Ίρινα,μιλφ με κοντά καστανόξανθά μαλλιά,γεματούλα,αδιάφορη με κώλο και γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι μαζί με την Καρολίνα,νεαρή,γεματούλα,με όμορφες μεγάλες βυζάρες,καρέ μαύρα μαλλιά και όμορφο πρόσωπο, Γυμνό τσιμπούκι και ισπανικό τελειωτικό.Η Καρολίνα παρόλο οτί είναι παχουλή βλέπεται σε σχέση με την Ίρινα. Στο 16Γ ήταν η Κατερίνα η "Σέρβα".
Στο Διδύμου 18 υπόγειο ήταν η Σύλβια η Βουλγάρα κλασσικά.Στο Διδύμου 16Α δυστυχώς η Βικτώρια η καινούρια έλειπε και αντ'αυτής ήταν η ώριμη Νίκη,κανονικών κιλών με καρέ ξανθά μαλλιά και κορμί χαλαρό και η Αλίνα η γνωστή μιλφ με το κοντό ξανθό μαλλί, τις βυζάρες και την χαρακτηριστική μύτη.
Στο Διδύμου 20 ήταν η Άννα, μιλφ,λεπτή,με όμορφο μαυρισμένο κορμί με σολάριουμ,μικρά σιλικονούχα στήθη,μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους και έκφυλο πρόσωπο.Η πρώτη κατάθεση έγινε ξανά σε αυτήν την κοπέλα.Πέρασα πολύ καλά.
Συνέχεια στο Διδύμου 8 ισόγειο όπου και δούλευε η Ρωσόφωνη μιλφ,Αννίτα γνωστή απο το Αλκιβιάδου 16Γ κυρίως. Ο όροφος και τα επτάρια κλειστά.
Στο Φυλής 40 ήταν η Πατρίτσια κοπέλα γεματούλα με καστανόμαυρα μαλλιά με πρωκτικό και γυμνό τσιμπούκι.Δούλευε και παλιότερα στην αλυσίδα.
Στο Φυλής 54 ήταν η Γίαννα,πρόκειται για κοπέλα ψηλή,κανονικών κιλών,με μαύρα λιτά μαλλιά μέχρι τους ώμους.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 56 ήταν η Λάουρα,κοπέλα,λεπτή,λευκή,με κατάξανθα καρέ μαλλιά,όμορφο κορμί και πρόσωπο.Απλό πρόγραμμα και αυτή.
Στο Φυλής 66Α ήταν οι 2 καινούριες κοπέλες της αλυσίδας 54,56,66Α. Η Κάρμεν η οποία είναι λεπτή,λευκή,με μαύρα λιτά μακριά μαλλιά έως τις πλάτες,κορμί γεμάτο με τατού,πρόσωπο τραχύ με στίγματα,όμορφο όμως σκυλέ καβλωτικό.Απλό πρόγραμμα.Έχει δουλέψει προσφάτως και στο Φυλής 59 στον όροφο με ένα μεγάλο διάστημα διακοπής. Την παρατήρησα προσεκτικά και δεν μπορώ να πω ότι αυτή η κοπέλα είναι η Κάρμεν που δούλευε παλιότερα στο Φυλής 65 όροφος και πήγε Ηράκλειο μετά.Πρόκειται σίγουρα για άλλη κοπέλα.Θα την έχω στα υπόψιν πάντως.Μαζί της η καινούρια Ντιάνα,κανονικών κιλών δηλαδή λίγο πιο γεμάτη από την Κάρμεν,με καρέ καστανόμαυρα μαλλιά,όμορφο σώμα και αυτή και πρόσωπο τραχύ σκυλέ καβλωτικό με στίγματα και αυτή.Και οι 2 κουκλάρες αλλά η ομορφότερη για τα γούστα μου είναι σίγουρα η Κάρμεν.
Στο Φώκαιας 17 ήταν η Ξένια,κοπέλα με φουντωτά,καστανόμαυρα λιτά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,κανονικών κιλών με πιασιματάκια.Απλό πρόγραμμα.
Στο Φώκαιας 19 κλασσικά η Ρωξάνη μαζί με την Άννα την "Θεσσαλονικιά" η οποία είναι κανονικών κιλών με καστανά μαλλιά και εμφάνιση καθημερινής κοπέλας.,
Στο Φώκαιας 27 ισόγειο η Μαρία απο Αλβανία,κοντή,με κοντά ξανθά μαλλιά και πειραχτήρι γενικά για να μπεις στο δωμάτιο.Κατόπιν συνεννόησης κάνει γυμνό τσιμπούκι.Υπηρεσία ήταν η παλιά καραβάνα ο Άρης.
Στο 'Ελλης 3 ήταν η Χριστίνα,κοπέλα Ρωσόφωνη,ψηλή, κάπως γεματούλα,με καστανόμαυρα λιτά μακριά μαλλιά έως τις πλάτες.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Η κοπέλα αυτή είναι γνωστή απο τα Διδύμου 20 & Αγκύρας όταν είχε ξεκινήσει με αρκετά μέτριες υπηρεσίες όταν την είχα πάρει.Έπειτα έκανε και ένα πέρασμα απο το Κων/πόλεως 166 ισόγειο.Δεν ξέρω αν απο τότε που την πήρα έχει βελτιωθεί.
Στο Αχαρνών 85 ήταν κλασσικά η Ρωσόφωνη μιλφ Μαργαρίτα,ψηλή,πληθωρική,με καρέ ξανθά μαλλιά και υπηρεσίες στούντιο όπως είπε η υπηρεσία,συμπεριλαμβανομένου μασάζ,γυμνού τελειωτικού τσιμπούκιού,τελειωτικού ισπανικού.
Κάθοδος στο Μεταξουργείο όπου εκεί η ποιότητα των προσφερομένων κορασίδων παραμένει σε αρκετά χαμηλά επίπεδα.Με λίγες σαφώς εξαιρέσεις που και αυτές μέσα στο δωμάτιο σίγουρα θα είναι φόλες.
Τα Μεγ Αλεξάνδρου 20 κλειστά.Το Μεγ Αλεξάνδρου 22 ισόγειο είχε την Γεωργία ή αλλιώς Γωγώ που δουλεύει και στα εικοσάρια και κυρίω στο υπόγειο. Είναι κοντή,μελαμψή,πιθανόν αθίγγανη απο Αλβανία,με μονοκόμματο σώμα. Αρκετά μέτριας εμφάνισης κοπέλας.Ως αντιστάθμισμα προσφέρει  φουλ στο δεκάρικο,κώλο και γυμνό τσιμπούκι.Στον όροφο ήταν η γνωστή υπέρβαρη,με τα κοντά καστανά μαλλιά και τις κρεμαστές μεγάλες βυζάρες.Αδιάφορη.Μαρία νομίζω την λένε.Κώλος στο δεκάρικο.
Στο Μεγ Αλεξάνδρου 15 2 κοπέλες. Η μιλφ Βίκυ,ψηλή,με καστανό μαλλί πιασμένο,λευκή,γεμάτη,αυγουλομάτα με μεγάλο κεφάλι.Μαζί της η γκράνυ Γιάννα,Ρωσόφωνη και αυτή με κοντά ξανθά μαλλιά και γυμνό τσιμπούκι στο δεκάρικο.Η Γιάννα είχε κάνει και ένα πέρασμα απο τα Αγκύρας.
Στο Κολωνού 53 ήταν η Φωτεινή Γκμοχ μαζί με την Ελένη Ρωσόφωνη και αυτή,ψηλή,πιο νεαρή απο την Γκμοχ,με καρέ καστανά μαλλιά και πρόσωπο τραχύ και άσχημο.
Στο Κολωνού 47 ισόγειο ήταν κοπέλα κοντή,γεματούλα,με καρέ καστανά μαλλιά αδιάφορη.Απλό πρόγραμμα.
Στο Κωλοκυνθούς 38 ισόγειο είχε την Μαρία απο Βουλγαρία.Πρόκειται για αθίγγανη μιλφ,μελαμψή,με μαύρα μαλλιά πυκνά έως τους ώμους,γεματούλα,με μαύρο ολόσωμο.Γνωστή και απο το Αχιλλέως 40 καθώς και αυτά τα 2 σπιτάκια.Στο δεκάρικο πρόσφερει γυμνό τσιμπούκι και κώλο. Βέβαια κάποιος θα πρέπει να κατανικήσει το θέμα της εμφάνισης για να περάσει μέσα και να τα απολαύσει. Στον όροφο κλασσικά η Άντζελα, έχει μπαστακωθεί έκει τον τελευταίο καιρό,κοπέλα ελαφρώς γεμάτη,με κοντά καστανόξανθά μαλλιά,ολόσωμο. Στο δεκάρικο προσφέρει γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό, πέφτει αργά (το γαμήσι εννοεί) σύμφωνα με τον τσάτσο.
Στο Κωλοκυνθούς 63 στο αριστερό,ήταν ημεδαπή μιλφ της κακιάς ώρας,γεματούλα,με κοντά μαύρα μαλλιά.Στο δεκάρικο κάνει τα πάντα γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και κώλο ως δέλεαρ για να μπεις. Προτιμώ να τον κόψω και να τον πετάξω στα σκυλιά να τον φάνε! Χά!Χα! Στο ευθεία μπροστά κλασσικά η Εμμανουέλα,αθίγγανη με μαύρα λιτά μακριά μαλλιά,κιλάκια αρμονικά κατανεμημένα,βυζάρες και γενικά καμπυλάτη.
Στο Ιάσωνος 44 στο δεξιά ήταν η Αλεξάνδρα η γνωστή υπέρβαρη,με λευκό δέρμα και ξανθά λιτά μαλλιά μέχρι τους ώμους.Κώλος στα 15.Απλό στα 10.Στον όροφο του 46 που δούλευε παλιότερα ανακοίνωνε και γλωσσόφιλα καθώς και αυταρχικό για όσους ενδιαφέρονται.Στο αριστερό ήταν κλασσικά η Αλέξια,κοπέλα με πλαδαρό παχουλό σώμα,μακριά μαύρα μαλλιά γνωστή απο Ιάσωνος 27 υπόγειο καθώς και τα 46 προσφάτως.
Στο Ιάσωνος 46 όροφος ήταν η Αλεξάνδρα,αθίγγανη,με πιασιματάκια χωρίς να θεωρείται παχουλή και μαύρα μαλλιά.Αρκετά σκερτσόζα στο σαλονάρισμα της.Δουλεύει τόσο σε αυτό το μαγαζί όσο και στο Ιάσωνος 36 τα απογεύματα.
Στο μεσαίο ήταν η Αλίνα υπέρβαρη με ενδιαφέρουσες βυζάρες και μαύρα μαλλιά.Κάνει γυμνό τσιμπούκι στα 15 και απλό στα 10 ενώ στα Έλλης 3 ή στο Διδύμου 18 υπόγειο όταν δουλεύει κάνει στο εικοσάρικο και γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Στο αριστερό ισόγειο ήταν η Ιωάννα κλασσικά, απο Μεγ Αλεξάνδρου 22Α&Β, Φυλής 86Α&Β, Ιάσωνος 37 όροφος κυρίως αλλά και ισόγειο, τα Ιάσωνος 44, καθώς και εδώ.
Κορμί με καμπύλες χωρίς να θεωρείται χονδρή,βυζάρες,μαλλιά καστανόξανθα πιασμένα πίσω.Στο δεκάρικο ανακοινώθηκε κώλος αυτή την φορά ενώ παλιότερα με 15 έκανε γυμνό τσιμπούκι και κώλο. Μαζί της ήταν η Μίες αθίγγανη υπέρβαρη,με μαύρα μαλλιά λιτά κάτω απο τους ώμους, αδιάφορη
Στο Ιάσωνος 36 ήταν η γκιλφ Έρρικά,κανονικών κιλών,λευκή,με ξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά καθώς και η Μαρίνα κοντή,νεαρή,με καστανόξανθά μαλλιά πιασμένα,πιθανόν αθίγγανη,με τατού πίσω στην μέση.Απλό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 27 υπόγειο η καινούρια κοπέλα που είδα και την άλλη φορά.Κοντή,με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους,βυζάρες, κανονικών κιλών προς το γεμάτο.Προσφέρει κώλο στο δεκάρικο νομίζω με επιφύλαξη.
Στο Λεωνίδου 28 ισόγειο η καινούρια κοπέλα που δουλεύει εκεί κοντά ένα μήνα.Μαύρα μαλλιά μακριά έως τις πλάτες,κανονκών κιλών προς το λίγο γεμάτο,απλώς νόστιμη.Ο όροφος κλειστός.
Στο Ιάσωνος 20 ριστερά με τον ανελκυστήρα κοπέλα καινούρια με μακριά κόκκινα μαλλιά λιτά έως τις πλάτες,λευκή,κανονικών κιλών προς το γεμάτο μέτριας εμφανίσεως με απλό πρόγραμμα. Ορεσίβιο παρουσιαστικό.
Τα Κολωνού 27όλα κλειστά.Το Κολωνού 11 όροφος είχε κοπέλα κανονικών κιλών,με καστανόξανθα πιασμένα μαλλιά,τραχύ πρόσωπο μάλλον απο Αλβανία. Μέτρια προς νόστιμη.Ανακοινώθηκε κώλος στο δεκάρικο.Έχει δουλέψει και στο Μεγ Αλεξάνδρου 20 υπόγειο.Στο ισόγειο κλασσικά,το λεπτό πιπίνι με τα καρέ μαύρα μαλλιά.Νοστιμούλα με απλό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 15 αριστερά κοπέλα με ξανθά πιασμένα μαλλιά παχουλή,με βυζάρες αδιάφορη.Στο δεξιά κοπέλα με ξανθά πιασμένα μαλλιά,λίγο πιο αδύνατη απο την άλλη και με πιο σκούρο χρώμα δέρματος.Και οι 2 αδιάφορες.
Στο Ιάσωνος 37 όροφος αθίγγανη η ίδια με την άλλη φορά,κοντή,μελαμψή,με πιασμένα μαύρα μαλλιά,αδιάφορη με κώλο στο δεκάρικο.
Το Ιάσωνος 1 αριστερά παραμένει κλειστό.Το μεσαίο στα δεξιά είχε την Αντζελίνα απο το Περδικάς 3 αριστερό παλίοτερα και τώρα στα Ιάσωνος 1. Πρόκειται για κοπέλα με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους,piercing, νοστιμούλα με απλό πρόγραμμα.Στο αριστερό ήταν η καινούρια κοπέλα που είχα δει πριν μία εβδομάδα στο δίπλα ισόγειο.Με ξανθά λιτά μακριά μαλλιά έως τις πλάτες,τριάρια βυζιά ελαφρώς πεσμένα,κανονικών κιλών με φαρδιά περιφέρεια και τατού πίσω στην μέση.Στο αριστερό ισόγειο 2 κοπέλες η Σοφία υπέρβαρη με καρέ μαλλί καθώς και μία άλλη λίγο πιο αδύνατη με καστανόμαυρα μαλλιά μέχρι τις πλάτες,αμφότερες αδιάφορες.
Στο Περδίκας 3 αριστερά η Μαρία καινούρια κοπέλα,δουλεύει ένα μήνα,κοντή,με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους λευκή,με κάποιο μικρό πρόβλημα στην μέση.Στο δεξιά ήταν η Ρίτα,μιλφ, Ρωσόφωνη γνωστή απο τα Βέργας 6. Εδώ κάνει γυμνό τσιμπούκι με δέκα ευρώ.Την περασμένη εβδομάδα είχε ανακοινωθεί και τελειωτικό.Γεματούλα,με καστανόξανθα μακριά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,κορμί σφιχτό με καμπύλες.
Στο Κεραμικού 15 ισόγειο κοπέλα εμφανίσιμη η καλύτερη που είδα μαζί με την Ίρις.Αθίγγανη,λεπτή,μελαμψή,με πιασμένα μαύρα μαλλιά,καινούρια δεν την έχω ξαναπετύχει κάπου.Απλό πρόγραμμα στο δεκάρικο.Στον όροφο κλασσικά η Καμέλια,ψηλή,κανονικών κιλών με πιασίματα και μαύρα μακριά μαλλιά.Μέσα κάνει τα απολύτως βασικά και τίποτε περισσότερο στο απλό πρόγραμμα.
Στο Κεραμικού 13 όροφος ανέβηκα και εγώ να εποπτεύσω την καινούρια με το όνομα Κίτυ. Όντως πρόκειται γα την Ίρις η οποία έχει ωραίο μαυρισμένο κορμί με σολάριουμ, έχει κάνει ανόρθωση και σύσφιξη στήθους,έχει ομορφύνει πάρα πολύ όχι οτι και παλιότερα δεν ήταν όμορφη.Στο σαλόνι πλασάρονταν κρατώντας τσιγάρο στο χέρι που μάλλον της έχει μείνει απο το πεζοδρόμιο που έκανε προσφάτως.Όμορφο χαμόγελο. Την κοπέλα αυτήν έγω την ξέρω πριν 4-5 χρόνια όταν ήταν ακόμη καινούρια και είχε δουλέψει στο Φυλής 86 όροφος πριν πάρει την κατιούσα για Μετάξι και έπειτα πεζοδρόμιο. Η κοπέλα αυτή τότε που την είχα πάρει ήταν μεγάλη φόλα και έπιπλο,δεν ήξερε καθόλου Ελληνικά και όταν την γάμαγες έβριζε στην γλώσσα της. Έκτοτε δεν την ξαναδοκίμασα.Πάντως στο σαλονάρισμα της μου φάνηκε αρκετά απατηλή,με πολλές υποσχέσεις αλλά στην πράξη τίποτα.
Το Ακομινάτου 2 ήταν κλειστό. Το Λεωνίδου 6 είχε κλασσικά την Ιονέλα,γεματούλα με κοντά ξανθά μαλλιά.
Στο Αχιλλέως 40 ήταν η Βιενέτα, κανονικών κιλών,λευκή,σχεδόν άμεση με ξανθά καρέ μαλλιά,τραχύ πρόσωπο,τατού στην μέση,μέτριας εμφανίσεως.Απλό στο δεκάρικο.
Στο Αχιλλέως και Μαραθώνος 40 βρήκα την Μόνικα την Λιθουανή παλιά καραβάνα πλέον απο Φώκαιας 17 όροφος,Φυλής 80,Αγαθουπόλεως 54,Μεγ Αλεξάνδρου 22, Ρεμούνδου 21 ισόγειο, Βέργας 3 αριστερό και απο εδώ και στο εξής σε αυτό το σπίτι και στο Μαραθώνος 59. Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι. Πέρασα για να θυμηθώ τις παλιότερες εποχές. Η κοπέλα ήταν αρκετά καλή αν και με μία δόση πικρίας γιατί παλιότερα ήμουν τακτικός πελάτης της.Είναι ψηλή,με ξανθά μαλλιά,ανοιχτούς οφθαλμούς,λευκή.
Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε!





 

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
11.170
Κριτικές
496
Like
62.318
Πόντοι
39.662
Στο Ιάσωνος 20 ριστερά με τον ανελκυστήρα κοπέλα καινούρια με μακριά κόκκινα μαλλιά λιτά έως τις πλάτες,λευκή,κανονικών κιλών προς το γεμάτο μέτριας εμφανίσεως με απλό πρόγραμμα. Ορεσίβιο παρουσιαστικό.

Η παρτενερ της η Ναομι στο ιασ 20  δουλευει πλεον την νυχτερινη βαρδια μετα τις 11,
επισης στο φ56 η ντιανα θα δουλευει απο σημερα και την απογευματινη και την νυχτερινη βαρδια μεχρι το πρωι, ετσι μου ειπε η ιδια.
Ελπιζω να μην πεσει η αποδοση της απο την κουραση γιατι την διοκιμασα και ειναι καλη και με ορεξη για γαμησι.  :knockinb:
 

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Μηνύματα
19.248
Κριτικές
82
Like
25
Πόντοι
1.246
ωραιος ο τζουρας :rockon: (χρησιμοποιησα την ενημερωση σου για ευκολια,ελπιζω να μην υπαρχει προβλημα :dancing: )

τρεχουσα βαρδια,μεταξουπολη...

Περδίκκα 3 αριστερά: ενα ξανθο πολυ ωραιο μουνακι στα 10.

Ιάσονος 44 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): η ιωαννα με τις βυζαρες
Ιάσονος 46 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): η ναντια η βυζαρου

Ιάσονος 30 αριστερά (ημιυπόγειο):ενα κοντο μελαχρινο με ωραια βυζακια,αλλα κακο σαλοναρισμα
Ιάσονος 30 δεξιά (όροφος): ελσα
Ιάσονος 27:η μαρια με τη βραχνη φωνη και τα σιλικονε βυζια,10 απλο, με κωλο 15

Ιάσονος 20 δεξιά (ισόγειο): λαρισα

Κολωνού 11 (ημιυπόγειο):μισελ :tits:
Κολωνού 15 αριστερά: ενα ξανθο ενδιαφερον μουνακι με τατου στο στηθος(εναν αετο νομιζω)
Κολωνού 15 δεξιά: η ξανθια γεματουλα τσιγγανα με το κομπινεζον που παιζει εκει

Κολωνού 32 αριστερά (ισόγειο): η νταρια απο κολωνου 30α
Κολωνού 32 υπογειο (ισόγειο): η τζοανα κακοδιαθετη

Κολωνού 48: μαγκνταλενα  :tits: και μια χαμογελαστη γεματουλα μελαχρινη μιλφ,μαρια
Κολωνού 53: σοφια και αντριανα
Μεγάλου Αλεξάνδρου 15: γιαννα

Μεγάλου Αλεξάνδρου 28: η ντανα(δεν ξερω αν χρησιμοποιει ακομα αυτο το ονομα),ομορφη ψηλη μελαχρινη που ειχε ξεκινησει φυλης 71 κατω

κεραμεικου 13:η κιττυ
κεραμεικου 13α:ανετα κι η παρτενερ της
κεραμεικου 13γ:η ντανα που παιζει και κολωνου 15 αριστερο
κεραμεικου 15α:ρομπερτα/σοφια/μικυ
κεραμεικου 13β:η μαρια ,το μινιον τσιγγανακι απο κολωνου 32 δεξι
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
189
Πόντοι
3.090
ωραιος ο τζουρας :rockon: (χρησιμοποιησα την ενημερωση σου για ευκολια,ελπιζω να μην υπαρχει προβλημα :dancing: )

Περδίκκα 3 αριστερά: ενα ξανθο πολυ ωραιο μουνακι στα 10.

Ιάσονος 44 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): η ιωαννα με τις βυζαρες
Ιάσονος 46 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): η ναντια η βυζαρου

Ιάσονος 30 αριστερά (ημιυπόγειο):ενα κοντο μελαχρινο με ωραια βυζακια,αλλα κακο σαλοναρισμα
Ιάσονος 30 δεξιά (όροφος): ελσα
Ιάσονος 27:η μαρια με τη βραχνη φωνη και τα σιλικονε βυζια,10 απλο, με κωλο 15

Ιάσονος 20 δεξιά (ισόγειο): λαρισα

Κολωνού 11 (ημιυπόγειο):μισελ :tits:
Κολωνού 15 αριστερά: ενα ξανθο ενδιαφερον μουνακι με τατου στο στηθος(εναν αετο νομιζω)
Κολωνού 15 δεξιά: η ξανθια γεματουλα τσιγγανα με το κομπινεζον που παιζει εκει

Κολωνού 32 αριστερά (ισόγειο): η νταρια απο κολωνου 30α
Κολωνού 32 υπογειο (ισόγειο): η τζοανα κακοδιαθετη

Κολωνού 48: μαγκνταλενα  :tits: και μια χαμογελαστη γεματουλα μελαχρινη μιλφ,μαρια
Κολωνού 53: σοφια και αντριανα
Μεγάλου Αλεξάνδρου 15: γιαννα

Μεγάλου Αλεξάνδρου 28: η ντανα(δεν ξερω αν χρησιμοποιει ακομα αυτο το ονομα),ομορφη ψηλη μελαχρινη που ειχε ξεκινησει φυλης 71 κατω

κεραμεικου 13:η κιττυ
κεραμεικου 13α:ανετα κι η παρτενερ της
κεραμεικου 13γ:η ντανα που παιζει και κολωνου 15 αριστερο
κεραμεικου 15α:ρομπερτα/σοφια/μικυ
κεραμεικου 13β:η μαρια ,το μινιον τσιγγανακι απο κολωνου 32 δεξι
Ππππππππππππσσσσσσσςςςςςςς....και γαμώ τις ενημερώσεις δικέ μου.....RESPECT στον Φανούρη....... :rockon: :rockon: :rockon: :bounce-glasses: :happy: :happy: :happy: :offtopic:
 

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Μηνύματα
36.095
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εσυ δε βαζεις μυαλο...

 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
47.996
Κριτικές
10
Like
92
Πόντοι
376
RESPECT στον τιμημενο Τζούρα για τις πορνοενημερώσεις του :rockon: :rockon:
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.070
Κριτικές
1.245
Like
192.628
Πόντοι
45.465
καλα ρε τυπε,πως το καταλαβες οτι ηταν αυτη? :think: εχει ξαναναφερθει?

τι ειναι αυτες οι ρουμανες παντως ρε πουστη μου...σολαριουμ και τατου ξερουν να κανουν και να δινουν λεφτα...τα δοντια που τους λειπουν δεν πανε να τα φτιαξουν :S :idiot:
άλλοι γυρίζουν στην πιάτσα και άλλοι κάθονται στο πληκτρολόγιο.....
έ όλο κάτι ξέρουμε και εμείς.....
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom