gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 511
- Πόντοι
- 4.906
Το προηγούμενο σαββατοκύριακο ήμουν στην Αθήνα, έκανα και 2 καταθέσεις σε στούντιο, όποιος θέλει μπορεί να τις διαβάσει στις κριτικές μου.
Εκεί το απλό είναι 50 € στάνταρ στα στούντιο και δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και καλύτερα από τα εδώ, πχ το πρώτο που κατέθεσα ήταν επιπέδου Π. Ερημίτη ή Αν. Γεωργίου 21 για να κάνω έναν παραλληλισμό με τα εδώ στούντιο. Η γκόμενα καλό μουνί αλλά κομοδίνιζε αρκετά. Με άλλα λόγια τα έκλαψα τα 50, με το ζόρι 30 άξιζε.
Στη δεύτερη, τη Ντάρια, βέβαια πέρασα πάρα πολύ ωραία
Αν έρθει αυτή στη Θεσσαλονίκη πιστεύω έχει τις δυνατότητες να αποκτήσει status επιπέδου Αφρούλα, Έφη, Νατάσα τσαρίνα, Έμμα κτλ
για όσους ενδιαφέρονται
την νταρια την ειχα παρει κι εγω πριν 2,5 χρονια με καλες εντυπωσεις και τοτε...ειναι και διοπτροφορος για τους φετιχιστες και παιζει δυνατα στο κρεβατι....επρεπε να πας και αννα μαρια μαν....ειναι φοβερη
για τα αλλα που λες συμφωνουμε...πολλα στουντιο της αθηνας σαν χωροι δεν ειναι σιγουρα καλυτεροι απο της θεσσαλονικης....ειδικα δεν πριν πεντε εξι χρονια ηταν και χαμηλοτερου επιπεδου μπορω να πω....ουτε μπανιο μεσα στο δωματιο δεν ειχαν καποια και επρεπε να βγεις εξω για ντουζ.....
οι τιμες σε μερικα μονο πχ φυλης 104 ειχαν πεσει στο απλο ,απορω πως επιμενουν και κει ακομη στο πενηνταρι.....

ευτυχως τα τελευταια χρονια οι αναδουλειες τις καναν να βαλουν λιγο μυαλο......αλλα θελει ακομη δρομο το πραγμα με τις σωστες τιμες και κυριως το να σεβονται τον πελατη (ευτυχως ειναι μειοψηφια στο θεμα αυτο)