Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
γυρολογος και μεντιουμ
ξερεις τι θα γινει σε εναμισι χρονο
![]()
![]()
![]()
![]()

1 Φυσικα. Θα ημουν χαζος αν δεν ειχα προβλημα. Επισης οι 'θεσεις' μπορει να ειναι παντα σωστες πχ. Το προβλημα ξεκιναει απο το γεγονος οτι ουδεποτε εφαρμοζονται γιατι ειναι για λαικη καταναλωση και λαικισμο γενικα. Ποσο βενιζελο να αντεξει καποιος? Κουραστηκα, σιχαθηκα, αηδιασα.
Μια χαρα μπορει και να τα λεγε και ο ΓΑΠ στην αντιπολιτευση πχ. Πηγαν και τον ψηφισαν ποσα εκατομμυρια. Οταν εφτασε η στιγμη οι 'θεσεις' να γινουν εργα, το αποτελεσμα το απολαυσε ολη η χωρα...
2 Αυτο μπορει και να συμβαινει ηδη. Ποσα πραγματα βλεπεις στον συριζα τα οποια να σου θυμιζουν πασοκ? Εγω πλεον παρατηρω αρκετα. Ουτε με αυτο θα ειχα προβλημα, αρκει οι 'θεσεις' να γινονταν και πραξεις καποια στιγμη. Κατι στο οποιο το πασοκ ουδεποτε ειχε 'ταλεντο'.
Τσιμπουκι και επισημως.......
[size=20pt]Τσιμπουκι[/size] λεμε![]()
Πως δεν ξερω...θα εξακολουθησω να γλενταω την σουφριτσα σου![]()
![]()
![]()
τζοναρα τωρα εισαι 4ο ή 5ο κομμα? Για ενημερωσε εσυ που παρακολουθεις γιατι εμεινα λιγο πισω στις εξελιξεις ρε τυπε![]()
Δεν μπορώ να ελέγξω τη σκέψη μου. Δεν μπορώ να την κατευθύνω. Οι σκέψεις έρχονται στο νου μου ανεξάρτητα από τη θέλησή μου.
δωσε

Όπως γράφει, το ΠΑΣΟΚ κυριάρχησε στην ελληνική πολιτική σκηνή για περισσότερο από τρεις δεκαετίες και ανέβηκε στην εξουσία από το 1981 μεταμορφώνοντας την Ελλάδα σε μία σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα.
α ρε μπουμπου διαβασε πριν ποσταρεις
![]()
![]()
![]()
Ολο το χω διαβασει τζονι μου. Αποθηκευμενο κιολας
Μου αρεσει επειδη μιλαει σε παρελθοντα χρονο. Σε ολο το κειμενο σχεδον
Παρελθον τυπε. Απολιθωμα. Ιστορια πλεον. Αλλα ειπαμε, τι ξερουν αυτοι?
Το μελλον ειναι δικο μας
![]()
δεν γραφει ομως τι παρελαβε το 2009

Το ΠΑΣΟΚ εγκαθίδρυσε το ΕΣΥ και τη δωρεάν παιδεία
Το ΠΑΣΟΚ θα το θυμούνται στην Ελλάδα για τα πρώτα επιτεύγματά του αλλά και επειδή έγινε το πολιτικό θύμα της κρίσης
μπουμπου εντυπωσιακος ο τιτλος (για σενα) αλλα την πατησες
![]()
![]()
Το ΠΑΣΟΚ εγκαθίδρυσε το ΕΣΥ και τη δωρεάν παιδεία
Το ΠΑΣΟΚ θα το θυμούνται στην Ελλάδα για τα πρώτα επιτεύγματά του αλλά και επειδή έγινε το πολιτικό θύμα της κρίσης
μπουμπου εντυπωσιακος ο τιτλος (για σενα) αλλα την πατησες
![]()
![]()
εεεε όχι ρε τζώνυ και το ΠΑΣΟΚ την δωρεάν παιδεία... διάβασε και λίγο ιστορία... τον περίφημο νόμο-πλαίσιο έκανε που διέλυσε την ανωτάτη παιδεία...
εεεε όχι ρε τζώνυ και το ΠΑΣΟΚ την δωρεάν παιδεία... διάβασε και λίγο ιστορία... τον περίφημο νόμο-πλαίσιο έκανε που διέλυσε την ανωτάτη παιδεία...