Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Όλη η ζωή μου μοιάζει μ' ένα ψέμα
ψέμα που δεν ντρέπομαι να πω,
όλη η ζωή μου κόκκινη σαν αίμα....
Όλη η ζωή μου φύλλο στον αέρα
όλη η ζωή μου άλλη μια πρεμιέρα
που κανείς δεν ήρθε για να δει......
ena komati me polu nohma!!!!!!!!!

φωτογραφίες σου , αν εχεις κάποιο web sait εστω και με πμ ευπρόσδεκτο. :-* ισως ναι αλλα ομιλωντας σε παρελθοντικο χρονο εχει κανει και αρκετες μαλακιες που ειχαν αρνητικο αντικτυπο και σε πελατες και σε συναδελφισσες απ'οσο ξερω.Τελικά η νομίζω άδικα παρεξηγημένη tr amazing Markella ts κατα την ταπεινή μου γνώμη τουλάχιστον εδώ με όσα πολύ ωραἰα εχει πεί εδώ αποτελεί πολύ ευαίσθητο και καλλιεργημένο άτομο με επίπεδο.
Καταπληκτική Μαρκέλλα, που μπορεί κάποιος να δει πιο αποκαλυπτικές![]()
![]()
φωτογραφίες σου , αν εχεις κάποιο web sait εστω και με πμ ευπρόσδεκτο. :-*
![]()

ΕΓΩ ΒΡΕ ΣΚΑΤΙΑΡΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΩ ΙΣΧΥΕΙ.Μην παρεξηγείς ποτέ τον Μικέ γλυκιά μου.
Είναι καλό παιδί λίγο απαιτητικό όμως αλλά με καλή καρδιά κατανόηση και ακομπλεξάριστο.
Το μόνο που τον χαλάει είναι η κοντή κοτσίδα γιατί την κουρευει δεν την αφήνει να πάει μέχρι την μέση και δεν την βάφει ξανθοκόκκινη..![]()
ΜΠΑΡΜΠΑ ΚΑΝΤΟΝΕ ΜΠΑΝ 
μακρια πλουσια ασημογκριζη κοτσιδα νεαρασαφως ειναι καλο παιδι κ μαλλον με γνωριζει διοτι δε λεει ανακριβειες για το χαρακτηρα μου τουλαχιστον κ δεν εχω προβλημα να μου ασκει κριτικη!!!!!!!
τωρα για την ξανθη μακρια κοτσιδα δεν επιτρεπω σε κανεναν αλλο απο μενα αυτο το προνομιο
χαχαχαχαχαχαχα
μακιαααα
μαρκελλα τρ

αμ δε σου θυμιζω ??......κατι μου θυμιζεις........
χεχεχεχχε
μακιααααα!!!!