Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Για το χαρακτήρα δεν θα πω ότι είναι το καλύτερο παιδί.
Για την οδήγηση του όμως φίλε έχεις άδικο.Αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος οδηγός.
Ας μην είχε τόσο ανώτερο αυτοκίνητο ο Φέτελ (όχι ότι δεν είναι πολύ καλός οδηγός),κ θα σου λεγα ποιος θα έπαιρνε τα συνεχόμενα...
εγω παντος τον ξεχωριζω( τον Αλονσο) και μιας και ειπες για οδηγηση στην βροχη δες εδωΤο ποιος ειναι πιο καλος οδηγος δεν μπορουμε να το κρινουμε- ουτε επιδεχεται αντικειμενικης απαντησης.
Υπαρχουν, βεβαια, περιπτωσεις μεγαλου ταλεντου, που διακρινονται μεσα απο συγκεκριμενα στιγμιοτυπα (πχ Σενα που παιρνει τους παντες παραμαζωμα, ενω βρεχει, ή Μπατον/Γουεμπερ σε αντιστοιχες συνθηκες, ή κατι εξτριμ κολπα του Μοντογια, παλια...)
Τον Αλονσο δεν τον εχω ξεχωρισει βασει τετοιων οριακων καταστασεων. Κι οσο για την "στρωτη" οδηγηση, εκει ειναι αδυνατος (πιστευω) ο διαχωρισμος αμαξιου- οδηγου. Δηλαδη, ο Βετελ ειναι κατα τεκμηριο ο καλυτερος, αφου καθαριζει τα παντα, τα τελευταια χρονια- οι αλλοι επονται.
εγω παντος τον ξεχωριζω( τον Αλονσο) και μιας και ειπες για οδηγηση στην βροχη δες εδω.
οσο για τον Vettel δεν αντιλεγω ειναι καλος οδηγος και οχι ¨κατα τεκμηριο ο καλυτερος¨ αφου ειναι οπως ηταν ο ALONSO τις χρονιες 2005-2006 που ειχε το καλυτερο μονοθεσιο. Το θεμα ειναι αμα δεν εχεις καλο μονοθεσιο ( ή μαλλον εχεις κακο μονοθεσιο ) και χανεις το πρωταθλημα για τρεις βαθμους τοτε φιλε μου ξεχωριζεις σαν οδηγος.
Οταν το αυτοκινητο ειναι μακραν καλυτερο,τοτε δεν εχουμε να πουμε κ πολλα!!
Βλεπε Μπατον με την Honda-Brown,Alonso-Renault κτλ.
Οταν το μονοθεσιο ομως υστερει,εκει φαινονται πολλα για τις ικανοτητες ενος οδηγου
οπου κατα την γνωμη μου,οι Vettel-Button-Hamilton υστερουν
κ οι Σουμαχερ-Αλονσο-Ραικονεν κανουν την διαφορα.
http://[URL unfurl="true"]www.ert.gr/sport/media/k2/items/cache/45ac5199b9f329719df580d3810f6cae_L.jpg?t=1363280807[/img[/URL]]
Καλή αρχή! ;D
Το πρώτο grand prix της χρονιάς απ' την Αυστραλία θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση την Κυριακή 17 Μαρτίου στις 14.00 και εκτός απροόπτου χωρίς σχολιασμό αφού οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ αποφάσισαν να προτείνουν στο Δ. Σ. της ΕΣΗΕΑ (συνεδριάζει αύριο, 15/3) νέα 48ωρη απεργία το ερχόμενο Σαββατοκύριακο! :-
[/quote]
[size=20pt]2 στα 2 για την ΕΡΤ.[/size] :o
Και ο δεύτερος αγώνας της χρονιάς θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση την Κυριακή 24 Μαρτίου στις 15.00 και χωρίς σχολιασμό αφού για άλλο ένα τριήμερο η ΕΡΤ θα απεργήσει ύστερα από απόφαση της ΕΣΗΕΑ να κηρύξει νέα απεργιακή κινητοποίηση από το πρωί του Σαββάτου μέχρι και το πρωί της Τρίτης. ;D
[size=20pt]2 στα 2 για την ΕΡΤ.[/size] :o
Και ο δεύτερος αγώνας της χρονιάς θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση την Κυριακή 24 Μαρτίου στις 15.00 και χωρίς σχολιασμό αφού για άλλο ένα τριήμερο η ΕΡΤ θα απεργήσει ύστερα από απόφαση της ΕΣΗΕΑ να κηρύξει νέα απεργιακή κινητοποίηση από το πρωί του Σαββάτου μέχρι και το πρωί της Τρίτης.![]()
εκει στην ερτ τον εχουνε κανει λαστιχο
![]()
![]()
![]()
![]()
εκει στην ερτ τον εχουνε κανει λαστιχο
τι εγινε?Γαμήθηκε η φάση....έξω ο Alonso..............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To γελοίο είναι πως η μετάδοση στο συνδρομητικό του ΟΤΕ είναι με ματάδοση. Και δε νομίζω να υπήρχε πρόβλημα να τη "δανειστούν". Απλά οι κρατικοδίαιτοι ρουφιάνοι και οι συνδικαλιστές τους κάνουν ότι γουστάρουν.....
Τι σκατά πήραν τότε τα δικαιώματα αν στο τέλος δεν θα δείξουν κανέναν αγώνα;
Για τον πούτσο εντελώς. Και τους πληρώνουμε κιόλας.
τι εγινε?