House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 49
- Πόντοι
- 366
Δεν έχω πει ποτέ και σε καμία τίποτα τέτοιο και το ξέρεις.
Δεν έχω πει ποτέ και σε καμία τίποτα τέτοιο και το ξέρεις.
Φίλοι συναγωνιστές μιας και θα περάσω μία βόλτα από θεσσαλονίκη αυτές τις μέρες θα ήθελα να
με ενημερώσετε για κοπέλες που προσφέρουν anal και σε ποια καταστήματα.
Εκτός από του TRIENA που με ενημέρωσε ήδη και τον ευχαριστώ πολύ.
το anal σαν έξτρα υπηρεσία μπορείς να το βρείς σχεδόν σε ολα τα καταστήματα αν όχι σε ολα . το θεμα ειναι οτι θα πρεπει να το συζητησεις με το/την υπευθυνη του κάθε καταστήματος για ποια κοπέλα επιθυμείς κλπ καλή ώρα όπως εκανες και με τον σάκη (ΤRΙΕΝΑ)
Απλά επειδή δεν μένω Θεσσαλονίκη και όποτε έρχομαι επισκέπτομαι κάποια μαγαζιά δεν γνωρίζω αφεντικά και κοπέλες.
Να μπω έτσι μέσα στο μαγαζί και να ρωτήσω απλά για anal; μου φαίνεται κάπως κάρτα.
Το διαβασμα ειναι δωρεαν, ασε που ανοιγεις τους οριζοντες σου...Πολύς κόσμος σήμερα μέσα στο θέμα .
Πηγαίνετε ρε πουθενά να γαμήσετε, θα πάθετε τίποτα απ το πολυ διάβασμα !
Ναι ρε συ, αυτά τα ρωτάνε πιό πριν, εκτόνωση μπορώ να πάρω (έπρεπε να πεις) εξτρά; Να το πληρώσω. Θα σου έλεγαν από την αρχή όχι. Το έχω ρωτήσει αυτό με το κουπόνι, προνόησα. ;)κουπονι απο σελιδα για olga spa .ελεγα πληρωσαμε το κουπονι και κατι ακομη δα εχουμε τον φραπε.,αλλα μπααααααααα
πασαλειμα και γεια σας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άρα πληρώνεις και πολλά χαράτσια!Κι από house να δεις πόσα έχω![]()
![]()
![]()
μα εαν δεν μπεις στο καταστημα πως θα γίνει ? τηλεφωνικά δεν παιζει
Αδελφέ psix μπορείς να μου δώσεις λεπτομέρειες.Ναι ρε συ, αυτά τα ρωτάνε πιό πριν, εκτόνωση μπορώ να πάρω (έπρεπε να πεις) εξτρά; Να το πληρώσω. Θα σου έλεγαν από την αρχή όχι. Το έχω ρωτήσει αυτό με το κουπόνι, προνόησα. ;)
ακομη χτυπαω το πουλι μου... ποσο μαλ... πιαστηκαΝαι ρε συ, αυτά τα ρωτάνε πιό πριν, εκτόνωση μπορώ να πάρω (έπρεπε να πεις) εξτρά; Να το πληρώσω. Θα σου έλεγαν από την αρχή όχι. Το έχω ρωτήσει αυτό με το κουπόνι, προνόησα. ;)
Αν και το ποστ του προηγούμενου είναι σαφώς φορτισμένο, κάτι που δεν είναι και τόσο ασυνήθιστο στο forum, έχεις ένα θέμα με το θέμα....γεια σου Ευάκι!
Το κόλλημα μου είναι ότι δεν ξέρω κανένα από τα αφεντικά των μαγαζιών και μήπως
είναι πολύ από την πρώτη φορά να το ζητήσω.
Με το να βλέπεις και να κράζεις Εύες σε πρώτη ευκαιρία. Οι οποίες ως είθισται βρίσκονται μόνο στη φαντασία σου....με ποιο θέμα?
Το πήρες το pm?Αδελφέ psix μπορείς να μου δώσεις λεπτομέρειες.